corluluu kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Redmi Note 3 Hard Brickden Kurtarma Anlatımı Resim Anlatım

redmi note 3 pro telefonlar içinde geçerli mi acaba ?
  2. C

Redmi Note3 Pro'ya Global rom yükleme

hayır..ama ilk sayfada yazdığınız gibi değilmi işlemler ?
  3. C

bende win 8.1 de var..birde ondan deneyeyim mi tekrar ? ewt mi yazısında takılı kaldı.. :)
  4. C

tekrar denediğimde ise 2 . sn de duruyor ve çok zararlı bir hata uyarısı alıyorum..
  5. C

yüklemeye başladı ama 25 sn sonra durdu ve aşağıdaki hatayı verdi.. :( "bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.( 0*80070008: max buffer ) "
  6. C

misafirim vardı, şimdi gitti...bende yeni oturdum bilgisayara deneyip yazacağım buraya...
  7. C

indirmeye başladım..sabrın ve emeğin için gene çok teşekkürler...
  8. C

Allah korumuş desene... bu arada verdiğin link kırık galiba oradan indiremediğim için bunu denemiştim..yeni bir link verebilir misin ?
  9. C

win 10 64 bit yüklü..ama malesef ne yaptıysam bu son adımı geçemedim.. c de a klasörü açtım ve içine boot image dosyasının da içinde olduğu tüm dosyaları kopyaladım. olmadı masaüstüne rardan çıkardığım dosyayı gösterdim gene olmadı.. C:\a a nın içindede; cust ( klasör ) firmvare-update ( klasör...
  10. C

telefonu com10 şeklinde görüyor.Lakin şimdide ( dosya adı , dizin adı, veya birim etiketi sözdizimi hatalı. ( 0*8007007b: open programmer "MPRG*.hex" ) hatası alıyorum.. imaj klasörünün olduğu yeri , bir üst klasörü denedim olmadı daha sonra c ye sadece mi klasörü olarak taşıyıp denedim gene...
  11. C

ewt siz yazınca farkettim..şimdi deniyorum..ilginiz ve sabrınız için teşekkürler...
  12. C

usb hata ayıklamayı açtım..daha sonra şöyle bir hata verdi.. "ERROR : device unauthorized this adbd's $ADB _VENDOR_KEYS is not set;try 'adb kill_server' if that seems wrong. otherwise check for a confirmation dialog on your device"
  13. C

"adb reboot edl" komutunu bende giremiyorum.proğram kapanıyor. dediğiniz yaptım şöyle bir yazı çıkıyor..: list of devices attached .. daha sonrasında komut satırında "adb reboot edl" yazdığımda ise error : device 'null ' not found yazıyor..acaba neyi hatalı yapıyorum ?
Üst Alt