cosco kullanıcısının son içeriği

1. cosco

Yardım Pil ile ilgili

Garantili cihazda bl kilidi acip stock başka rom yüklemek garantiyi bozmaz mı? global sürümden avrupa sürümüne geçmek custom rom değilde bl kilidi acmak zorunda kalıyoruz ya
  2. cosco

MIUI 12.5 Xiaomi 11T Pro (Vili) Türkiye Kararlı Rom V12.5.3.0.RKDTRXM İndirme Bağlantıları

Yıllardır yurtdışı cihaz kullandik artik ugrasmaktan birktim gittim 11t pro aldık garantili bu seferde tr romu kanser edecek gibi 😂
  3. cosco

MIUI 13 Xioami 11T Pro - Global Kararlı Rom V13.0.2.0.SKDMIXM İndirme Bağlantıları

Dün aldım cihazı kutudan ciktigi gibi 12.5.3 guncellemesi geldi ,daha sonrası yok şuan devami acaba neden gelmedi ?😅
  4. cosco

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

EEA MIUI Changelog 30 Eylül 2021 [MIUI12.5 Enhanced] Swift performance. More life between the charges. Focused algorithms: Our new algorithms will dynamically allocate system resources based on specific scenes, ensuring smooth experience on all models. Atomized memory: Ultra-fine memory...
  5. cosco

MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Twrp ile yükleniyor galiba ama twrp yükleyemiyom bl kapalı
  6. cosco

Rehber Mİ 10T VoWifi Aktifleştirme

teşekkürler hocam.
  7. cosco

hocam ben her zaman sertifika ve güvenlik muhabetine bl kilidi kapalı ve rootsuz kullanırım kilidi açıp rootlayıp vowifi açtım ama kalıcı zannediyordum pdc den yaptığımız işleri yani rootlu kullanmakta istemiyorum banka uygulamalarından dolayı
  8. cosco

Kalıcı olmuyor ama Endonezya romda başarılı bir şekilde açtım ama mi flashla eea romuna geçtim acilmadi.
  9. cosco

Rom Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Stabil Rom V12.5.1.0.RJDIDXM (24.06.2021)

Rom global olarak gözüküyor normal midir ?
Üst Alt