Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli paylaşımın için teşekkürler hocam,emeğine sağlık flower~~
Bu durum sanırım custom recovery yüklü cihazlar da ota güncelleme almak için yeterli değil.)
Emeğine ,yüreğine sağlık hocam.
Sence stok rom'a 10 gelmesini beklemeli mi ? yoksa bunu mu yüklemeli ? şahsi yorumunu merak ediyorum. :)
Bu arada neler çalışıyor kısmında NFC var,bu donanımsal bir özellik değilmiydi ? .)
Hocam bilmediğim için soruyorum,
Stok kamera: telefonu aldığımızda stok rom'un içinde bulunan kamera uygulaması oluyor değil mi ? :)
Eline sağlık bu arada.^^
Bilgi paylaştıkça güzel,paylaşan ayrı bir güzel.)
Ferdi hocam sağolsun,rom yükleme'de sorunuma çözüm bulmak için canı gönülden yardımcı oldu, keza buldu da.
Sayende miu deneyimini yaşıyorum üstadım,tekrardan teşekkürü borç bilirim,saygılarımla.
Değerli cevapların için ne kadar teşekkür etsem azdır kral,bu işlerle daha bugün haşır neşir olmaya başladığım için, twrp'yi kalıcı olarak kurmadan rootlama'yı bilmiyordum,artık öğrenmiş oldum.:)
Aslında bir yandan twrp'yi kurmak istedim çünkü,miu arayüzünü'de denemek istedim. Yani anlayacağın...
Öncelikle değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim üstad.Bootloader açık, twrp rehberinden faydalanarak yöntem-2 ile twrp'yi kurdum hocam.
Bu durumda kalıcı oluryor sanırım değil mi ? :)
Bu durumda güncellemeyi almak için ne yapmam gerekli ? ve twrp'ye girmeye...
Eline,yüreğine sağlık yine kral ! clap~~ Sayende rootu'da halletim. Şimdi ben stok rom'dayım,güncelledikten sonra sadece root silinir değil mi ? twrp'ye birşey olmaz ? Ve son olarak rootladığım ve bootloader kilidini açtığım için garanti dışı olan telefonu tekrar garanti kapsamına alabilirmiyim...
Ya sen nasıl bir kralsın ! Saatlerdir içinden çıkamamıştım bu olayın.. Ne twrp ne de root atabildim,sayende şimdi hallettim ikisinide.Emeğine sağlık üstad.
Bu arada cihazı her açışımda ilk 4-5 saniye ünlem içinde boot is unlocked ekranı geliyor bu normal mi ? Yoksa yanlış bir şey mi yapmışım...