coolsevgim23 kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI 14 Redmi Note 9 Pro – Global Kararlı V14.0.3.0.SJZMIXM

1679999554 Cevap için teşekkürler, Twrp yüklü değil ve imei repairli. En iyisi ota üzerinden global stabil rom güncellemesinin yayınlanmasını beklemek olacak.
  2. C

MIUI 14 Redmi Note 9 Pro – Global Kararlı V14.0.3.0.SJZMIXM

merhaba, OTA üzerinden nasıl yükleme yapabiliriz? Ota dosyasını indirim, güncelleme menüsünden güncelleme paketi olarak indirdiğim dosyayı seçtim ama yükleme yapmadı.
  3. C

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Kimseye karşı bu resmi atmıyorum ama bizim güncellemelerde niye böyle oluyor? Her defasında da güncellemeyi yapıyorum, olumsuz hiçbir şey olmuyor. Biz ne zaman karnımızı kaşıya kaşıya rahat bir güncelleme yapacağız?Yok telefon göçer mi, yok IMEI uçar mı, ulan yedek de almadık filan. Koç gibi...
  4. C

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Rn9 pro cihazım IMEI repairli ve daha önce 2-3 kez otadan güncelleme alıp yapmıştım. Bu son güncellemeyi de yine ota üzerinden yaptım. Herhangi bir sorun yok, miui arayüz aynı kaldı, Android sürümü 11 oldu. İlgilenenlere duyurulur.
  5. C

Valla boot mode de takılı kalırsa şimdi kimm uğraşacak. Kötü oldu bu güncelleme ama şu an indiriyorum.
  6. C

Cihazım IMEI repairli ve daha önce otadan 2-3 kez güncelleme aldım, yaptım sorun olmadı.Şimdi bu güncelleme benimki gibi cihazlarda sorun oluşturuyor mu yoksa oluşturuyor mu?
  7. C

MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

Cihazımda IMEI repair işlemi yapıldı, Şu an rootlu ve twrp yüklü. Miui Global 11.0.7.0 QJZMIXM yüklü. Bu haliyle otadan geldiğinde global miui 12 alamayacağım. Telefona mi flashtan fastboot v11.0.7.0 yükleyerek twrp ve rootu iptal edeceğim. Yalnız biraz beklesem globale geldiğinde miui 12...
  8. C

Soru Bluetooth şarj problemi

Bende de aynı durum var. Android 10 ile böyle oldu. Yalnız ekran kullanımı veya genel pil tüketiminde fazla bi değişiklik yok. Bilemiyorum
  9. C

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar güncelleme gelmiş, cihaz bölge qywrı türkiye.
  10. C

Çözüldü Google Play Hizmetleri %75 Pil Tüketimi

1562780045 Bu resimler bugünden
  11. C

Bootloader kilidini açmadan ve root yapmadan eu rom kurabilir miyiz? Bir de eu rom da iken otadan sistem güncellemelerini alabilir miyiz?
  12. C

Şarj%23, ekran süresi 4 saat 21 dk. Orjinal rom yüklü, cihaz rootlu değik
  13. C

Değerli arkadaşlar. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Sonra standart ayarlara geri döndüm. Yüzde 75 pil tüketimi var Google Play Hizmetleri tarafından. Allah rızası buna bi çözüm bulabilen yok mu? Yıldım vallahi. Telefon mi 8 lite 4/64. Sürüm miui global 10.3.2.
Üst Alt