cngorl kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Sürüm Düşürme

Arkadaşlar herkese merhaba. Redmi Note 8 Global cihazım Android 11 ve MIUI 12.5.2 yüklü. Cihaz çok donuyor ve kasılıyor. Sürüm düşürmenin işe yarayacağını söyledir. Hangi sürüme ve nasıl geçerim. Yardımcı olur musunuz?
  2. C

Yardım Depolama

Merhaba. Telefonum 64 Gb ve hafızası bitmek üzere. Depolama alanına baktığımda Diğer alanı 25Gb'tan fazla yer kaplıyor. Bu alan nedir nasıl temizlerim. Teşekkürler
  3. C

Sohbet Bağlantı sorunu

Arkadaşlar merhaba. Evde Superonline fiber internet var. Bağlantıda sorun yok ama bazı uygulamalar açılmıyor özellikle finans ve bankacılık. Telefonun bağlantı hızını açtım. Site veya uygulamaya girince 0,0Kb/s gösteriyor. Yani veri hiç gelmiyor. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
  4. C

MIUI 12.5 Ne zamn?

Redmi Note 8 global'e 12.5 güncellemesi ne zaman gelir. Fikri olan var mı?
  5. C

Yardım Şarj

Note 8 global cihazım iki gündür normalinden daha hızlı şarj tüketiyor. Normalde ful şarjla 1,5 gün giderken şimdi akşama zor atıyor
  6. C

Yardım Ekran bölme

Allah kahretsin bu Android'i. Android 11'e güncelledik ekran bölme, uygulama kilitleme vs. hepsi kayboldu. Nasıl düzeltirim
  7. C

Sohbet Bip sesi

Cihaz redmi note 8 global. Uygulamalarda gezinirken telefona blip diye bildirim sesi geldi(böyle bir bildirim sesi ayarlamadım). Sebebi nedir acaba. Bütün uygulamalar güncel
  8. C

Çözüldü Reklam Saçmalığı

Böyle bir saçmalık yok. Dosya yöneticisini açıyorsunuz tam ekran reklam, müzik açıyorsunuz reklam, uygulamayı yüklüyorsunuz reklam hem de telefonun kendi uygulamalarında. Android saçmalığı gına getirdi artık. Bu reklamları nasıl kapatırım yardımcı olabilecek olan var mı?
  9. C

Soru Yeni kontrol merkezi

Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 8 Global cihazı MIUI 12 güncelleme yaptıktan sonra kontrol merkezi değişti ve çok hoşuma gitti. Fakat eski kontrol merkezinde veri kontrolü vardı yenisin de bu yok. Nasıl yapabilirim? Ayarlardan da bulamadım
  10. C

Soru Görüntü kalitesi

Arkadaşlar benim note 8 cihazımda özellikle Twitter Instagram gibi sosyal medyada ki görüntüler çok kötü. Ne değil nasıl anlatsam çözünürlüğü çok kötü nasıl düzeltilir bu
  11. C

Yardım Şebeke yok

Arkadaşlar Redmi Note 8 cihazımı bugün Sım kart değiştirdim. Fakat şebeke gelmedi. Türk Telekom hattında sorun yok fakat Turkcell hattı takınca şebek gelmiyor. Sorun nedir? Lütfen yardımcı olun.
  12. C

MIUI 12 MIUI 12

Telefonun işleyişine karışmayıp sabırla güncelleme bekleyen bir kullanıcı olarak MIUI 12'in Ağustos ayında yayınlanacağını öğrendim. Güncelleme gelecek olan cihazlar. https://www.webtekno.com/xiaomi-agustos-23-telefon-miui-12-yayinlayacak-h96943.html Kaynak: webtekno
  13. C

Yardım WhatsApp Sorunu

Arkadaşlar Redmi Note 8 cihazımı aldığım günden beri WhatsApp'ta bir sorun yaşıyorum. Durumlarda paylaşılan videoyu arka arkaya açamıyorum. İlki açıldığında ikincisinde " Yükleme tamamlanmadı, Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" yazısı çıkıyor. Hafıza kartı kullanmıyorum. Durumdaki videoları hiç...
  14. C

Soru Şarj Süresi

Redmi Note 8 kullananlar, telefonlarınızı şarjdan çıkardıktan sonra kaç saat sonra şarja takıyorsununz ve telefonu ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
  15. C

Soru Miui SMS ve Çağrı Apk'sı var mı?

Miui kendi uygulamaları olan mesajlaşma ve arama/rehber apk var mı? Google gına getirdi artık.
Üst Alt