clonarek kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Yardım IMEI kaydi

Arkadaşlar programsız ücretsiz programla ya da bu telefonu kaydetme imkanımız yok mu ya bilen eden varsa yardım edebilir mi
  2. C

Soru Mi 10 Eng Rom

merhaba arkadaşlar cihazımda dokunmatikte sıkıntılar var yazılımsal bunun için eng rom atmamı söylediler eng romu nereden bulabilirim ve bootloader acık direk mi flash üzerinden edl mod falan almadan kurabilir miyim? bir de arkadaşlar persist dosyası lazım?
  3. C

Soru Mi 10 orijinal ekran

Merhaba arkadaşlar mi 10 cihazımın ekranında sorunlar var bunun icin değiştirmem gerekiyor orjinalini bulma imkanim var mi varsa nereden bulabiliriz? Xiomi mağazasından yedek parça alabiliyor muyuz?
  4. C

Soru mi 10 eu rom

merhabalar arkadaşlar eu rom kurdum telefona twrp üzerinden 3.4.2b sürümü fakat romu kurduktan sonra twrp girmek isteyince fastboot moduna geçiyor twrp uçuyor tekrar mı twrp kurmak gerekiyor yoksa bir hata mı yaptım
  5. C

Rom mi 10 eu rom 12.2.8 son rom

Merhaba arkadaşlar bu romu kurdum fakat sorunum bildirimler. Wptan gelen bildirimimi açmaz isem 20 dakikada bi 10 dakika da belli aralıklarla sürekli bildirim geliyor yukarıdan bunu nasıl engellerim
  6. C

Yardım Ankara da yazılımcı

Ankara’da Xiomi 10 yazılımdan anlayan bildiğiniz servis ve şahıs var mı
  7. C

Yardım Mi 10 5G miflash hatası

Mi 10 cihazım da custom rom vardı miuimx global roma çevirmek için her zaman ki gibi Hindistan romunu yükleyip miflashtan atacaktım ama bu hatayı aldım şimdi telefon sadece fastboot ekranında kalıyor
  8. C

Yardım Miflash flash sparsecrclist error hatası

global rom kurarken bu hatayı alıyor miuimix rom vardı globale donmek istedim ama sorun bu arkadaşlar ne yapsam geçiremedim ne yapmalıyım_
  9. C

Soru Global romlardan Indo rom?

Arkadaşlar Hindistan rom kullanıyorum fakat bu rom dikkati çekti nerenin romufur kullanan var mı çift hat destegi mevcut mu?
  10. C

Soru Mi 10 Miui 11 mi 12 mi?

Arkadaşlar hangi sürüm daha stabil ve şarj konusunda iyi 12 ye güncelledim sanki biraz şarjı cabuk bitiyor gibi geliyor 11 e dönmeli miyim sizce? Sizler ne kullanıyorsunuz?
  11. C

Soru Hangi kılıf? Hangi ekran koruyucu

Arkadaşlar araştırdım pek bulamadım sizler ne kullanıyorsunuz nereden alabiliriz tavsiyeler nedir ?
  12. C

Yardım Mi 10 5g 12Gb Dokunmatik Ekran sorunu

Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce 12gb olan mi 10 5g aldım iyi de bir paraya aldım fakat telefon geldiğinde çalışıyordu güncelleme yaptı cihaz ekranda dokunmatik sorunlar oldu uygulama yüklerken ekran dokunmatiği çalışmıyordu sonra geri geliyordu bunu ara ara sık sık yapıyordu ama geri geliyordu...
  13. C

Yardım NE OLURSUN YARDIM EDİN Mİ 10 5G DOKUNMATİK EKRAN

Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce 12gb olan mi 10 5g aldım iyi de bir paraya aldım fakat telefon geldiğinde çalışıyordu güncelleme yaptı cihaz ekranda dokunmatik sorunlar oldu uygulama yüklerken ekran dokunmatiği çalışmıyordu sonra geri geliyordu bunu ara ara sık sık yapıyordu ama geri geliyordu...
Üst Alt