Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O olay tamam hocam,kendi sitesinde paylaşmış çince tema uygulamasını magisk ten yükleyip,twrp den wipe yapmak gerekiyor.Tema aktif oluyor ozaman,istediğiniz temayı ekleyebilirsiniz.
Rica ederim hocam,çeviri için yama modülü denemedim hiç,konu başlığında site linki var isterseniz oradan bakabilirsiniz.Greeshan romu defalarca farklı cihazlarda kullandım,açtığım konulardan da takip edebilirsiniz bu cihaz için yapması beni özellikle sevindirdi gayet iyi bir geliştirici.Her...
Ekran süresi ayarları için önce lsposed indirip kurulum yapın sonra yukivoyager kurup ayarlardan ekteki ekran görüntüsündeki gibi uygulayabilirsiniz.Uygulamalar ekte mevcuttur.İyi forumlar.
Pil süresi magisk modül ile gösteriyor,iki gündür kullanıyorum gayet iyi bence hocam.Hem ekran süresi hemde stabil olarak gayet güzel.
2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hocam ☺️ bende özledim forumu epey oldu giremiyorum yoğunluktan ama ara ara fırsat bulup girmeye çalışıyorum artık.Bu arada bizim tayfalardan (ekipten)çok kişi kalmamış sanırım,sizi görmekte güzel.
Geliştirici: Xiaomi, greeshan
Arayüz dili: Çok dilli
Site linki: Greeshan.ru
Öncelikle buradaysa umarım buradadır sevgili Skorpi hocamın ve tüm site yönetici hocalarımın ve değerli forum üyelerinin bayramını kutlarım.Sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Greeshan rom, içinde...
Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi ve kilolarca ağırlığı olan mermiyi sırtlanan Seyit Onbaşımızı ve adını bilemediğimiz diğer tüm kahramalarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Ruhunuzun şad...
02.03.2021 Güncelleme ve değişiklikler
ROM değişiklikleri:
AbsSeekBar: GrowRect hesaplamasını düzeltildi
AbsSeekBarTest: dpToPixel hesaplamasını düzeltildi
APN Yesss için IPV4V6'yı etkinleştirildi
Evolver: Her zaman ekranda planlamaya izin verildi
IDEClock: Görüntülenmeyen önizleme düzeltildi...