Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim hocam birini buldum evet masraf çokmuş şu an bl kilidi 200 dolar ondan kaynaklı bekleyip bu romda kalmak su an en mantıklısı en azından server kaydı yapılı ama güncelleme almamak üzdü ve bu fake romu çakabiliyorlarsa bununda belki günceli gelir onun atabilirler bekleyelim bakalım
1746035362
orjinal roma nasıl dönebilirim hocam çin romunu türkçeye çevirebiliyor muyuz
1746035400
convert rom nasıl kuruluyor hocam olmadı çin romuna dönerim hoşuma gitmezse bu fake romu kurarım fake rom ne oluyor onu da bilmiyorum da nasıl bir şey yani sorunlu mu
merhabalar 14 ultra çin versiyon aldım fakat bir türkçe rom yüklü bu ne bilmiyorum güncelleme almıyor cihaz bulamıyor.
server kaydı yaptırdım sim 2 kayıtlı oldu nasıl rom yükleyebilirim bl kilidi açılmadan stock rom yükleyebilir miyim global vb ya da bl kilidi nasıl açılabilir
merhaba arkadaşlar cihazımda dokunmatikte sıkıntılar var yazılımsal bunun için eng rom atmamı söylediler eng romu nereden bulabilirim ve bootloader acık direk mi flash üzerinden edl mod falan almadan kurabilir miyim?
bir de arkadaşlar persist dosyası lazım?