coskuniscan kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri

b Bana mümkünse yardımcı olun twrp den güncelleme yaptım mi ekranında kaldı açılmadı fastboot a geçiş yapıyor sadece başka bişey olmuyor
  2. C

Yardım Mi 8 se mi ekranında kaldı

Merhaba netten uygun rom indirdim twrp ile yukledım sonra ekran mi de kaldı şimdi sadece fasttool a girebiliyorum yardımcı olurmusunuz
  3. C

Yardım Instagram video ses sorunu

O biraz uğraştırıcı bana daha kesin bir sonuç lazım yinede teşekkür. Benden başkada sorun yaşayıp çözüm arayan yok galiba.
  4. C

Yardım Instagram video ses sorunu

Merhabalar instagramda video çekerken hikaye paylaşırken videolarda ses çok kötü çıkıyor şuana kadar 3 tane mi telefon kullandım hepsinde aynı. İlk note 4 ümde instagram a bir bildirim göndermiştim ondan sonra düzelmişti nette bi daha o metni bulamadım ingilizceydi biri bu sorunla ilgili...
  5. C

Redmi 4x miui 9 V9.1.1.0.NAMMIEI

Sizin ekran görüntülerindeki işlemciler neden 1.40 maksımum gösterıyor Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Yardım Xiaomi note 4 şarj problemi

Arkadaşlar faceboot kısmına getirip kapattım 2.nci denememden sonra problem kalmadı şuan problem yok. Teşekkür Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Yardım Xiaomi note 4 şarj problemi

Arkadaşlar acil cevap telefonum 8 dırıp dururken düşme yükleme vs. Şeyler olmadan şarja taktım ama şarj almıyor Sorun video ile aynı yokmu yol gösterecek Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt