Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba. Redmi Note 8 Global cihazım Android 11 ve MIUI 12.5.2 yüklü. Cihaz çok donuyor ve kasılıyor. Sürüm düşürmenin işe yarayacağını söyledir. Hangi sürüme ve nasıl geçerim. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Telefonum 64 Gb ve hafızası bitmek üzere. Depolama alanına baktığımda Diğer alanı 25Gb'tan fazla yer kaplıyor. Bu alan nedir nasıl temizlerim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Evde Superonline fiber internet var. Bağlantıda sorun yok ama bazı uygulamalar açılmıyor özellikle finans ve bankacılık. Telefonun bağlantı hızını açtım. Site veya uygulamaya girince 0,0Kb/s gösteriyor. Yani veri hiç gelmiyor. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Cihaz redmi note 8 global. Uygulamalarda gezinirken telefona blip diye bildirim sesi geldi(böyle bir bildirim sesi ayarlamadım). Sebebi nedir acaba. Bütün uygulamalar güncel
Böyle bir saçmalık yok. Dosya yöneticisini açıyorsunuz tam ekran reklam, müzik açıyorsunuz reklam, uygulamayı yüklüyorsunuz reklam hem de telefonun kendi uygulamalarında. Android saçmalığı gına getirdi artık. Bu reklamları nasıl kapatırım yardımcı olabilecek olan var mı?
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 8 Global cihazı MIUI 12 güncelleme yaptıktan sonra kontrol merkezi değişti ve çok hoşuma gitti. Fakat eski kontrol merkezinde veri kontrolü vardı yenisin de bu yok. Nasıl yapabilirim? Ayarlardan da bulamadım