cptLevi kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 3500 TL bandında kamera telefonu

Merhabalar. Eşime kamerası tatmin edici bir telefon almak istiyorum.OP7T,mi 9,note 8 pro,s10, kullandık aralarında tatmin eden tek telefon 7t olmuştu onunda fiyatı uçmuş. Nova 5t denedik asiri kotu cikti.aklima suan bir tek mi note 10 geliyor fakat bazıları kamera için almayın kötü demişler...
  2. C

Yardım mi a3 fastboot takılıyor

mi flash ile rom kuruyorum işlem tamamlandı diyor fakat sonra yine fastbootta takılı kalıyor yardımcı olabilir misiniz slot değiştirdim twrp kurup açıldı fakat bu seferde wifi bağlanmıyor wifi ağ listesi gözükmüyor bile. Ne custom rom kurabiliyorum dünden beri, nede root atabildim
  3. C

Soru Mi 9 Hala alınır mı?

Merhabalar. Eşime kamerası iyi olacak, bataryası da idare edicek şekilde olsa yeter bi telefon bakıyorum. Normalde s10+ vs alıcaktım fakat durumlar malum coronadan ötürü. Araştırdım mi 9 gerek dxomark gerek utube testlerinde iyi gözüküyor 2200e temiz bi 2. El buldum. Bataryası veya kamerası...
  4. C

Yardım Mi 9t pubg dokunmatik sorunu

Merhabalar. Mi 9t cihazımda pubgde ekranı hafif sağa sola çevirmek istediğimde kendi kendine laf varmış gibi aim sağa veya sola birden sekiyor. MIUI rom da da, ExtendedUI de aynı ve sorun oyun içi hassasiyetle veya jiroskopla ilgili değil.Note 8 pro da herhangi bir sorun yok ama mi 9t de kafayı...
  5. C

Yardım Arama sırasında ekran kararması

Note 8 pro da hindistan rom yüklü. 5 aramanın 3 ünde arama sırasında ekran kararıyor ve öylece kalıyor. Tuş kilidini basmak basılı tutmakta fayda etmiyor sorun yazılımsal mı donanımsal mi nasıl anlarım ve sorunu çözebilir miyim?
  6. C

Soru Cin rom sonrasi kod istiyo8r tel acilmiyor

Use gitmeye 2 saat kala :\ Zenex Stoya
  7. C

Soru mi 9t ekran koruyucu önerisk

merhaba mi 9t için tam kaplayan ekran koruyucu önerebilir misiniz kirilmaz cam olmasina gerek yok cizilmeye karsi direncli olsun yeter
  8. C

Soru Güncelleme ve uygulama kasa bildirimj

Bu ikisi ekranın üstünden gitmiyor bildirim izinleri de kapalı, bir çözümü var mı?
  9. C

Soru Mi kilit açma durumu

Bootlooader kilidinin açılmasına ne kadar kaldığına nerden bakabilirim telefon içinde boş siyah ekran var.
  10. C

Soru Bildirimler hakkında

Merhabalar. Whatsapp, SMS veya başka bir mesaj bildiriminde sorun yaşıyorum ama konu geç gelmesi hakkında değil. 2 Mesaj üst üste geldiğinde veya belli aralıklarla gelse bile sürekli ekranda ilk gelen mesaj tekrarlanıyor.Farklı kişilerden gelen bildirimleri hiç göremiyorum ilk yazan sürekli...
  11. C

Soru Mi 8 se telefon yükseltme

Aklımda mi 9 lite veya mi 9t var. mi 8 se nin bana göre tek eksisi 4g az çekiyor ve istanbul göbeğinde olmama rağmen 3g kullanarak foruma dahi zor girmem.Oyun olarak mi 8 se hayli hayli yetiyor keza batarya performansıda. Fikrinizi almak istedim yardımcı olan herkese teşekkürler.
  12. C

Sohbet Imei Klonlanmış Cihaz Almak

Güvenlikle ilgili sikinti cikmaz.Sadece imei kapatirlar.8gb ramle 12 arasinda performansta fark yok.Internet hizi icin band 20 buyuk fark ama konusma kesintisini engellemek icin operatoru 3g sectiginizde sorun cikmiyor
  13. C

Yardım Redmi Note 8 pro problemlerim

Zaten testlerde 55c ciktigi bile olmustu. Oynarken sarjda oynamayin parlakligi sorun olmayacak sekilde kisin belki daha katlanilabilir hale gelir. Servisin bir sey yapcagini veya yapabilcegini sanmiyorum
  14. C

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Hocam sizin fixle gcam denedim.Kamera modu arka veya önde çalışmıyor video ve panaroma çalışıyor gerisi siyah ekran. 9 se için olansa 3 4 saniye bekletiyor beklerkende doğal olarak titreme vs oluyor
  15. C

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Konu içinde ekstra teşekkürler gcam hariç tüm sorunlarımı çözdüm. Gcamde fotoğraf çekince hdr kapalıda olsa 2 bazen 3 4 saniye bekletiyor o sırada kamera hareket ederse veya çektiğimiz şey bulanık oluyor. Hangi sürüm ve fix önerirsiniz hocam?mi room 10.3.2 var konudakileri denedim
Üst Alt