Combo35 kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Note 8 Pro - Hızlı Şarj Özellikleri

Arkadaşlar bu telefon '' 18 W '' hızlı şarj destekliyor,kutu içerisindende kendi 18W şarj aleti çıkıyor,ama benim sorun şu ''Quick Charge 3.0'' veya ''Quick Charge 4.0'' destekliyormu?.18W şarj aleti 4500 lik bataryayı bana göre geç şarj ediyor (2 saatte tam dolum),googlede araştırdım ama tam...
  2. C

Yardım Redmi note 8 pro şaj aleti

note 8 pro en fazla 18w hızlı şarj destekliyor diye biliyordum,epey.com da öyle gösteriyordu,ama az önce başka bir sitede Quick Charge 4.0+ yazıyor,bilenler cevap verirse çok iyi olıur,ben Quick Charge 3.0 alsam bu telefon desteklermi,Türkiyede 4.0 yokda
  3. C

Yardım Jiroskop oyunda çalışmıyor (Güncel ROM larda),eski ROM larda çalışıyor

Arkadaşlar Redmi Note 7 6GB/64gb yi severek aldık en çokta pubg için almıştım ama sorunları bitmiyor,çok enteresan bir olayla karşı karşıyayım,bilen arkadaşlar aydınlatırsa fikir verirse çok sevinirim, ROM olarak ''global V10.2.7.0.PFGMIXM'' eski ROM yüklüyorum pubg de jiroskop düzgün...
  4. C

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Rusya ROM unda Türkçe dil seçeneği varmı acaba?
  5. C

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Bendede olmuştu o sorun (zaten bendede yok yok :D ),her neyse mi flash ile global rom yükledim düzeldi
  6. C

Rom Redmi Note 7 Pixel Experience Pie Plus Edition (Offical) (9.0) 14.10.2019

Paylaşımlar çok iyi :),bir sorum olacaktı ,mesela arkadaşımda Honor play var,ve ekran çözünürlülüğünü ayarlardan ''1080x2340'' dan ''720x1560'' a çekebiliyor,yani bu özellik telefonunun kendi orjinalinde var ve oyunlarda özelliklede pubg de tabiri caiz ise yağ gibi oynuyor,siz bu çözünürlük...
  7. C

Yardım Redmi Note 7 - Bildirim ışığı çok cansız ve Yakınlık sensörü çalışmıyor

Size ve diğer cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tekrardan,bende global rom a döndüm,çünkü en azından 4,5g si çok stabil ve istikrarlı,yeni çözümleri bekliyeceğiz artık,yapacak bir şey yok gibi
  8. C

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Hindistan kararlı rom kurmak istiyorum ama Türkçe seçeneği varmıdır acaba bu hindistan romunda
  9. C

Telefonda gün geçtikçe sorunlar çoğalmaya başladı,şimdide jiroskop düzgün çalışmıyor, çekirdek sürümüne 4 kez tıklayıp jiroskop kalibre testi yaptım ama şu an pubg de jiroskop sapıtmış durumda,az sol yapsam en sola,azcık sağ yapsam en sağa,azcık yukarı yada aşağı yapsam en sonlara kadar...
  10. C

Bendede Noinput Data yazıyor maalesef Çok Sağolun ama buda çare olmadı,çözümlerden sonra telefonu yeniden başlattığımda ilk aramada telefonu kulağıma götürmesem bile hemen ekran kapanıyor ve bende güç tuşuna basarak açıyorum ekranı
  11. C

Arkadaşlar edindiğim bir tecrübeyi daha doğrusu dikkatimi çeken bir olayı fikir olsun diye sizinle paylaşmak istiyorum,bilmiyorum sizde durum nasıldır ama ben avrupa romu yüklediğimde telefon çoğunlukla 4g çekti hep,ama global rom yüklü olduğu zamanda çoğunlukla 4,5g çekti,4g beni kesmedi...
  12. C

Bende o test bölümü şöyle görünüyor
  13. C

Kardeşim şöyle enteresan bir durum oluyor nedense,dediğin gibi yaptım telefon açılınca deneme amaçlı birisini arayayım dedim,arama tuşuna basıyorum ve 1 saniye sonra ekran kapanıyor,kişiyi aramaya devam ediyor ama ekran kapalı ve bende güç tuşuna basarak ekranı açıyorum,neden oluyor acaba bu...
  14. C

Arkadaşlar europe sürümünde ''Cihazım'' ı tıkladığımızda çözünürlük 2340*1080 yazıyor,acaba orayı tıklayıp çözünürlüğü değiştirme imkanı veriyormu yoksa sadece göstermelikmi bu,global rom lu telefonda çözünürlüğü dahi göstermiyor,maksadım pili daha çok gitsin hemde pubg de kasmanın önüne biraz...
  15. C

Çok sağol cevapların ve fikrin için,miflash ile fastboot şeklinde global yükledim,kurulum 7 dakika gibi süre tuttu,winrarda 2,8 GB masa üstüne klasöre çıkardım 5 GB oldu,USB 3.0 portundan bağladım gerçi ama yinede bana sıfırdan kurulum hissini vermedi,bu kadar kısa mı sürüyor gerçekten,telefona...
Üst Alt