combak kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Tşk. cantara [emoji1] başlığı trollemeden bu yazdıklarımı komple silsinler affola MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Konu başlığının altı saçma olcak ama, bir market işletmesi xiaomi satacak, türkiye distribütörlüğü başladı mı bizim telefonların? Nedir durum bilen var mı dostlar? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Rica ederim Hocam, bir de yazılımı dene bakalım. Sonucu bizimle de paylaş MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Hocam mrb, vala bende elmanın 4s'i vardı 3 saat gider olmuştu, mi5 le tanışınca mest olmuştum. Ama sizinkiyle arasındaki batarya süresi bence çok değil. Bir üstad değilim burdaki arkadaşlar gibi lakin birkaç önerim var deneyebilirsin; öncelikle ben LTE değil 3G kullanıyorum çok farkını gördüm...
  5. C

Yakınlık sensörünü kalibre ettik o şekilde düzeldi. İlginiz için çok teşekkür ederim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Hani ekrana iki kez tıklayınca kilitliyken siyak iken ekran açılıp saat gözükür sonra da parmak izi okutur acarız ya(ben oyle yapıyorum) benim teli iki kez tıkladığımda saatli kilit ekranı hemen gözüküyor sonra hızlıca yıne kilitlenip kararıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Arkadaşlar selam, mi5 prime kullanıyorum, hiçbir sorun yokken, uyandırmak için çift dokun artık iki kez tıkladığımda yarım saniye ekran görünüyor sonra kararıyor, yardım edebilecek olan var mı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Hocam mrb, konu içerisinde bataryayı fazla tüketen ayarlarla ilgili birkaç şey okumuştum bir incele istersen. Şunu örnek vereyim sana, çok yoğun bir kullanıcı değilim, standart bir kullanıcıyım, dün sabah fullken çıkardım şarjdan şuan saat 16.00 halen %28 şarjım var. Benim cihazım da mi5 prime...
  9. C

Mrb, 8.2.2 Global kullanıyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Kesinlikle katılıyorum, benimki nerdeyse yoğun kullanımda 2 günü devirecek bir hale geldi, şarj konusunda asla hayal kırıklığınız olmayacak MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Çok iyi insanlarsınız seviyorum sizleri çok teşekkürler[emoji122] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Teşekkürler MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. C

Arkadaşlar saçma olucak ama ben bu son güncellemeden sonra konusurken telefonu kulaga götürünce ekran kararmıyor, var mıdır bir ayarı? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. C

Evet evet işte bu soruya aydın bir cevap gerek ,bana gelmedi hala güncelleme MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. C

Çok özür diliyorum dostlar, otodan bakiyorum hala guncelleme yok diyor, linki gordum ama sorun cikar diye ordan guncellestirmek istemedim, beklesem otodan gelir mi? Ufak bi yardim ederseniz çok sevinirim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt