Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
up dostlar
1555624169
aslanenver hocam belki sizin yardımınız dokunur. bu arada dün op5 için gittim cihazı gösterdim nfc anteni takmamışlar dedi. nfc anteni eski kapakta kalmış onu da boşluğuma geldi atıverdim çöpe sorunu görmeden önce
Arkadaşlar 2. El mate 10 pro almıştım gündüz hiçbir sorun gözükmeyen cihazda akşam amoled yanması olduğunu farkettim ( güneş altında farketmemiştimn) bugün gece çekimi yapayım dedim ve sonuç hiç güzel değildi. Sokak lambasını çekiyorum ama sanki güneşi çekiyormuş gibi ışık patlamaları oluyor...
Yarın Eminönünde ki xiaomi servisine gideceğim özü sözü bir olan esnaflardan. Umarım yardımcı olurlar huawei cihaza. Başka önerdiğiniz İstanbul da teknik servis var mı acaba?
hocam moral bozukluğumun bir sebebi daha var aslında :) huawei mate 10 pro aldım 2. el pasaport kayıtlı. güneşli bir vakitte telefonu kontrol ettim sordum bir sıkıntısı var mı diye yok dedi. amoled yanması var mı dedim yok dedi. bende kontrol ettim göremedim kameralara baktım gayet iyiydi sonra...
hocam son olarak şey soracağım nfc açılıyor, logosu çıkıyor ama kullanılamıyor burda bir gariplik yok mu ? mantıken hiç açılmaması gerekiyor veya logo çıkmaması gerekiyor gibi geliyor ama bilemedim
ya gidip eskisini çöpe attım hangi akla hizmet attım ki tanıdık vardı ona taktırırdım moraller sıfır şuan. bu nfc modülünü satın alabilecğeim yer var mı
TRY 78.56 63%OFF | Yeuzoe Pil arka kapak Için Oneplus 5 A5000 Konut Case + Güç Ses Düğmeleri tek artı 5 pil kapağı Değiştirme için
US $13.68 62% OFF|Yeuzoe Battery Back Cover For Oneplus 5 A5000 Housing Case +Power Volume Buttons for one plus 5 battery cover Replacement-in Mobile Phone Housings...
Arkadaşlar merhaba. oneplus 5 telefonumun arka kapağı çok çizildiği için aliexpresten sipariş ettiğim arka kapak ile değiştirdim fakat nfc sorunu oldu. NFC açılıyor, logosu çıkıyor fakat kullanılmıyor. İstanbulkart uygulamasından karta para atamıyorum. başka telefondan atabiliyorum kartta sorun...
Arkadaşla yarın İngilizce işletme dersinde sunum yapacağım. Bir firmanın neden bu kadar başarılı olduğundan bahsedeceğim. Xiaominin fp ürünleri ütettiğinden ve yazılım desteğinden bahsedeceğim. Xiaominin en eski ve hala güncelleme desteği devam eden cihazı hangisi?
Arkadaşar ürünü 2. El aldım ve arkasında ufak boya atması vardı ben alırken farketmemiştim sonradan gördüm ama göze batan birşey değil şimdiye kadar artma da olmadı. Ürün parmak izi sorunundan garantiye gitti sorun anakart kaynaklıymış. Belgeleri duruyor anakart ücretsiz delta serviste değişti...