cprogrammer kullanıcısının son içeriği

1. cprogrammer

Yardım Xiomi Mi Stick TV kumandasını başka bir Android kutuda kullanabilir miyim?

Mi Stick TV 1080p ve X98H Pro (Allwinner H618) sahibiyim. Stick kumandasını kutu da kullabilir miyim? Stick'i fişten çekip arama yaptığımda X98H kumandayı bulamadı bluetooth'da.
  2. cprogrammer

Soru Mi Stick TV'yi nasıl root yapabilirim?

Android dizini altındaki "data" gibi dizinlere erişmek istiyorum tam yedek için. Bunun için root olmak gerekiyor saniyorum Sent from my M2103K19G using Tapatalk
  3. cprogrammer

Yardım "Big files" oluşumunu engellemek.

Sık sık yer sorunu yaşıyorum Cleaner'da 2GB dolayında "big files" işaretleyip siliyorum. Son kullandığım programların, çökenlerin veya güncellenenlerin kopyaları sanıyorum. Big file oluşumunu engellemenin bir yolu var mı?
  4. cprogrammer

Rehber apX / aptX HD desteği sorgulamak (bilgi ve soru)

Şu veya bu model Aptx/Aptx HD destekliyor mu diye çeşitli gönderiler görüyorum. Arkadaşlar bu iş için ben Zoltan Pallagi'nin yazmış olduğu ücretsiz Bluetooth Scanner appsini kullanıyorum. Ancak Haylou GT1 Plus'u sorguladığımda sadece SBC/AAC diyor. Aptx demiyor. Bu durumda üç olasılık aklıma...
  5. cprogrammer

Soru Redmi 8 için uygun SDXC?

Cihazım Redmi 8 32GB/3GB. Bu cihazın kullabileceği max hızda bir SDXC almak istiyorum. Kullanmayacağım kadar hızlı bir karta ise gereksiz yere harcama yapmak istemiyorum. Nette Redmi 8 için hız testi bulamadım. UHS1 UHS3 veya ne önerirsiniz? Redmi 8 ve sd kullanan arkadaşlar hız testi sonuçları...
  6. cprogrammer

Yardım Haylou GT1 Plus ve sol sağ balans ayarı

Kulaklıkları çiftlediğim zaman Redmi 8'de sol sağ ses ayarları birbirine bağlı oluyor. Windows 10'da da öyle. Ayrı ayrı ikisini birden bağladığım zaman ise sadece birinden ses alıyorum müzikte. Konuyla bir ilgisi var mı tam olarak bilmiyorum ama Redmi 8 SD439 olduğu için sanıyorum sadece SBC ve...
  7. cprogrammer

Soru Redmi 8 için uygun SDXC?

Cihazım Redmi 8 32GB/3GB. Bu cihazın kullabileceği max hızda bir SDXC almak istiyorum. Kullanmayacağım kadar hızlı bir karta ise gereksiz yere harcama yapmak istemiyorum. Nette Redmi 8 için hız testi bulamadım. UHS1 UHS3 veya ne önerirsiniz? Redmi 8 ve sd kullanan arkadaşlar hız testi sonuçları...
  8. cprogrammer

Yardım Klavye paneli acilmamasi

Klavye penceresi telefon bir kaç saat falan çalışınca açılmaya başlıyor. Google klavyenin yanısıra Microsoft klavyeyi de yükledim. Sorun çözülmedi. Son güncellemelerden sonra bu sorun sıklaşmaya başladı benim telefonda. Şimdilik yeniden başlatmaktan başka bir çözüm bulabilmiş değilim.
  9. cprogrammer

Yardım Type C to 3.5 mm çalışmıyor

N11den aldığım type c to 3.5 mm dönüştürücü kablolar ile kulaklıktan ses alamadım. Üstelik ambalajda mi logosu var ve xiaomi.com adresi verilmiş. Ama dönüştürünün üstünde hiç bir şey yazmıyor.Redmi 8 destekliyor mu dönüştürücüleri yoksa kablo bozuk veya uyumsuz mu? Kulaklık 3.5 soketinde...
  10. cprogrammer

İnceleme miui-updates-tracker kullanımı

miui-updates-tracker güzel bir açık kaynak kod miui rom güncelleme izleyici Proje adresi: XiaomiFirmwareUpdater/miui-updates-tracker ROM güncelleme ile ilgili xml dosyalarının 6 saatte bir güncellendiği belirtiliyor. Nasıl kullanabiliriz? İsterseniz telegram veya discord kanalından takip...
  11. cprogrammer

Soru Radyo RDS özelliği

Redmi 8 ile gelen radyo programı ile tarama yaptığım zaman istasyon adı gibi sayısal bilgileri kaydetmediğini farkettim. Benim antik Galaxy 5660 ve 8150 Samsung telefonlarda bile RDS özelliği vardı. Acaba Redmi 8 donanımsal olarak da desteklemiyor mu yoksa farklı bir radyo programı ile...
Üst Alt