coolwhisper kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Poco x3 pro otomatik rahatsız etme moduna geçiyor

bende de M10T lite 128 Gb 5g var, enson xaiomi eu dan çin portlu haftalık romu yükledim ondan sonra kafasına göre rahatsız etme moduna geçmeye başladı. çin romu neden tercih ettim derseniz, telefon aramalarının kaydı için, google dialer değilde mi dialer kullanıyor. o yüzden yani ama bu rahatsız...
  2. C

Rom Mi 10T / Pro – Global Stabil V12.5.2.0.RJDMIXM (13.08.2021)

sık sık rami boşaltırım geri planda açık kalan uygulama artıklarını temizlerim, cihazın bazı özelliklerin kullanırım mesela ekran kilitli iken wifi antenini otomatik kapatır, 4g yi de kısıtlar, bunlar önemli şeyler, eğer pil boşalması konusunda sıkıntınız varsa karanlık modlu temayı deneyin, o...
  3. C

son 12.5.2.0 güncellemesinden öncede sonrada tek şarjla 2 günü rahat geçiriyorum, wifi açık dışarda olursam 4,5 G açık yani o derece, gps, nfc zaten açık
  4. C

Soru Şebeke gidip gelmesi, sim kart algılamama

evet nedir çözümü bilen var mı?????
  5. C

aynen bende 12.5.2.0 sürümü güncelledim epeydir kullanıyorum, kendi kendine wifi veya bluetooth açma olayı yok, onu başka programlar açıyordur, izinler bölümünden tek tek uygulamalarınızın izinlerini kontrol edin. misal HES kodu uygulaması otomatik olarak GPs ve Bluetoothu açmak için izin...
  6. C

Yardım Mİ band 6 nfc Ulaşım kartı ekleme

işin bundan sonrası, mobil apk uygulaması programcılarının işi, onlardan biri kafayı kırıp TR deki akbil vesaire manyetik kartları da bu telefonlara tanıtıp nfc ile aktif kullanılacak bir uygulama yazmaları lazım...!
  7. C

Yardım Mİ 10T pro kulakliklara az ses veriyor

oyunun programcılarının hatası olabilir, oyunu eski ses kartlarına yada telefon anakartlarına göre ayarlamış olabilirler, dolayısıyla sizin cihazın performansı ne kadar yüksek olursa olsun, programın sizin cihazı algıladığı kadar performans verir, oyunun belki sound patch yada sound fix diye...
  8. C

Yardım Mİ band 6 nfc Ulaşım kartı ekleme

telefonun nfc ayarlarından ödeme aracı olarak istanbul kartınızı seçip aktif edip deneyebilirsiniz, normalde telefondan nfc kullanırken bu şekilde oluyor, akıllı bilekliğinizi telle eşleştirdiğinizde tüm özellikleri senkronize olması lazım, deneyip, buradan paylaşırsanız sevinirim. 1629360138...
  9. C

cihaz pro modeli değil mi? bildiğim kadarıyla typ-c çıkışı var sadece ve normal kulaklık kullanmak için çevirici ara kablo olması lazım o ara kablonun iyi kalite olması lazım yoksa ses çok az yada boğuk gelir, birde o kabloyu cihaza tam oturtmak ve 3,5 kulaklık jakını da o çeviriciye iyice...
  10. C

kulaklık ve ses efektleri bölümünden smart (Akıllı) modu mu seçili? öyleyse onu devre dışı bırakıp, tüm ekolayzır vesaire ayarlarınızı kendiniz elle düzeltip birde öyle deneyin bakalım ses kalitesinde bir değişiklik olacak mı? buradan sonucu paylaşırsanız sevinirim.
  11. C

Yardım Mi10t pro / GPS ve Mobil veri sorunları hk.

işinin ehline bu imei tamir işlerini yaptırmak lazım yoksa anasını ağlatıyorlar cihazların. ben 10t pro için aldığım kişinin yazılımcısının yanına gidip direk eski telimin imeyini çaktırdım. 10t lite içinde yine başka bir arkadaşın faturalı aldığı eski telefonunu aldım onu da uzaktan işinin...
  12. C

Sıcak Fırsat Alışveriş Sitesi [ chosingz.com ]

siz kendi bilgisayarınızdan girdiğinizde tarayıcınız veya antivirüs programınız uyarı vermiyor mu? 1628252607 yine de macera aramak birilerini durduk yere zengin etmek istiyorsanız, tercih sizin tabii ki, aptallar olmasa kurnazlar aç kalır diye bir söz var. bunlar birde uluslararası kurnaz öyle...
  13. C

Sıcak Fırsat Alışveriş Sitesi [ chosingz.com ]

sakın ha sakın kullanma bu siteyi, üste para bile verse kullanma..
  14. C

Yardım Telefon yükleme ekranında kaldı

öncelikle uygun romu bulman lazım sonrasında hard reset yapıp uygun romu yükle düzelir.
Üst Alt