Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar cihazımda dokunmatikte sıkıntılar var yazılımsal bunun için eng rom atmamı söylediler eng romu nereden bulabilirim ve bootloader acık direk mi flash üzerinden edl mod falan almadan kurabilir miyim?
bir de arkadaşlar persist dosyası lazım?
Merhaba arkadaşlar mi 10 cihazımın ekranında sorunlar var bunun icin değiştirmem gerekiyor orjinalini bulma imkanim var mi varsa nereden bulabiliriz? Xiomi mağazasından yedek parça alabiliyor muyuz?
merhabalar arkadaşlar eu rom kurdum telefona twrp üzerinden 3.4.2b sürümü fakat romu kurduktan sonra twrp girmek isteyince fastboot moduna geçiyor twrp uçuyor tekrar mı twrp kurmak gerekiyor yoksa bir hata mı yaptım
Merhaba arkadaşlar bu romu kurdum fakat sorunum bildirimler. Wptan gelen bildirimimi açmaz isem 20 dakikada bi 10 dakika da belli aralıklarla sürekli bildirim geliyor yukarıdan bunu nasıl engellerim
Mi 10 cihazım da custom rom vardı miuimx global roma çevirmek için her zaman ki gibi Hindistan romunu yükleyip miflashtan atacaktım ama bu hatayı aldım şimdi telefon sadece fastboot ekranında kalıyor
Arkadaşlar hangi sürüm daha stabil ve şarj konusunda iyi 12 ye güncelledim sanki biraz şarjı cabuk bitiyor gibi geliyor 11 e dönmeli miyim sizce? Sizler ne kullanıyorsunuz?
Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce 12gb olan mi 10 5g aldım iyi de bir paraya aldım fakat telefon geldiğinde çalışıyordu güncelleme yaptı cihaz ekranda dokunmatik sorunlar oldu uygulama yüklerken ekran dokunmatiği çalışmıyordu sonra geri geliyordu bunu ara ara sık sık yapıyordu ama geri geliyordu...
Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce 12gb olan mi 10 5g aldım iyi de bir paraya aldım fakat telefon geldiğinde çalışıyordu güncelleme yaptı cihaz ekranda dokunmatik sorunlar oldu uygulama yüklerken ekran dokunmatiği çalışmıyordu sonra geri geliyordu bunu ara ara sık sık yapıyordu ama geri geliyordu...