Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Selam,
Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer...
Arkadaşlar selam,
Root vs olmadan en kaliteli fotoğrafı nasıl çekeriz? En doğru ayar nedir?
Özellikle çocuk fotoğrafı çekmek işkence. Hareket eden nesneler silik çıkıyor. Çocukta sürekli hareketli olunca hiç düzgün foto çekemiyoruz. Var mı bi ayar vs? Nasıl hareket eden çocuğu en net çekebiliriz?
Arkadaşlar Merhaba,
Heryerde farklı bi çözüm önerilmiş fakat kesin çözümünü bulamadım. Şöyle ki son güncellemelerden sonra zaten cihaz türkçe karakter desteklemeye başladı fakat emojiler başlıkta bahsettiğim şekilde görünüyor hala. Türkçe karakterler sorunsuz. Ama emojiler saçma görünüyor. Bunu...
Telefonu sıfırlayana kadar böyle bi problemim yoktu. Fakat şimdi bağış mesajı atmak istediğimde mesaj gönderilmedi şeklinde red alıyorum. Uzun numaralara mesaj atabiliyorum ama bağış mesajına izin vermiyor.
Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Merhaba,
Mi8 konularında da yazdım ama asıl yerinde sorsam daha iyi olacak sanırım. 3-4 gündür android işletim sistemi %50 üzerinde pil tüketiyor. Neden olabilir? Bi güncelleme fln da almadı cihaz. Başka arkadaşlarda benzer sorunları yaşıyor benim gibi.
Sebebi ne olabilir? Nasıl...
Tekrar denedim ve oldu. İlginize Teşekkürler.
1573041287
Size bi sorum daha olacak arkadaşlar. Bölgenin Hindistan olarak kalmasının bana ne zararı olur?