Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site linki yasak mı bilmiyorum uygun görürseniz linki silersiniz. Şurada paylaşılmış miuirom.org POCO X6 Pro 5G ROM Download: latest update HyperOS 3 & Android 16 hyperos3 global ve hindistan için
Sanırım bazı modüller yüklense bile çalışmıyor.
Bindhost ve adaway çalışıyor gözükmesine rağmen çalışmıyordu. İkisini kaldırıp re-malwack kurdum ve başarılı bir reklam engelleyici olarak çalıştı.
iOS emoji için ise Kernelsu deposundaki emoji modülünü kurdum.
Sanırım Kernelsu deposundakiler...
Merhaba, ZygiskNext yüklü olmasına rağmen örneğin iOS Emoji modülü çalışmazken Bindhost modülü çalışmaktadır.
İlk defa KernelSU kullanıyorum açıp kapatmam gereken bir ayar mı var ?
Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm için Apatch kullanımı önerilmiş fakat ben de Apatch kullanıyorum yine de uygulama açılmıyor. Çözümlerimiz bekliyorum.
Merhaba, Poco X6 Pro için HyperOS 3 Fastboot sürümü henüz çıkmadı fakat Recovery sürümü mevcut. Cihaza sıfırdan direkt olarak Recovery romu bu araç ile kurabilir miyim?
Orijinal instagramdaki stabilizasyonu gördükten sonra ne yazık ki modlu uygulamaları bıraktım bir çok kasma ve sorun olduğundan dolayı. Orjinal instagramda reklamları kapatabileceğimiz ve storyleri indirme yapabileceğimiz bir modül vesaire var mı?
Merhaba, uzun süre bekleyişten sonra birkaç kez sıfırdan kurdum fakat sonunda ne yazık ki HyperOS 1 e geri döndüm.
Sebebi ise uygulamaların anlık bir işimiz olduğunda sapıtması ve beklenmedik şekilde saçmalaması. Bazen tepki vermemesi bazen geç tepki vermesi vesaire sonucu geri dönüş yapmış...