Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Eşime kamerası tatmin edici bir telefon almak istiyorum.OP7T,mi 9,note 8 pro,s10, kullandık aralarında tatmin eden tek telefon 7t olmuştu onunda fiyatı uçmuş. Nova 5t denedik asiri kotu cikti.aklima suan bir tek mi note 10 geliyor fakat bazıları kamera için almayın kötü demişler...
Yapıyorum twrp flashliyorum fasbootta. Kalıcı olması için tekrar twrp installayip magisk installiyorum wifi çalışmıyor . Twrp install etmeden sadece boot ederek magisk denedim yine aynı sonuç
E tamam benimde bahsettiğim bu zaten 10 saat SoT alsam bende değiştirmeye kalkmam zaten.Custom kurayım diyorum 10 tane denedim hepsi fastboot takılıyor, bari root atıp işlemci gücüyle oynayayım diyorum bu seferde wifi çalışmıyor
mi flash ile rom kuruyorum işlem tamamlandı diyor fakat sonra yine fastbootta takılı kalıyor yardımcı olabilir misiniz
slot değiştirdim twrp kurup açıldı fakat bu seferde wifi bağlanmıyor wifi ağ listesi gözükmüyor bile. Ne custom rom kurabiliyorum dünden beri, nede root atabildim
Merhabalar. Eşime kamerası iyi olacak, bataryası da idare edicek şekilde olsa yeter bi telefon bakıyorum. Normalde s10+ vs alıcaktım fakat durumlar malum coronadan ötürü. Araştırdım mi 9 gerek dxomark gerek utube testlerinde iyi gözüküyor 2200e temiz bi 2. El buldum. Bataryası veya kamerası...