conteleno kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Gt3 pro saat sonrası araç ses sisteminden görüşme yapılmıyor.

Merhabalar, gt3 pro saatim x3 gt telefona bağlı. telefon arabaya da bağlı. saati aldıktan sonra sıkıntım şu oldu. saat ve araç telefona bağlı. arama geldiğinde android auto menüsünde arama görünüyor cevaplıyorum ama ses telefondan geliyor. üstelik telefon autoyu algıladığı için yakınlık sensörü...
  2. C

Çözüldü Delta serviste arka kapak değişmeden tamir olmuyormuş.

Cevabınız için teşekkür ederim. Form numaram 421498. Yazdıklarınıza katılıyorum. Karşılıklı anlayış olmadan bazı şeylerin olmayacağını da biliyorum. Bahsettiğim gibi, arka kapak tamamen kırık değil, hem tamir görmesi hem de zaman ile oluşan, eskisi gibi sert oturmaması var. Sadece kamera...
  3. C

Çözüldü Delta serviste arka kapak değişmeden tamir olmuyormuş.

Mi5 telefonum var. Açılmadı birgün. Gönderdim servise, bir aydan fazla durdu sanırım. Sürekli mesaj, telefon falan açmadım sabırla bekledim. Yedek telefonum da vardı zaten. Ekran değişimi ile telefonum geldi. Açtım telefonu, ahize ve sensörler çalışmıyor. Ertesi gün tekrar gönderdim. Yine 15-20...
  4. C

Zil sesini kısma sorunu

Telefon çaldığında bildiğiniz gibi yandaki güç veya ses tuşlarına basınca zil sesi kesiliyor. Fakat bende ki sorun telefonun tüm sesleri iptal oluyor. Hatta ayarlarda zil seslerini değiştirdiğimde bile ses gelmiyor. Telefonun hoparlöründen hiç ses gelmiyor. Yeniden başlatmadan düzelmiyor. Benzer...
  5. C

Xiaomi Mi 5 Kulaklık Mikrofonu Sorunu

Bende öyle bir sorun yok. Temassızlık olabilir
  6. C

Yardım Mi5 ekran paylaşımı

Ayarlardan kablosuz ekran paylaşımı veya ana ekran kisayollara yansıtmayı ekleyin. Tv de Lg'ye göre anlatıyorum. Ekran paylaşımı menüsü - cep telefonu- miracast seçilecek - bunu yapınca telefonda lg görünür. Basınca bağlantı kuruluyor denilir. Ve ekran ile ses artık tvde. Telefon ile tv aynı...
  7. C

Haber Miui Foruma Göre,Miui9 beta güncellemesini bu telefonlar alıcak

Bu güncelleme haberi değil, beta tester çağrısı
  8. C

Yardım Görüşme Sırasında Not kısmının açılması

Konuşma sırasında ekran otomatik kararmıyordur o yüzdendir, yüzünüz çağrı sırasında en uygun nokta olan not tuşuna basıyordur. Otomatik kararmayı kontrol edin bence
  9. C

Soru V

Banggood ile geldi
  10. C

Soru V

Ben Almanya'ya mi5 sipariş verdim. Adres olarak kardeşimin adresi. Geri döndüğümde teli kayıt ettirdim. Sonuç olarak bu şekilde , daha uygun fiyata tel getirirsiniz. Mi5 64 bana 700 lira artı kayıt parasına geldi ( 140 idi galiba).
  11. C

Soru V

Bu forumlarda birşey yazınca illa altında birşey arama huyu var. Birşey yazdınız , bende bir tespit yaptım. Hakaret değil küçümseme değil. Bu sitem niye. İllegal kim dedi. Ayrıca gümrük vergisi ödemezsiniz. Ve gümrük vergisi KDV değildir. Gümrük vergisi kastınız Türkiye ise, zaten ödemiyorsunuz...
  12. C

Soru V

Taxfree şu demek ,o ülkeden belirli bir miktar üzeri alışveriş yaptığınızda o ülke vatandaşlarının ödediği kdv yi geri almanız demektir. AliExpressten aldığınız ürünün kdvsi Çin'e gider. O ülkeden alamazsınız. Ayrıca herhangi bir ülkede taxfree almak isterseniz fatura almadan önce belirtmeniz...
  13. C

Soru V

Bunu taxfree ofisindeki memura söylerseniz uzun süre arkadaş muhabbetlerinde ' çok uyanık gördüm ama bu başkaydı' diye anlatır :)
  14. C

Soru Geekbuying

Geekbuying,dx, focalprice,banggood , Hepsinden sipariş verdim. Güvenilir
Üst Alt