Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu başlığının altı saçma olcak ama, bir market işletmesi xiaomi satacak, türkiye distribütörlüğü başladı mı bizim telefonların? Nedir durum bilen var mı dostlar?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam mrb, vala bende elmanın 4s'i vardı 3 saat gider olmuştu, mi5 le tanışınca mest olmuştum. Ama sizinkiyle arasındaki batarya süresi bence çok değil. Bir üstad değilim burdaki arkadaşlar gibi lakin birkaç önerim var deneyebilirsin; öncelikle ben LTE değil 3G kullanıyorum çok farkını gördüm...
Hani ekrana iki kez tıklayınca kilitliyken siyak iken ekran açılıp saat gözükür sonra da parmak izi okutur acarız ya(ben oyle yapıyorum) benim teli iki kez tıkladığımda saatli kilit ekranı hemen gözüküyor sonra hızlıca yıne kilitlenip kararıyor
Arkadaşlar selam, mi5 prime kullanıyorum, hiçbir sorun yokken, uyandırmak için çift dokun artık iki kez tıkladığımda yarım saniye ekran görünüyor sonra kararıyor, yardım edebilecek olan var mı?
Hocam mrb, konu içerisinde bataryayı fazla tüketen ayarlarla ilgili birkaç şey okumuştum bir incele istersen.
Şunu örnek vereyim sana, çok yoğun bir kullanıcı değilim, standart bir kullanıcıyım, dün sabah fullken çıkardım şarjdan şuan saat 16.00 halen %28 şarjım var. Benim cihazım da mi5 prime...
Kesinlikle katılıyorum, benimki nerdeyse yoğun kullanımda 2 günü devirecek bir hale geldi, şarj konusunda asla hayal kırıklığınız olmayacak
Arkadaşlar saçma olucak ama ben bu son güncellemeden sonra konusurken telefonu kulaga götürünce ekran kararmıyor, var mıdır bir ayarı?
Çok özür diliyorum dostlar, otodan bakiyorum hala guncelleme yok diyor, linki gordum ama sorun cikar diye ordan guncellestirmek istemedim, beklesem otodan gelir mi? Ufak bi yardim ederseniz çok sevinirim