CorozeB kullanıcısının son içeriği

1. C

Uygulama YouTube Pro v20 | Vanced Alternatif!

android hangi sürüm ve sonrasını destekliyor. 4.2 yi desteklermi
  2. C

Haber Youtube Vanced Devri Kapanıyor! (Tekrar Aktif)

Bu mektup tabiki tehditkardır. selamla başlayıp hoşçakal'la bitenlerden değildir. diyorki; yüklü olduğu telefonlarda çalışmaya devam edecek... anladığım kadarı ile. hemen bir güncelleme gelecek youtube tarafından ve mevcut olanda çalışmayacak artık.
  3. C

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

12.5.7 nin oto dosyası yokmu arkadaşlar
  4. C

12.5 sürümünden öncede vardı.arama yaptığımda ekran kararıyor fakat konuşma bittiğinde ekran karanlık kalıyor ışığı tamamen kapatmış gibi oluyor ama full açık.kilitleyip tekrar acıyorum düzeliyor varmı Böyle sorun yaşayan
  5. C

MIUI 12.5 Mi 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RJIMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Yani beta olanımı bu, bunu demek istemiştim 1622914935 note 10 lite diye okumuşum pardon
  6. C

Rom Miui 12.5 Eu Kararlı

global sürümden eu rooma geçmek için bl kilitini açmak gerekirmi
  7. C

MIUI 12 Mi 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.2.0.RJIMIXM İndirme Bağlantıları

Stoya, Abi bende mi note 10 lite var.türkiye garantili '' camı kırık olan hatırlarsan'' benim sürüm global ben bunu EU'ya romuna geçirebilirmiyim ? geçirirsem garanti dışı kalacağını biliyorum peki imei sorunu yaşarmıyım iki hattımıda aktif kulanıyorum
  8. C

şuan 1030tl yetkli teknik serviste. 1200tl olan yer 950tl olmuştu.geçtiğimiz aylarda benimde ekran kırık şuan kullanıyorum fiyat iyi seviyelere gelirse değiştirecem ve garantiden çıkaracam en iyi rom için
  9. C

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Tamam hocam hallettim teşekkür ederim 3 dakika sürmedi yüklemesi enteresan
  10. C

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Bu bilgisayar\Mi Note 10 Lite\Dahili olarak paylaşılan depolama alanı\downloaded_rom burdaki kalsörde 2.2 gb android 10 var bunu silip onu kopyladım direk zip olarak değilmi ? zipi açmıyorum !
  11. C

Eyvallah birsey daha öğrenmiş olduk.... bunu pcden atacam'da nereye atayım telefonda hangi klasöre yani
  12. C

seç bende yok... En son paketi indir, güncelleme ayarları,yenilikler, daha fazla. ama hiç birinin içinde seç diye birşey çıkmıyor
  13. C

2.3 gb dosayı indirdim telefonda nereye atmamız gerekiyor? en son paketi indir dediğimizde bunumu görecek acaba
  14. C

MIUI 12 Ağustos Ayı Güncelleme Listesi

Telefon hakkında-sistem güncellemeye bastığımda karşıma çıkan animasyon ilk önce 12 olup sonra 11 oluyor. güncellemeleri kontrol et dediğimde olmuyor. geri yapıp tekrar bastığımda yine 12 olup 11 oluyor. sanırım animasyon geçisi bir sonraki hareketi gösteriyor ''Mi note 10 lite''
Üst Alt