cngorl kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Sürüm Düşürme

Bootloader açık hocam.
  2. C

Yardım Sürüm Düşürme

Arkadaşlar herkese merhaba. Redmi Note 8 Global cihazım Android 11 ve MIUI 12.5.2 yüklü. Cihaz çok donuyor ve kasılıyor. Sürüm düşürmenin işe yarayacağını söyledir. Hangi sürüme ve nasıl geçerim. Yardımcı olur musunuz?
  3. C

Yardım Depolama

Merhaba. Telefonum 64 Gb ve hafızası bitmek üzere. Depolama alanına baktığımda Diğer alanı 25Gb'tan fazla yer kaplıyor. Bu alan nedir nasıl temizlerim. Teşekkürler
  4. C

Sohbet Bağlantı sorunu

Arkadaşlar merhaba. Evde Superonline fiber internet var. Bağlantıda sorun yok ama bazı uygulamalar açılmıyor özellikle finans ve bankacılık. Telefonun bağlantı hızını açtım. Site veya uygulamaya girince 0,0Kb/s gösteriyor. Yani veri hiç gelmiyor. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
  5. C

MIUI 12.5 Ne zamn?

Redmi Note 8 global'e 12.5 güncellemesi ne zaman gelir. Fikri olan var mı?
  6. C

Yardım Şarj

Note 8 global cihazım iki gündür normalinden daha hızlı şarj tüketiyor. Normalde ful şarjla 1,5 gün giderken şimdi akşama zor atıyor
  7. C

Yardım Ekran bölme

Allah kahretsin bu Android'i. Android 11'e güncelledik ekran bölme, uygulama kilitleme vs. hepsi kayboldu. Nasıl düzeltirim
  8. C

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Herkese merhaba. Az önce galobal cihazıma güncelleme geldi. Mevcut sürüm MIUI 12.0.6.0. Gelen güncel V12.0.2.0. Güncelleme yükseldi mi düşüyor mu?
  9. C

Sohbet Bip sesi

Cihaz redmi note 8 global. Uygulamalarda gezinirken telefona blip diye bildirim sesi geldi(böyle bir bildirim sesi ayarlamadım). Sebebi nedir acaba. Bütün uygulamalar güncel
  10. C

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Hocam nasıl yaptınız
  11. C

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Android 11 MIUI 12.5 ne zaman gelidr
  12. C

Çözüldü Reklam Saçmalığı

Teşekkürler hepinize. Çok canımı sıkmıştı.
  13. C

Çözüldü Reklam Saçmalığı

Böyle bir saçmalık yok. Dosya yöneticisini açıyorsunuz tam ekran reklam, müzik açıyorsunuz reklam, uygulamayı yüklüyorsunuz reklam hem de telefonun kendi uygulamalarında. Android saçmalığı gına getirdi artık. Bu reklamları nasıl kapatırım yardımcı olabilecek olan var mı?
  14. C

Soru Yeni kontrol merkezi

Hocam öyle değil. Eski kontrol merkezinde bugün ve kalan interneti görüyorduk ama yenisinde bu yok.
  15. C

Soru Yeni kontrol merkezi

Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 8 Global cihazı MIUI 12 güncelleme yaptıktan sonra kontrol merkezi değişti ve çok hoşuma gitti. Fakat eski kontrol merkezinde veri kontrolü vardı yenisin de bu yok. Nasıl yapabilirim? Ayarlardan da bulamadım
Üst Alt