Copa.BJK kullanıcısının son içeriği

1. Copa.BJK

Yardım MiUi Dialer & Message

Benim yüklediğim miuitr romda google yok. Miui kullanılıyor ama temalar uymuyor.
  2. Copa.BJK

Endonezya Romu kullandığında sağda solda gördüğün tüm temalar bu arama ekranını etkiliyor mu? Ben MIUITR kullanıyorum ama temaların %99 u o bahsettiğim ekranı değiştirmiyor.
  3. Copa.BJK

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Cihazın rootlu ise magisk şart. Yok zaten root vs yoksa magiskle de işin olmaz. Root var magisk yok ama banka vs uygulamaları sorunsuz kullanıyorum deme gibi bi seçenek yok bildiğim kadarıyla :)
  4. Copa.BJK

Soru Mi6 - MIUI Dialer Uygulaması Kurma

Sağol hocam.
  5. Copa.BJK

Bazı uygulamalar root olduğu için uyarı veriyor engel çıkarıyor vs. Magisk ile bu uygulamarı seçerek cihazın rootlu olduğunu gizliyosun. Buna benzer addonları yüklemene yardımcı oluyor.
  6. Copa.BJK

Miui içeren bi roma geçtim arkadaşlar. Fakat yinede arama ekranına etki edecek dark,black bi tema bulamadım bi türlü.
  7. Copa.BJK

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Arkadaşlar selam. Ne yaptıysam hangi temayı denediysem bi türlü Arama ekranı tuşlar ve mesajlar ekranına etki ettiremedim. Sebebi nedir? Diğer her ekran değişiyor ama bu ikisi asla değişmiyor.
  8. Copa.BJK

MIUITR 12.5
  9. Copa.BJK

Valla önüme çıkan herşeyi denedim ama sizin çalıştığını bildiğiniz bi dosya var ise paylaşırmısınız?
  10. Copa.BJK

Arkadaşlar selam. Cihazım rootlu ve custom rom var. Magisk ile veya başka türlü MIUI Dialer uygulamasını kullanabilmek mümkün mü? Var mı bi yolu?
  11. Copa.BJK

Mod Mi Note 10 Lite için Magisk ile Miui arama ve mesajlaşma uygulaması yükleme

Hocam bunu Mi6 için kullanamazmıyız?
  12. Copa.BJK

Arkadaşlar Selam, Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer...
  13. Copa.BJK

Arkadaşlar selam. Cihazımda resmi olan miui 11.0.6 var. Şu ara bi root vs ile beraber maceraya atılayım diyorum. Banka uygulamaları vs için bi risk oluşturur mu? Veya cihaz rootlu olduğu için kuruluma izin vermeyecek uygulama vs oluyor mu? Nedir durum? Önerirmisiniz?
  14. Copa.BJK

Yardım Amazfit Bildirim Sorunu ..

Bu durum bugün bende de peydah oldu. Nedir çözümü?
  15. Copa.BJK

Yardım Orjinal Kamera Uygulaması İle Kaliteli Resim?

Dediğiniz ayarı düşürdükçe fotoğraf kalitesi berbat oluyor :( MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt