cngkn kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 10T bataryasi 5000mah yerine 3000mah gozukuyor

Merhabalar, Mi 10t apollo cihazimin batarya kapasitesi 5000mah olmasina ragmen CPUZ'de 3000mah gozukuyor. Son zamanlarda da bataryam eriyor resmen. Global son surumdeyim.
  2. C

Yardım Mi 10T Pro vs Poco F3

Merhabalar, telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 4 bin TL civarında. Mi 10T Pro ve Poco F3 modelleri arasında kaldım. Daha önce hiç POCO cihaz kullanmadım hepsi Xiaomiydi bu yüzden biraz çekincem var diyebilirim. Günlük kullanım, sosyal medya, bankacılık, mesajlaşma vs için...
  3. C

Yardım Satıcı önerisi

İstanbul içerisindeyim, Mi 10T Pro almayı planlıyorum. Garantili garantisiz farketmez önerebileceğiniz bir satıcı var mıdır? Fabrikasyon hatalara karşı iade/değişim yapan (1ay,3ay olabilir) bir yer olması tercihimdir. Bildiğiniz üzere elektronik biraz şans işi olduğu için, sorun çıkarsa uğraşmak...
  4. C

Sohbet Maksimum 3700 TL'ye öneri

Selamlar arkadaşlar annem için telefon almayı planlıyorum, garantili garantisiz farketmez. Kullanış amacı whatsapp, instagram , youtube ,internette surf, ve en önemlisi fotoğraf çekmek olarak kullanacaktır. Mi note 10 ve samsung m51 düşündüm. Poco F2 ise işlemcisi güçlü fakat kamerası mi note...
  5. C

Yardım Ekran Değişimi

Selamlar arkadaşlar, Kısa bir süre önce talihsizlik sonucu 9T Pro cihazımın ekranı kırıldı. Ekran değişimini kendim yapabilirim. Kaliteli bir ekran satın alabileceğim bir yer önerisi olan var mıdır? N11 gibi sitelerde birkaç ilan gördüm fakat güvenemedim. Daha önceden satın almış olan birisi...
  6. C

Soru Mi note 10 lite mu Redmi note 9 pro mu?

İki telefon arasinda kaldim, fiyat bakimindan biraz farklilar fakat aradaki fiyat farkina deger mi bilemedim. Kullanan var ise her iki telefonu da goruslerini bildirirlerse cok sevinirim.
  7. C

Soru Ekran süresi odaklı rom önerisi

Selamlar dostlar, Mi A2 icin rom onerir misiniz? Oyun vs oynadigim yok sadece sosyal medya kullanirim internette dolasirim. Ekran suresi odakli bir rom olursa daha iyi olur.
  8. C

Yardım Cihazimi bul sorunu

Selamlar dostlar, mi A2 telefonumda mi6x portlu miui romu yuklu, ve cihazimi bul uygulamasinda mi 8 olarak gozukuyor. Konum verilerim, internetim vs tum izinler verildigi halde cihaza ulasilamiyor diyor fakat cihaz elimde. Mi9se den girince (global romlu) hicbir sorun olmadan elinizceki cihaz...
  9. C

Yardım 2000tl civarı telefon önerisi

Merhabalar herkese, Ben annem için telefon arayışı içerisindeyim, note 8 pro (garantisiz) ya da samsung m30s düşünüyorum. Telefonun kullanım amacı fotoğraf çekmek, internette gezinmek ve telefonla konuşmak şeklinde temel şeyler olacaktır diye tahmin ediyorum. Telefon modelinin kronik sorunu...
  10. C

Rom [Mi A2][Android 9.0] MIUI 11 Stabil Rom V.11.0.2.0 [ PORT ]

Hocam betadan stabile o sekilde gecmek cok saglikli degil diye biliyorum.
  11. C

Ayni sekildeydim hocam ben de. Pisman olmayacaksiniz buna eminim
  12. C

Rom [Android 9.0]MIUI 12 Beta Rom V.20.5.7 [ PORT ][Mi A2]

hocam selamlar aynısı bana da oldu, dalvik cache wipe yaptım düzeldi o günden itibaren bir daha atmadı
  13. C

Beklemedeyiz hocam. Peki siz hangisini onerirsiniz batarya performansi olarak
  14. C

Acaba bu yayinladiginiz bendekinin yeni guncellemesi mi?
Üst Alt