cmert kullanıcısının son içeriği

1. cmert

Satıldı (SATILDI) Google Pixel 5 (8-128GB)

kayıtlı, tamir görmemiş herseyi orijinal. kozmetik 9.5/10 fiyat 7850 tl
  2. cmert

Yardım Galaxy S10 Hard Brick Hakkında

cihaz s10 g973f modeli. odin ile yazılım yüklerken BL kısmında işlem dondu. ben de kabloyu çektim. şimdi cihazda hiç tepki yok şu an. bataryayı söküp denedim yine aynı. ne yapabilirim bu durumda ?
  3. cmert

Satış SATILDI - Xiaomi Mi 8 - 6/128 (Tertemiz & Full Kutulu)

Cihaz 128 gb hafiza 6 gb ram olan modeldir, çift hattı da resmi pasaport kayıtlıdır, çakma imei cihazlardan değildir. Kasa ekran kusursuz durumda, sıfır gibidir. Ekranda amoled yanığı hata kusur yoktur. Cihaz hiç tamir görmemiş fabrikadan çıktığı gibidir. Özenli şekilde kullanılmıştır...
  4. cmert

Satış silinenbilir

konu silinebilir
  5. cmert

Diğer Mi Note 3 Anakart

merhaba elinde yurtici kayıtlı anakart veya ekrani kırık cihazi olan varsa yazabilir mi
  6. cmert

Satış Xiaomi Mi 8 6/128 GB (Kutulu & Faturalı)

Cihaz migros dan alınma yurtiçi kayıtlıdır. 6 gb ram 128 gb hafızalı modeldir. Kozmetik olarak kusursuza yakındır. İlk günden beri koruyucu cam ve kılıfla kullanılmıştır. Hiçbir sorunu yoktur, tamir görmemiştir. Batarya sağlığı %74 dür. Günü çıkarmaktadır ama değişirse mükemmel olur. Oyun vs...
  7. cmert

silinebilir

rom dosyaları hatalı, konu silinebilir
  8. cmert

İnceleme Oneplus 5T Deji Batarya Deneyimim

cihazın orijinal bataryası 4 saat civari ekran süresi vermeye başlayınca, Türkiye'de orijinal bataryasi da bulunmadığı için deji batarya satin aldim. Cihazima takip 4-5 defa doldur boşalt yapmayi bekledim. o sıralarda 6 saat civari ekran süresi vermeye başladı. Batarya %10 dan sonra cok hizli...
  9. cmert

Çözüldü Bir çaresi yok mudur ? (Bootloader)

elimde persist.img dosyasi bozuk mi5 cihaz var. dosya bozuk oldugu icin bircok sensörü calismiyor. haliyle "cihazimi bul" servisi etkinlesmiyor ve unlock talep edemiyorum. bootloader kilidini acip yeni dosya flashlayamiyorum. bootloader kapali oldugu icin farkli rom da yuklenmiyor. xiaomi tool...
  10. cmert

Satıldı Satılık Xiaomi Mi 6 6/128GB (Kutulu / Temiz)

Cihaz yurtiçi kayıtlı 6GB Ram 128GB dahili hafıza modelidir. Herhangi bir tamir görmemiştir, ekranı değişmemiştir. Tüm fonksiyonları eksiksiz çalışmaktadır. Cihazın bataryasi 2 ay önce xiaomi özel serviste birebir orijinali ile değişmiştir. Normal kullanimda 1.5 gün gitmektedir. Cihaz kozmetik...
  11. cmert

Rom LineageOS 19.1 Official MI 6 (Android 12)

rom: Xiaomi Mi 6 - LineageOS 19.1 gapps: NikGApps - Custom Google Apps Package! Yükleme Talimatı: * Verilerinizi yedekleyin * Recovery moda giriş yapın * Wipe system, data, cache. Format data, ve twrp'yi yeniden başlatın. * ROM dosyasını ve Gapps'ı dahili belleğe kopyalayın ve twrp ile...
  12. cmert

Satıldı Mi 6 6/64 GB (SERAMİK)

Cihaz yurtiçi kayitli 6GB ram 64GB hafızalı seramik arka kapakli modelidir Kozmetik olarak çok iyi durumdadir. Ekran surekli koruyucu camla ve kilifla kullanılmıştır. Cihazin bataryası serviste orijinali ile degismistir, batarya performansı çok iyidir. Cihazin tum fonksiyonlari eksiksik...
  13. cmert

Çözüldü Xiaomi Mi 6 Ses Problemi

mi6 6/64gb cihazımda ses problemi var. cihazda hiçbir şekilde ses yok. arama, sistem sesleri, mikrofon kaydı vs. ahize veya hoparlör fark etmiyor aklınıza ne gelirse hiçbiri yok. sesle ilgili uygulamalar da çalışmıyor hata veriyor. yazılımsal çözümleri denedim işe yaramadı. sorun donanımsal...
  14. cmert

Soru MI 6 Fastboot/Recovery/OTA Rom Yükleme Hatası

yazılımsal sorunu olan cihazıma başlıkta da yazdığım gibi rom yüklenmiyor. denediğim yolları yazayım: cihaz üzerinden güncelleme kanalıyla denedim. ağ hatası veriyor (wifi veya mobil) fastboot dosyası indirip miflash ile yüklemeyi denedim. BL kilidi kapalı olduğu için hata verdi. XiaoMiTool V2...
  15. cmert

Yardım Redmi 3s Hoparlör Sorunu

merhaba, baslikta da yazdığım gibi redmi 3s cihazimizda hoparlorden cizirti seklinde ses geliyor. hoparlor degistirdigim, farkli rom denedigim, hatta baska bir cihazin hoparlörünu gecici olarak takup denedigim halde sorun devam ediyor. parlak bi fikre ihtiyacim var :)
Üst Alt