cnrkty kullanıcısının son içeriği

1. cnrkty

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G direnç değişimi

Merhaba arkadaşlar. Redmi note 12 pro 5G (ruby) cihaza direnç değişimi yaptırdım. Telefonda 14.0.2 Tayvan rom'u yüklüydü. O şekilde rom hiç değişmeden direnç işlemini yapmış arkadaş. Fakat şu anda telefonda bulunan rom'dan başka rom yüklemeye kalktığım zaman nv data hatasına düşüyor...
  2. cnrkty

Mod Mi Band 4 Glow UI Custom Res (v66)

Connect to Mi Fit to update again uyarı veriyor.
  3. cnrkty

Mod Status Bar Logo Ekleme(Operatör Simgeleri) MIUI 9 Uyumlu

Mi4'te sorunsuz çalışıyor. :) Elinize sağlık. Teşekkürler.
  4. cnrkty

Çözüldü Hava durumu uygulaması bağlanmıyor.

Mi 4 işe yaramadi. Konum hatası devam.
  5. cnrkty

Bilgilendirme için teşekkürler..
  6. cnrkty

Mi4 6.11.24 sürümünde hava durumu uygulamasında bağlantı sorunu yaşayan var mı? Konum alınamadı diyor. Elle ekle diyorum bağlanamadı diyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? mi.com da bu konu hakkında herhangi bir hata konusu da açılmamış..
  7. cnrkty

Mi4 LTE - Windows 10 Kurulum Anlatımı

Anlatılanın aynisini yaptim ama Bad parameters uyarısı veriyor. Çözemedim..
  8. cnrkty

pc'ye format attım. bu akşam denedim sorunsuz bir şekilde tık denemeden kurdu. denemek pc ile ilgili bir sorunmuş :()
  9. cnrkty

Diğer sürümler ile de denedim. Ama olmadı. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. cnrkty

0000116C]COM10 0.56 Send done packet [0000116C]COM10 0.56 Open serial port "\\.\COM10" [0000116C]COM10 1.64 Send nop command [0000116C]COM10 1.64 Send configure command [0000116C]COM10 1.73 Max buffer sector is 256 [0000116C]COM10 1.73 Open program file...
  11. cnrkty

Daha önce mi4 Lte telefonume Windows10 kurdum sorunsuz çalıştı. Ama kasmalardan dolayı fazla dayanamadım. Şimdi daha düzgün bir yapıya sahip olduğu için tekrar kurmak istiyorum ama bir türlü sorunu aşamadim.. Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok. diyor başka bir adım ileri atamadım...
  12. cnrkty

Haftalık güncelleme

Zaten 6.3.17 sürümünden sonra global mi4'lere güncelleme verilmedi. Önümüzdeki hafta gelebilir.
  13. cnrkty

Rehber Mi4 LTE cihazlarda 4G'ye nasıl geçilir == VİDEOLU-RESİMLİ ANLATIM ==

Vodafone hattından 4G sorunu yaşanlar için Vodafone kullanıcısı olarak Vodafone'a gittim. - Bende Xiaomi mi4 olduğunu telefonun 4G desteklediğini ama Vodafone olarak telefonun 4G desteklemedeği mesajı geldiğini izah ettiğimde Xiaomi'nin veri sisteminde bulunmadiği ve IMEI olarak Türkiye'de...
  14. cnrkty

Haber Mi3, Mi4 ve Mi Note İçin Global Android M Yayınlandı!

5.12.17 yüklemeden fastboot ile 6.0 geçiş mümkün değil diye biliyorum.. Partition birleştirmesi gerekli..
  15. cnrkty

Haber Mi3, Mi4 ve Mi Note İçin Global Android M Yayınlandı!

5.12.17 Güncellemesini mi4 görüyor indiririyor kurulum aşamasında Gücellenemiyor. Birşeyler aksi gitti diyip yükleme yapmiyor. Bu konuda yardimci olurmusunuz..
Üst Alt