CPW kullanıcısının son içeriği

1. CPW

Yardım MIUI 12.5 eski sürümlere geçme

Büyük ihtimalle bilgisayara tekrar ihtiyaç var dediğim gibi daha önce o şekilde yapmıştım bu sefer bilgisayar kullanmadan yapılır mı diye düşünüyordum.
  2. CPW

Yardım MIUI 12.5 eski sürümlere geçme

Herkese merhabalar arkadaşlar. Xiaomi Redmi Note 7 cihazında MIUI 12.5.3 sürümünü kullanıyorum. Son gelen güncelleme ile ilgili bildiğiniz üzere arka planda uygulama kilitleme özelliği gitti bende cihazımı MIUI 11 sürümüne çevirip uygulama kitlemeyi açıp tekrar güncelleyecektim.( Daha öncesinde...
  3. CPW

MIUI 12 Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları

merhabalar bu işlerde yeniyim de TWRP ile kurmak için hangi linki seçeceğiz
  4. CPW

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

hocam biraz detay verebilir misiniz bende de aynı hata var ancak çözüm bulamadım ve bu işlerde yeniyim
  5. CPW

Rehber 12.5.1 Kontrol Merkezi

Aynen bu şekilde o anlık görüntü yüklemek aklıma gelmemişti :/ TEŞEKKÜRLER 👏🏻
  6. CPW

Rehber 12.5.1 Kontrol Merkezi

Herkese selamlar arkadaşlar 12.5.1 güncellemesinden sonra telefonumu sıfırladım ve 0 cihaz olarak kullanmak istedim. MIUI 12 güncellemesinde gelen kontrol panelindeki yenilemeyi eskiden ''Ayarlar>Bildirimler & Kontrol Merkezi>Durum Çubuğu>Yeni Kontrol Merkezini Kullan'' üzerinden yapılırken MIUI...
  7. CPW

Rom Redmi note 7 için en iyi custom rom /miui rom

Hocam merhabalar daha öncesinde farklı bir rom kullanmadım. Instagram kamerasında geç başlatma, donukluk ve FPS sorunu var okuduğum bir kaç makaleye göre rom değiştirmenin faydalı olacağından bahsetmişler. Bu sorun için hangi rom u önerirsiniz yukarıyı okudum lakin anladığımı söyleyemem...
  8. CPW

Yardım Önceki Uygulamaya Dön Ayarı

Bende de aynı sorun oldu ancak dediğiniz yerede bu özellik yazmıyor.
  9. CPW

Yardım Sim kartı yuvasına kürdan sıkıştı

Haklısınız oldu bir kere :/ 1610751474 Deneyeceğim teşekkür ederim :)
  10. CPW

Yardım Sim kartı yuvasına kürdan sıkıştı

Herkese selamlar, Sim kartımı acilen çıkartmam gerekiyordu iğne bulamadım kürdan sokmayı denedim başlarda tam oluyordu sonradan fazla kuvvet uyguladığım için kırıldı ve içinde kaldı nasıl çıkartabilirim telefoncuya götürmem gerekiyor.
  11. CPW

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

hocam bende çalışmadı cihaz: xiaomi red mi note 7
Üst Alt