Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 13 4G versiyonu olan global bir telefon aldım. Model numarası 23129RAA4G. Telefonun içerisinde NFC bulunmuyor. Normalde olması gerekiyor. CE Sertifikası mevcut arkasında. Telefondaki rom 14.0.9.0 TNGMIXM. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz
Evet açmadı hocam. Adil hocamdan yanıt bekliyorum eğer o uygulamayı açarsa tüm NFC sorunumuz ortadan kalkacak. Telefonda NFC var ama ödeme yaparken hata veriyor. Güvenlikte de problem olabilir mi o da soru işareti bıraktı bende
Hocam " Yemeksepeti Pos" uygulamasını yükleyip durduruluyor hatasını alıp almadığınızı bildirebilir misiniz ona göre ben de tayvan rom yükleyeyim sorunu çözmem gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Bugün note 12 pro 5G telefon aldım. Bir türlü NFC ile ödeme yapamadım. Her şeyi yapmama rağmen ödeme kabul edilmiyor. Telefonu Pos cihazına okuttuğumda kartınızı takınız uyarısı veriyor. Aynı zamanda Yemeksepetinde kurye olarak çalıştığım için softpostan NFC ile temassız kredi kartı ödemesi...