colorrrs kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Titanium backup

Birde yüklerken arada takılmaları yeniden başlatma dertleri vardı titanium'un. Onu saymadım bile. Valla burada okuduktan sonra sırf geyiğine bir ROM yükledim swift 'ten backup alıp. Sorunsuz çözdü. Dediğiniz gibi uygulama izinleri mevzusu süper..Titanium android 9 ve 10 da teklemeye başlamıştı çokça
  2. C

Soru Titanium backup

Hocam Ben de titanyumda twitter, shazam, chrome, akbank, youtube vanced v.s. gibi uygulamalarda falan hata alıyordum. Sayenizde swift yükledim dertlerim bitti :) Varolun.
  3. C

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Cihazının problemsiz olduğunu düşünenlerde de ghost screen olabilir. Bunlardan biri de bendim. Düz gri bir duvar kağıdı seçtiğim bir gün anladım sorunu. Normal kullanımda anlamayabilirsiniz. Ama hafif koyu gri ( şunun gibi ) bir resim açıp ekranı kaplatırsanız görebilirsiniz. Umarım sizde...
  4. C

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Teşekkür ederim hocam. Ne kadar karmaşık bu miui sistemi. Çin versiyonlar önden gidiyor hep, onu hindistan takip ediyor. Sonra betalar piyasaya düşüyor. Beta avrupayı yüklüyorsun ok. Amanın resmi rom çıkıyor hepsinden daha düşük sürüm. Avrupa kararlı neden global resmiden daha yeni :)) Bunca...
  5. C

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Bende şu an 9.10.24 yüklü ve Miui 11.1 olarak görünüyor. Burada paylaşılan 11.0.3 ise hangisi daha güncel sizce ?
  6. C

MIUI 12 Redmi Note 7 Revolution OS Rom Android 10 _ 20.6.24

Hocam bi kere cihazın boşkenki ram performansı güzel. Çok seri. Oyun performansı güzel. Yani PubG' de daha az ısındı. Bu da performansa yansıyor haliyle. Bildirimlerde sıkıntı göremedim. Kulaklık performansı bi tık iyi geldi kulağıma. RN7'lerde küçük bi sıkıntı vardı. Bir ikona dokunsanızda...
  7. C

MIUI 12 Redmi Note 7 Revolution OS Rom Android 10 _ 20.6.24

Elinize sağlık. Sanırım en iyi miui rom bu şimdilik. Hem akıcı hem de mobil data kullanmadan bana 13 buçuk saat ekran süresini gösterdi ROS. Diğerlerinde 11.30-12. saat süreler alıyordum.
  8. C

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

11.0.2 titanium back up'ı bir türlü düzgün çalıştırmadı. Bir daha yükledim aynı. Ayrıca kilit ekran kaydırması zorlaşmış. İki,üç kere uğraşıp açılıyor. Face id veya parmak izi kullanmaya teşvik ediyor sanırım :) Azıcık, minicik takılmalar var ama kullanılır bence. Boş ram 2.3 / 2.4 leri görüyor...
  9. C

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Rica ederim hocam. Bence de hiç gerek yok :)
  10. C

Rica ederim hocam ne demek :)
  11. C

Raw, görüntünün sensöre düşen halinin ham şeklinde belleğe aktarılması olayı aslında. Jpeg ise işlenip sıkıştırılıp atılması... Cep telefonlarının en büyük derdi de bu jpeg olayı. Yani fotoğrafı nasıl işleyecekleri. Çünkü hala bir Dslr fotoğraf makinası kadar güzel çekemiyorlar. Örnek Gcam yani...
  12. C

Cihazı ilk kurup pili açtığımda yanlış hatırlamıyorsam düzgündü. Kısa süre sonra sağdaki rakam küçülüyor. Bug gibi geliyor bana. Yoksa bu hali aptalca :)
  13. C

Rica ederim hocam. İlk dikkatimi çeken tabiki android 9 oluşu :) 10 beklerdik. Yeni arabaya eski lastikler. Pil yüzdesinin ikonun yanında da gösteriliyor oluşu iyi ama sanki bug var son rakamda. Ekran süresi bölümünün ana ayarlara gelmiş olmasına sevindim. 4 tuşa basmak zorundaydık bunun için...
  14. C

Çalışıyor. Romdan sonra direk bunu, orange fox recovery'den kurdum. Rom'a temiz kurulum yapmıştım ama .Internal'a kadar wipeladım. Bilemiyorum bir faydası olmuşmudur. Apk sını kendisi atıyor zaten biliyorsunuz. Önerim, uygulamanın datasını temizlemeniz, olmadı farklı apk'larla denemeniz.
  15. C

Emeğinize sağlık. Magisk 19.4 çalışıyor. Rootladım. Beta olmasına rağmen oldukça hızlı ve akıcı. 10.3.12'den geldim. Geri dönmeyi düşünmüyorum.
Üst Alt