cmadencan kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Note 6 Pro

Hocam cihazdan ve kamera performansından memnun musunuz ??
  2. C

İpucu Batarya Kalibrasyonu [Yeni Yöntem] RooT Gerektirir

%0 'a düşünce bataryanın yarı ömrü gider, bu tür şehir efsanelerine inanmayın..
  3. C

Yardım Redmi 5 plus miui10 camera2 api aktif olmuyor

miui 10 8.7.12 ye döndüm gcam ve camera 2 api çalışıyor bilginize..
  4. C

Mod İos anımatıon

miui 10 da gayet güzel çalışıyor lakin ana ekran uygulama açılış-kapanış anmiasyonları çalışmıyor..
  5. C

Mod İos anımatıon

miui10 ile uyumlu mudur ??
  6. C

hocam ne yaptıysam olmadı, fastboot ve format data yapmadan miui9 a dönebilir miyim ?
  7. C

hocam twrp üzerinden twrp 3.2.2.0 sürümüne insem problem olurmu, akşam akşam bootloop felan olmasın smoking~~
  8. C

hocam dediklerinizi zaten yapmıştım, birdaha denedim yine olmadı. miui10 global yüklü. ayrıca twrp 3.2.3.0 ve magisk 17 yüklü hocam bunlarda prob. olabilir mi??
  9. C

hocam zaten o uygulama ile kontrol ediyorum, hepsi kırmızı, ayrıcca daha önce kullandığım gcam de çalışmıyor.. sorun bende mi yoksa miui10 damı hocam ?? :) 1540134982 miui 10 8.10.18 global rom yüklü.
  10. C

Hocam denedim ama magisk modüllerinde yüklü olmasına rağmen c2 api yine aktif olmadı. sorun miui10 dan kaynaklı olabilir mi??
  11. C

Arkadaşlar selam, Redmi5 rosy cihazımda twrp ve magisk yüklü, miui10 güncel sürümü kullanıyorum. ne global nede eu romda camera2 api bir türlü aktif olmuyor. build.prop dosyasına elle yazıyorum yine çalışmıyor. Ne yapmalıyım ? teşekkürler..
  12. C

Yardım Video ses sorunu

Arkadaşlar selam, Kamera ile video kaydı yaparken sesler çok bozuk kaydediliyor, konser düğün gibi ortamlarda çekilen videoların sesleri hiç anlaşılmıyor. Open camera yükleyip gürültü engellemeyi kapatıyorum, kayıt düzeliyor ama bu seferde ses seviyesi çok düşüyor. Bu problemin çözümü hakkında...
  13. C

Güncelleme Miui 10 Global Beta 8.7.5 Güncellemesi

Eyvallah Emre hocam biraz araştırayım..
  14. C

Güncelleme Miui 10 Global Beta 8.7.5 Güncellemesi

Arkadaşlar selam Kullandığım cihazın boot kilidini beklemeden açtım, twrp yükledim, magisk ile root yetkisi aldım. 2 sorum olacak. Miui10 8.7.5 beta yükledim, diğer beta güncellemelerini alırmıyım twrp prob olur mu? Cihaz açılırken unlocked yazıyor ama miui 10 yükledikten sonra geliştirici...
  15. C

Yardım Ankara da Mi Note 3 ile TT kullanan arkadaşlar ??

band20 meselesi şebeke çekim gücüne etki ediyor mu ? 4g den ziyade çekim gücü daha önemli bodrum katlarda sıkıntı yaşıyorum..
Üst Alt