Copa.BJK kullanıcısının son içeriği

1. Copa.BJK

Soru Mi6 - MIUI Dialer Uygulaması Kurma

Arkadaşlar selam. Cihazım rootlu ve custom rom var. Magisk ile veya başka türlü MIUI Dialer uygulamasını kullanabilmek mümkün mü? Var mı bi yolu?
  2. Copa.BJK

Yardım MiUi Dialer & Message

Arkadaşlar Selam, Cihazımı rootladım ve custom rom attım. Herşey iyi güzel fakat tema değişikliği yaptığımda naparsam yapiyim arama ekranı değişmiyor. Araştırdığım kadarıyla bunun sebebi romda dialer olarka Google ürünlerinin olmasıymış. Temaların değişikliği etkili kılması için MIUI Dialer...
  3. Copa.BJK

Yardım Orjinal Kamera Uygulaması İle Kaliteli Resim?

Arkadaşlar selam, Root vs olmadan en kaliteli fotoğrafı nasıl çekeriz? En doğru ayar nedir? Özellikle çocuk fotoğrafı çekmek işkence. Hareket eden nesneler silik çıkıyor. Çocukta sürekli hareketli olunca hiç düzgün foto çekemiyoruz. Var mı bi ayar vs? Nasıl hareket eden çocuğu en net çekebiliriz?
  4. Copa.BJK

Yardım Amazfit Bip [?] Problemi

Arkadaşlar Merhaba, Heryerde farklı bi çözüm önerilmiş fakat kesin çözümünü bulamadım. Şöyle ki son güncellemelerden sonra zaten cihaz türkçe karakter desteklemeye başladı fakat emojiler başlıkta bahsettiğim şekilde görünüyor hala. Türkçe karakterler sorunsuz. Ama emojiler saçma görünüyor. Bunu...
  5. Copa.BJK

Yardım Bağış SMS i Atamıyorum / 4 Haneli Numara

Telefonu sıfırlayana kadar böyle bi problemim yoktu. Fakat şimdi bağış mesajı atmak istediğimde mesaj gönderilmedi şeklinde red alıyorum. Uzun numaralara mesaj atabiliyorum ama bağış mesajına izin vermiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  6. Copa.BJK

Yardım Mi6 | Android İşletim Sistemi Pil Kullanımı Sapıttı

Arkadaşlar Merhaba, Mi8 konularında da yazdım ama asıl yerinde sorsam daha iyi olacak sanırım. 3-4 gündür android işletim sistemi %50 üzerinde pil tüketiyor. Neden olabilir? Bi güncelleme fln da almadı cihaz. Başka arkadaşlarda benzer sorunları yaşıyor benim gibi. Sebebi ne olabilir? Nasıl...
  7. Copa.BJK

Tema JiyanV2 MIUI 11 Uyumlu Karanlık Mod Teması

Custom Rom'a geç diyosunuz illa :)
  8. Copa.BJK

Rehber MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

Maalesef hiçbir işe yaramıyor. 1 saat sonra kendiliğinden klasik temaya dönüyor.
  9. Copa.BJK

Tema Yazı tipi değiştirme

Peki teşekkürler.
  10. Copa.BJK

Bu kötüymüş o zaman :( Bunun olmamasını custom rom kullanmadan nasıl sağlarız? Var mı bi yolu Global Rom ile?
  11. Copa.BJK

Bekleyelim bakalım :)
  12. Copa.BJK

Tekrar denedim ve oldu. İlginize Teşekkürler. 1573041287 Size bi sorum daha olacak arkadaşlar. Bölgenin Hindistan olarak kalmasının bana ne zararı olur?
  13. Copa.BJK

Birebir aynısını yapıyorum ama 3.parti fontlar eklenemez tarzda bi hata veriyor.
  14. Copa.BJK

İşe yaramıyor.
  15. Copa.BJK

Bizim asıl beklediğimiz buydu sanırım :) agit77
Üst Alt