claynt kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Xiaomi Telefonlarına Google Kamera Kurulumu [Rootsuz]

Çalışmıyor kardeşim, boşun kilit açtırtıyosun.
  2. C

Rehber Xiaomi Telefonlarına Google Kamera Kurulumu [Rootsuz]

Herşeyi yapıyorum olmuyor söylediğin uygulamada bütün hepsi kırmızı. Galiba format data ve dm verifty mı nedır onu yapmam gerekıyor bunların detaylı anlatımı var mı? yoksa yarın 50 tl vericem birine ve kurucak gcamı :(
  3. C

Yardım Telefonun tüm arayüzünü değiştirmek istiyorum

Mi kilit aç dedim ne zaman açıldığını nerden anlıycam?
  4. C

Teşekkürler yarın 1-2 saatimi ayırıp detaylıca videolardan bakarak yapiyim bari, bu arayüz yüzünden telefonu satma noktasına kadar gelmiştim.Bide ek olarak video veya konu olur yapacagım herşeyi başlık başlık ne yapacagımı nasıly yapacagımı gösteren bi adres var mı, çok memnun olurum.
  5. C

İthalatçı garantili telefon zaten garantili olsa ne olacak :) dediğiniz adımları detaylı şekilde anlatan bi konu var mı ben bulamadım da
  6. C

İlk kez yapıcam root gerektirmiyo bu olay herhalde dimi, yaparken olaki bişeyleri yanlş yaptım sonucta beşeriz, telefonu bozmaya kadar ilerliycek bişey mi?
  7. C

Launcher ile olacak iş değil denedim, kamera arayüzünden tut, birisi arayınca gelen açma, kapatma temasına kadar herşeyin değişmesini istiyorum. Rom lazım galiba böyle bişey için.
  8. C

Arkadaşlar telefonum mi 8, herşeyinden memnunum ancak arayüzü beni çok sıkıyor. samsung veya google pixel olur sony olur arayüzü değiştirmek istiyorum.Bu saydıgım markaların arayüzlerinden birini kullanmak istiyorum, daha önce root veya rom atmadım zerre bilgim yok, ne önerirsiniz? Ek olarak...
Üst Alt