Couraqe94 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Rehberden kişi gönderirken mms ye dönüşmesi

Aynen bu sorunu çözemedim gitti
  2. C

Yardım Rehberden kişi gönderirken mms ye dönüşmesi

Merhaba arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum cihazımdan mesaj olarak birine telefon numarası gönderdiğimde mms ye dönüşüyor. Tüm ayarlara bakmama rağmen vcard vcf olarak gönderim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.
  3. C

Yardım WhatsApp Ön Kamera Kararma

Sıfırlama yapıp deneyin
  4. C

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalya ne işe yarıyor acaba
  5. C

Yardım Google

Mi pc suit ile yapılabilir
  6. C

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkür ederim 1588893436 Teşekkür ederim
  7. C

Yardım Google

Dikkatli Bi şekilde verilerinizi yedekleyip sıfırlama işlemi yapın sorun çözülecektir
  8. C

Yardım Google

Cihazı sıfırlamanız gerekecek muhtemelen
  9. C

Yardım Bluetooth Sorunu

Sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım. Baskı dediğim üzerine oturulabilir yada bişey in altında kalmış olabilir ☺️
  10. C

Yardım 4G açılmıyor

Müşteri hizmetlerine 444 1 444 arayın sırasıyla metinleri dinledikten sonra 1 2 0 şeklinde tuşlama yaparsanız hızlı erişim sağlarsınız ☺️
  11. C

Yardım Bluetooth Sorunu

İlk önce cihazı kapatıp açın yeniden başlatın. Sorun devam ediyorsa muhtemel cihazı fabrika ayarlarına almanız gerekiyor. Sorun devamı varsa muhtemelen ekran darbe yada baskı altında kalmıştır.
  12. C

Yardım Google

Şöyle yapalım ilk önce cihazı kapatıp açın, daha sonra ayarlardan Google hesabınızda çıkış yapmayı deneyin. Şifreyi note defterine yazıp boşluk olmayacak şekilde dikkatli olarak kesip yapıştırın. Sorun çözülecektir
  13. C

Yardım WhatsApp Ön Kamera Kararma

Diğer yazılımlarda sorun yok muhtemel güncel yazılımı indirip yüklemek doğrusu olur
Üst Alt