CPU kullanıcısının son içeriği

1. CPU

Yardım Paycell root gizleme sorunu!

Merhaba, KernelSu ile Paycell sorununh çözdüm fakat bu sefer de findeks ve işcep uygulaması sorun çıkarıyor ne yazık ki
  2. CPU

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

İyi bayramlar 🎇🎈🇹🇷
  3. CPU

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Site linki yasak mı bilmiyorum uygun görürseniz linki silersiniz. Şurada paylaşılmış miuirom.org POCO X6 Pro 5G ROM Download: latest update HyperOS 3 & Android 16 hyperos3 global ve hindistan için
  4. CPU

Çözüldü KernelSU modülleri çalışmıyor

Sanırım bazı modüller yüklense bile çalışmıyor. Bindhost ve adaway çalışıyor gözükmesine rağmen çalışmıyordu. İkisini kaldırıp re-malwack kurdum ve başarılı bir reklam engelleyici olarak çalıştı. iOS emoji için ise Kernelsu deposundaki emoji modülünü kurdum. Sanırım Kernelsu deposundakiler...
  5. CPU

İşe yaramadı
  6. CPU

Merhaba, ZygiskNext yüklü olmasına rağmen örneğin iOS Emoji modülü çalışmazken Bindhost modülü çalışmaktadır. İlk defa KernelSU kullanıyorum açıp kapatmam gereken bir ayar mı var ?
  7. CPU

Apatch kullanıyorum Folkpatch ile arasındaki fark nedir ?
  8. CPU

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

Merhaba, Poco X6 Pro için Hindistan ve global Hyperos 3 rom çıkalı uzun süre oldu fakat sitede hala yayınlanmıyor. Bir sorun mu var?
  9. CPU

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm için Apatch kullanımı önerilmiş fakat ben de Apatch kullanıyorum yine de uygulama açılmıyor. Çözümlerimiz bekliyorum.
  10. CPU

Çözüldü SPFlashTool ile recovery rom yükleme

Teşekkür ederim hemen araştırıyorum forumda.
  11. CPU

Teşekkür ederim ben de sizin yazmanızı bekliyordum. Yüklemenin bir yöntemi varsa paylaşır mısınız?
  12. CPU

Merhaba, Poco X6 Pro için HyperOS 3 Fastboot sürümü henüz çıkmadı fakat Recovery sürümü mevcut. Cihaza sıfırdan direkt olarak Recovery romu bu araç ile kurabilir miyim?
  13. CPU

Uygulama InstaFlow(Instagram+) v24 | 19.03.2026

Orijinal instagramdaki stabilizasyonu gördükten sonra ne yazık ki modlu uygulamaları bıraktım bir çok kasma ve sorun olduğundan dolayı. Orjinal instagramda reklamları kapatabileceğimiz ve storyleri indirme yapabileceğimiz bir modül vesaire var mı?
  14. CPU

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

Merhaba, uzun süre bekleyişten sonra birkaç kez sıfırdan kurdum fakat sonunda ne yazık ki HyperOS 1 e geri döndüm. Sebebi ise uygulamaların anlık bir işimiz olduğunda sapıtması ve beklenmedik şekilde saçmalaması. Bazen tepki vermemesi bazen geç tepki vermesi vesaire sonucu geri dönüş yapmış...
  15. CPU

Yardım TWRP Olmadan Rom Yükleme (YARDIM)

Son sürüm sadece Fastboot HyperOS 2'ye ait. HyperOS 3 için Fastboot henüz çıkmadığı için böyle bir konu açtım.
Üst Alt