Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pixel 8 serisi hariç şu an hepsine kayıt yapılabiliyor. benim hiç umudum yoktu ama yapmayı başardılar nihayet. pixel 8 serisi içinde çalışmalar sürüyormuş
mi8 kullandığım dönemlerde aosp tabanlı android 13 romların hepsi gayet stabil ve batarya performansları çok iyidi. sadece iris tarayıcı çalışmıyordu. android 14 tabanlı olanlarda bu tür problem olması pek mantıklı gelmedi bana
bu paketi deneyin: https://sourceforge.net/projects/litegapps/files/litegapps/arm64/33/lite/13-08-2024/RECOVERY-LiteGapps-arm64-13.0-20240813-official.zip/download
yükleme sonrası mutlaka format data/yes komutunu uygulayın
oluşturduğumuz boot.img dosyasını roma gömerek sıfırdan romla birlikte kurulum yapma niyetindeyim. bu şekilde kurulum yapan var mı? yoksa twrp ile sonradan flashlamak mı daha doğru
kernelsu kullanan biri olarak en sıkıntı çektiğim durum custom rom larda uygun kernel olmamasıydı. apatch bu sorunu kökten çözecek anlaşılan... takibe alıyorum en kısa sürede uygulamaya geçicem