cngzhnysl kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Note 9 Pro bildirim ışığı

Işık da koyduk demek için koyulmuş ama olsun bazen işe yarıyor :D
  2. C

Yardım Note 9 Pro bildirim ışığı

Hocam o başlı başına bir sorun, varla yok arası bir bildirim ışığı koymuşlar :)
  3. C

Soru Vowifi

Arkadaşlar merhaba, bilmediğim için sizlere sormak istedim. Volte vowifi çalışma sistemini az çok anladım, wifi yada mobil hat internetinden hd ses görüşmesine imkan sağlıyor da ben telefonda öncelikli olarak hangisi aktif edeyim şuan volte açık görünüyor. vowifi aktif yapsam ulaşılmama gibi...
  4. C

Yardım note 9 pro bl kilidi sürekli gün atıyor. 400 saat.

Anladım hocam cevap için teşekkürler. yeni telefona imei repair işlemi yapılmadan kullanmayı düşünmüyorum, malum işlem sırasında telefon sıfırlanıyor/formatlanıyor bu durumda aynı işlemleri uygulamaları tekraren yüklemek istemiyorum ve anladığım kadarıyla en az 1 hafta mobil veri aktif şekilde...
  5. C

Orijinal sürümde deneyip hata alirsam hocam sizce bu programla isi cozebilir miyiz ona gore telefoncuya gidip imei islemini yaptıracağım :)
  6. C

Süre olarak esasında doldu ama pc bağlantısı yapmadım henüz hocam bir saat ve uyarı almadım o yüzden. benim farklı bir durum var sim kart sürekli tel.de takılı değil, arada takıyorum. ve geçen gün güncelleme geldi v11.0.4 den 0.6 ya güncelledim bu durum süremi sıfırlamış olabilir diye sordum.
  7. C

Xiaomitools ile 20 gün önce hesap ilişkilendirilmesi yapılan telefonu direkt açabilir miyiz ? Daha orijinal uygulamasına bile bağlanıp denemedim ama aksilik çıkarsa diye sormak istedim.
  8. C

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Sim kartla kayıt yaptıktan sonra çıkardım hocam ve ara ara takıp kartı sonra tekrar diğer cihaza takıyorum. geçen miui güncellemesi geldi yaptım. ilk ilişkilendirme işlemini 17 gün önce yapmıştım o arada geçen süre yalan mı oldu :) telefoncu kayıttan sonra kullanmasanda olur getir imei işlemi...
  9. C

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Hocam emin misiniz sim kart takılı 7 gün kalacağından çoğu kisi sizin tam tersinizi söylemiş?
  10. C

Cevap icin teşekkürler hocam. Note 9 pro da ilk etapta iliskilendirme yaptim gelen sifreyi falan girdim kayit islemi gerceklesti , sonra sim karti diğer telefonuma taktım. 13 gündür telefonda ara ara sim takmayi saymaksak simsiz kullaniyorum :) root isleminde de sifre gelecekse o is kolay :)
  11. C

Merhaba arkadaşlar note 9 pro global yurtdışından gelme tel aldim. 1 hafta önce mi hesap ekle kayit yaptım, ama telde sim kart takili kullanmıyorum suan. Bilgisayardan bağlantı yapıp saat almadım. Satıcı 1 hafta sonra biz hallediyoruz dedi sizce sim kart olmadığı için ve pc bağlantısı olmadığı...
Üst Alt