Coolcool kullanıcısının son içeriği

1. C

Anket Mi 8 antutu skorları görelim

Normal mi 8 den düşük almışım.nedendir
  2. C

Anket Mi 8 antutu skorları görelim

Niye böyle oldu Bende mi 8 ee var
  3. C

Sohbet Koray selduma para iadesi yapmıyor

Arkadaşlar alışveriş yapacaksınız iki yada üç kere düşünün öyle alışveriş yapın. Paramı geri vermiyor. Mesajlara cevap vermiyor . Esnaf zannedip yanilmayin mağdur olmayın 2 aydır paramı yollamadi. Para önemli tabi ama verilen söz önemli.
  4. C

Satıldı Xiaomi Mi6 6GB 64GB/128GB

Var mı hareket
  5. C

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Whatsapp tan iletişim kurabilir miyiz
  6. C

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

1 hafta içinde mi6 silver edition istiyorum Maliyet önemli değil Getirir misiniz
  7. C

Kimseyi tanımıyorum ve gordugum kadarıyla bu işi hakkıyla siz yapıyorsunuz O yüzden size sormak istedim Teşekkürler
  8. C

Parası önemli değil ben bu silver modeli istiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz? Yani 30 gün falan beklemek istemiyorum . 4-5 günde ben bu telefona ulaşmak kullanmak istiyorum. Yöntemi nedir?
  9. C

Tamam almak istiyorum En kısa sürede ne zaman elimde olur
  10. C

Silver edition bugün bulsam 1000 dolar veririm
  11. C

Ben silver edition modelini istiyorum. O.ne kadar
  12. C

Yardım Xioami mi mix türkçe rom bulamıyorum..

Bunu nasıl halletmek gerek
  13. C

Su anda telefonum Telefonu aldığım yer bootloader yapmış olabilir mi? Su anda İngilizce kullanıyorum ve aldığım arkadaş üyelik falan birşeyler söyledi anlamadım turkce öyle yüklüyormus falan ama anladığım kadarıyla biraz yardıminiz ile halledebilirim Telefonumu yazsam whatsapptan yardımcı olur...
  14. C

Detaylı anlatabilme şansınız var mı? Ben hiçbirşey bilmiyorum ve su anda mi mix İngilizce kullanmak zorunda kaldim
Üst Alt