cptLevi kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru 3500 TL bandında kamera telefonu

P30 da çok uçuk fiyatlara bulduk. O zaman mecbur oneplus donuyoruz cunku op7t kamerasi cok cok iyiydi
  2. C

Soru 3500 TL bandında kamera telefonu

Merhabalar. Eşime kamerası tatmin edici bir telefon almak istiyorum.OP7T,mi 9,note 8 pro,s10, kullandık aralarında tatmin eden tek telefon 7t olmuştu onunda fiyatı uçmuş. Nova 5t denedik asiri kotu cikti.aklima suan bir tek mi note 10 geliyor fakat bazıları kamera için almayın kötü demişler...
  3. C

Yardım mi a3 fastboot takılıyor

Mesajınız yok hocam
  4. C

Yapıyorum twrp flashliyorum fasbootta. Kalıcı olması için tekrar twrp installayip magisk installiyorum wifi çalışmıyor . Twrp install etmeden sadece boot ederek magisk denedim yine aynı sonuç
  5. C

Hocam şuan tekrardan bir şeyleri sıfırlamak istemiyorum sil kur sil kur baya baydı. Root nasıl atacagim bilginiz var mı stock 9 dayim
  6. C

E tamam benimde bahsettiğim bu zaten 10 saat SoT alsam bende değiştirmeye kalkmam zaten.Custom kurayım diyorum 10 tane denedim hepsi fastboot takılıyor, bari root atıp işlemci gücüyle oynayayım diyorum bu seferde wifi çalışmıyor
  7. C

4 saat SoT alıyorum,full wifide oyunduz 5.5 saat Bu mu performans? Herkes 8+ konuşuyor
  8. C

Android 9 stocktu. Sarj berbat oyun perf berbat custom atıncada fastboot takılıyor
  9. C

mi flash ile rom kuruyorum işlem tamamlandı diyor fakat sonra yine fastbootta takılı kalıyor yardımcı olabilir misiniz slot değiştirdim twrp kurup açıldı fakat bu seferde wifi bağlanmıyor wifi ağ listesi gözükmüyor bile. Ne custom rom kurabiliyorum dünden beri, nede root atabildim
  10. C

Soru Mi 9 Hala alınır mı?

K30 kamera çok kotu hocam k30 5g de denedim cidden baya kotu
  11. C

Çok teşekkürler yorum için aklımdaki şüpheleri sildiniz
  12. C

Mi note 10 buldum 2700 civarlarında fakat kullanan tüm çevrem kamerası 108 le alakasiz çok kotu vs diyorlar onuda elemek durumunda kaldim
  13. C

Merhabalar. Eşime kamerası iyi olacak, bataryası da idare edicek şekilde olsa yeter bi telefon bakıyorum. Normalde s10+ vs alıcaktım fakat durumlar malum coronadan ötürü. Araştırdım mi 9 gerek dxomark gerek utube testlerinde iyi gözüküyor 2200e temiz bi 2. El buldum. Bataryası veya kamerası...
  14. C

Çözüldü Xiaomi Mi A3 Ekran Sorunu

Gelişme var mıhiç?
  15. C

Yardım Dolandırıldım mı ?

Ürün kutu fotoğraf vs koysanız?
Üst Alt