clonarek kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Mi 14 Ultra Çin Versiyon Sorunu

teşekkür ederim hocam birini buldum evet masraf çokmuş şu an bl kilidi 200 dolar ondan kaynaklı bekleyip bu romda kalmak su an en mantıklısı en azından server kaydı yapılı ama güncelleme almamak üzdü ve bu fake romu çakabiliyorlarsa bununda belki günceli gelir onun atabilirler bekleyelim bakalım
  2. C

HOCAM BU romu nasıl atıyorlar buna ki biz stock bile atamazken
  3. C

HOCAM ÇİN ROMUNA ÇEVİREBİLİR MİYİM YÖNTEM VAR MI
  4. C

1746035362 orjinal roma nasıl dönebilirim hocam çin romunu türkçeye çevirebiliyor muyuz 1746035400 convert rom nasıl kuruluyor hocam olmadı çin romuna dönerim hoşuma gitmezse bu fake romu kurarım fake rom ne oluyor onu da bilmiyorum da nasıl bir şey yani sorunlu mu
  5. C

merhabalar 14 ultra çin versiyon aldım fakat bir türkçe rom yüklü bu ne bilmiyorum güncelleme almıyor cihaz bulamıyor. server kaydı yaptırdım sim 2 kayıtlı oldu nasıl rom yükleyebilirim bl kilidi açılmadan stock rom yükleyebilir miyim global vb ya da bl kilidi nasıl açılabilir
  6. C

Yardım Yardım IMEI kaydi

Arkadaşlar programsız ücretsiz programla ya da bu telefonu kaydetme imkanımız yok mu ya bilen eden varsa yardım edebilir mi
  7. C

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

fastboot erase persist///////hocam bu aşama da dataya ulaşamıyor failed hatası alıyorum
  8. C

Soru Mi 10 Eng Rom

Sağolun hocam
  9. C

Soru Mi 10 Eng Rom

Stoya hocam telefonda yüklü olan sürümden mi almam lazım dosyayı bir de eng rom için soruma yardımcı olabilir misiniz
  10. C

Soru Mi 10 Eng Rom

o zaman normal rom flashlarken onu da flashlıyor fakat düzelmiyor twrpden ayrıca kurmanın faydası olur mu Merdanov
  11. C

Soru Mi 10 Eng Rom

merhaba arkadaşlar cihazımda dokunmatikte sıkıntılar var yazılımsal bunun için eng rom atmamı söylediler eng romu nereden bulabilirim ve bootloader acık direk mi flash üzerinden edl mod falan almadan kurabilir miyim? bir de arkadaşlar persist dosyası lazım?
  12. C

Rom [Android 11] Pixel Experience for Xiaomi Mi 10

rom twrp vb araçlar güncel mi hocam konu açılışı eski de sceryavuz
  13. C

Soru Mi 10 orijinal ekran

Aliekspressten ekranın kalitesini nasıl anlarız hocam
  14. C

Onerebileceginiz bir yer var mi
  15. C

Ankara’da hocam ilyas1212 1612321473 1. Kalite olduğunu anlamanın bir yolu var mi hocam
Üst Alt