coamtasis kullanıcısının son içeriği

1. coamtasis

Yardım Mi A2 Donma Sorunu

Merhabalar, Telefonumda bazı zamanlarda 10-15 saniyelik donmalar yaşıyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde bir süre normal kullanabiliyorum fakat aradan zaman geçince eski haline geri dönüyor. Acaba stock romda bir sıkıntı mı var diyerek telefonuma başka bir rom daha yükledim fakat...
  2. coamtasis

Yardım Ekran Parlaklığı Sorunu

Merhaba dostlar. Son güncellemelerden sonra mı yoksa telefonun miyadını artık yavaş yavaş doldurduğundan mıdır bilinmez, telefonun parlaklığı en sonda olmadığı sürece çok sönük kalıyor. Hatta çok güneşli havalarda ekran parlaklığı sonda olmasına rağmen zorlanıyorum. Var mıdır bu sorunla...
  3. coamtasis

Yardım Şarj Su Gibi Gidiyor

Dostlar merhaba, Annem mi a2 kullanıcısı. Kıbrıs'tan alındığı için malum yollarla bir işlem yapıldı, ilki patladı, daha sonra yeniden götürdük, ikinci kez yaptılar şu an için kullanmaya devam ediyor (tanıdık bir telefoncu yaptı) Fakat ikinci işlem sonrasında telefonu gece %100 bırakıyoruz...
  4. coamtasis

Çözüldü Sık Sık Üçer Saniyelik Donma Sorunu

Merhabalar, 2 yıldır Mi A2 kullanıyorum, son güncellemenin ardından çok sık olmak üzere üçer saniye donmalar yaşıyorum, sonra telefon kaldığı yerden devam ediyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Telefonumda root yok, tüm güncellemeleri aldım.
  5. coamtasis

Yardım Xiaomi Mİ A2 Klavye Donma Sorunu

Bir deneyeyim, inşallah bir çözüm bulunur. Fakat bu olay artık mesaj yazmaktan çıktı, normalde de donma yapıyor.
  6. coamtasis

SwiftKey kullanıyorum hali hazırda, telefonu aldığım günden beri Google klavyeyi hiç kullanmadım :( 1567627710 Ben o dediğin ayarları bulamadım, SwiftKey kullanıyorum çünkü.
  7. coamtasis

Merhabalar, telefonu geçen sene Ekim ayında Kıbrıs'tan aldım, her şey 2 ay öncesine kadar harika gidiyordu. Fakat son dönemde özellikle mesaj yazmak istediğimde birer ikişer saniye donma yapıyor. Bunun önüne bir türlü geçemiyorum, tam bir şey yazmaya başlıyorum, hop telefon donuyor, bastığım...
Üst Alt