cmert kullanıcısının son içeriği

1. cmert

Soru Mi 8 için en iyi rom hangisi

custom recovery ile yükleyebilirsin. mi flash olmaz
  2. cmert

Soru Pixel 6 cihaza imei atılabilirmi ?

pixel 8 serisi hariç şu an hepsine kayıt yapılabiliyor. benim hiç umudum yoktu ama yapmayı başardılar nihayet. pixel 8 serisi içinde çalışmalar sürüyormuş
  3. cmert

Yardım Mi8 LineageOS 21 Android 14 Kasma

mi8 kullandığım dönemlerde aosp tabanlı android 13 romların hepsi gayet stabil ve batarya performansları çok iyidi. sadece iris tarayıcı çalışmıyordu. android 14 tabanlı olanlarda bu tür problem olması pek mantıklı gelmedi bana
  4. cmert

Diğer Mi Note 3 Anakart

bi de hatırlasam :)
  5. cmert

Yardım Gapps Paketleri çalışmıyor

bu paketi deneyin: https://sourceforge.net/projects/litegapps/files/litegapps/arm64/33/lite/13-08-2024/RECOVERY-LiteGapps-arm64-13.0-20240813-official.zip/download yükleme sonrası mutlaka format data/yes komutunu uygulayın
  6. cmert

Soru KernelSu'yu VakıfKatılım uygulaması yakalıyor. Ne yapmalıyım?

ayarlardan süper kullanıcı kısmını etkinleştirerek deneyin
  7. cmert

Rom Pixel Port Android 15 Beta v4.1 | Davinci

demek istediğim, bu kadar eksik varsa bu rom betayı bırakın alpha bile olamaz
  8. cmert

Rom Pixel Port Android 15 Beta v4.1 | Davinci

bu beta ise benim pixel 6 da kullandigim stabil ötesi olmasi lazim :)
  9. cmert

Çözüldü Bootloader kilidi açma

fsrkli mail adresleriyle oturum açarak deneyin. hemen acildigi bile oluyor. boş yere beklemeyin
  10. cmert

Soru Hangi Gapps'i kurmalıyım

en temel versiyon olan "core" tavsiye edilir. eksik olan uygulamaları zaten play store den temin edebiliyorsunuz
  11. cmert

Satıldı (SATILDI) Google Pixel 5 (8-128GB)

cevabınızı yeni gördüm satıldı hocam
  12. cmert

Satıldı (SATILDI) Google Pixel 5 (8-128GB)

kayıtlı, tamir görmemiş herseyi orijinal. kozmetik 9.5/10 fiyat 7850 tl
  13. cmert

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

oluşturduğumuz boot.img dosyasını roma gömerek sıfırdan romla birlikte kurulum yapma niyetindeyim. bu şekilde kurulum yapan var mı? yoksa twrp ile sonradan flashlamak mı daha doğru
  14. cmert

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

kernelsu kullanan biri olarak en sıkıntı çektiğim durum custom rom larda uygun kernel olmamasıydı. apatch bu sorunu kökten çözecek anlaşılan... takibe alıyorum en kısa sürede uygulamaya geçicem
Üst Alt