cnrabdullah kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Xiaomi Mi A1 Sorunlu Telefon

Teşekkürler arkadaşlar, o zaman edminin dediği gibi ilk sefere mahsus sıfırdan yükleyeyeyim sorun çıkmaması adına. Sonrakilerde romlu versiyonun yedeğini alırım acemimerakli'nin dediği gibi.
  2. C

Teşekkürler arkadaşlar bahsettiğiniz romları inceleyeceğim :) edmin hocam sizdeki bu sorunları eu rom çözdüyse ben de onu yüklerim o zaman. 1567072708 Son olarak, uygulamaları ve dosyaları yedeklemek için bir öneriniz var mıdır? Rom yaptığımda gidecek sanırım hepsi. Dosyaları kendim...
  3. C

teşekkür ederim hocam. uzun zamandır takip etmeyi bıraktığım için saf android farkını tam olarak bilmiyorum ama biraz araştırıp rom yapabilirim. ben romları araştırmaya başlayayım o zaman hangisi daha iyi diye. rom öneriniz var mı?
  4. C

Arkadaşlar akıllı telefonlardan çok büyük beklentilerim olmadığı için fiyat performans açısından iyi bulduğum Xiaomi Mi A1 telefonunu aldım geçen sene. Benden bir hafta sonra başka bir arkadaşım daha aldı benden görüp. Telefondaki sorunlar artık beni bezdirdi her gün lanet ediyorum telefona...
Üst Alt