Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu mektup tabiki tehditkardır. selamla başlayıp hoşçakal'la bitenlerden değildir. diyorki; yüklü olduğu telefonlarda çalışmaya devam edecek... anladığım kadarı ile. hemen bir güncelleme gelecek youtube tarafından ve mevcut olanda çalışmayacak artık.
12.5 sürümünden öncede vardı.arama yaptığımda ekran kararıyor fakat konuşma bittiğinde ekran karanlık kalıyor ışığı tamamen kapatmış gibi oluyor ama full açık.kilitleyip tekrar acıyorum düzeliyor varmı Böyle sorun yaşayan
Stoya, Abi bende mi note 10 lite var.türkiye garantili '' camı kırık olan hatırlarsan'' benim sürüm global ben bunu EU'ya romuna geçirebilirmiyim ? geçirirsem garanti dışı kalacağını biliyorum peki imei sorunu yaşarmıyım iki hattımıda aktif kulanıyorum
şuan 1030tl yetkli teknik serviste. 1200tl olan yer 950tl olmuştu.geçtiğimiz aylarda benimde ekran kırık şuan kullanıyorum fiyat iyi seviyelere gelirse değiştirecem ve garantiden çıkaracam en iyi rom için
Bu bilgisayar\Mi Note 10 Lite\Dahili olarak paylaşılan depolama alanı\downloaded_rom
burdaki kalsörde 2.2 gb android 10 var bunu silip onu kopyladım direk zip olarak değilmi ? zipi açmıyorum !
Telefon hakkında-sistem güncellemeye bastığımda karşıma çıkan animasyon ilk önce 12 olup sonra 11 oluyor.
güncellemeleri kontrol et dediğimde olmuyor. geri yapıp tekrar bastığımda yine 12 olup 11 oluyor.
sanırım animasyon geçisi bir sonraki hareketi gösteriyor
''Mi note 10 lite''