Clas kullanıcısının son içeriği

1. Clas

Yardım Miui 14 sorunları

Arkadaşlar selam cihazımda Endonezya romu kurulu 14.0.3 sürümünü kullanıyorum Miui14 geldiğinden beri telefonda sorunlar var şarjda telefonu kullanırken telefonun dokunmatiğinde sorun çıkıyor kendi kendine bir yerlere giriyor dokunmayı düzgün algılamıyor ve ya normal kullanırken mesela ekran...
  2. Clas

Yardım Parmak izi çalışmıyor

Hepinize Merhabalar arkadaşlar dün akşamdan itibaren parmak izi çalışmamaya başladı ayarlarda parmak izi gözüküyor yani kaybolmadı onda sorun yok ama tıkladığımda parmak izi eklenemedi,tekrar deneyin diyor test ekranından parmak izi sensörünü test etmeyi deniyorum ama oda fail diyor sorunun...
  3. Clas

Soru Miui 13 kurulum sonrası

Bu sahah Miui 13 geldi ve kurdum endonezya rom var telefonumda ve Miui13 sonrası biraz kasmalar vs olmaya başladı telefon önceden daha seriydi sizce hard reset atsam faydası olur mu?
  4. Clas

MIUI 13 Miui 13

Xiaomi Mi 11 lite için Miui 13 güncellemesini yayınlamış Endonezya rom kullanıyorum tahmini ne zaman gelir bu roma?
  5. Clas

Yardım Bootlader açamıyorum

Merhaba arkadaşlar Mi 11 lite cihazımda bootlader açamıyorum başvuru vs yaptım 1 hafta geçti pcden mi unlock programını açıyorum telefonu bağlıyorum ama unlock kısmına tıklıyamıyorum bunun sebebini bilen varmı?
  6. Clas

Soru Global mi Hindistan mı?

Merhaba arkadaşlar 1.5 ay önce yurt dışı Mi 11 lite aldımda internette izlediğim incelemelerde telefonun arka kapağında sağ altta CE falan yazıyor fakat benim telefonun arka kapağında sağ altta CE falan yazmıyor videolarda gördüğüm simgeler falan yok galiba hindistan sürümlerinde kapakta yazı...
  7. Clas

Rom Mi 11 lite rom

Merhaba şu anda Mi 11 lite cihazımda endonezya romu kurulu miui sürümü ise 12.5.1 galiba global ve eu romlarda 12.5.6 sürümü varmış ben hep en güncel sürümü kullanmak istiyorum ayrıca şu an cihazımda olan 12.5.1 de arayüzde bazen çok minik kasmalar vs olabiliyor belki bunlarda geçer diyorum...
  8. Clas

Soru Miui 13

Arkadaşlar selam Miui 13 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi ya da tahimini olan varmı?Şu anda 12.5.1 kullanıyorum ve arayüzde bazen minik kasmalar oluyor umarım Miui 13 te bu sorunlar buglar vs tamamen çözülür
  9. Clas

Yardım Mi Band 4 adım sayar sorunu

Merhaba bundan 10 gün önce Mi band 4 aldım ilk günlerde adım sayar hemen hemen doğru sayarken son 2 gündür fazla adım saydığını fark ettim.Bazende oturduğum yerde falan adım sayıyor yapılabilecek bir şey varmı?Çözüm vs bilen
  10. Clas

Yardım Mi Band 4 adımları yanlış sayıyor

Herkese merhaba bundan 1 hafta önce Mi band 4 aldım ilk günlerde yürürken kendimde adımları sayıyordum saatle karşılaştırıyordum ve hemen hemen aynı sonuçlar çıkıyordu.Ama özellikle dünden beli saatin fazla adım saydığını fark ettim benim saydığımdan yaklaşık 15-20 adım falan fazla sayıyor,(bu...
  11. Clas

Yardım Mi band 4'ü kullanmak için bluetooth'u ve wifiyi aynı anda açınca internet yavaşlıyor

Merhaba bundan 6 gün önce Mi band 4 aldım şu ana kadar bir sıkıntı yaşamıyordum ama bugün telefonum wifiye bağlıyken internet hızının düşük olduğunu farkettim bluetooth'u kapattığım an wifi hızı eski haline dönüyor ama açınca yavaşlıyor bunun çözümü varmı?İnternette biraz araştırdım ikisi aynı...
  12. Clas

Yardım İnternet hızı hakkında

Evde herkesin telefonundan internet hızı testi yaptığımda hız 13 mbs çıkıyor yani herkesde internet hızlı ama benim telefonumda nedense yavaş.Hız testi yaptığımda bende 3 mbs çıkıyor sebebini bilen varmı? Herkesde internet gayet hızlıyken bende neden yavaş?Yardımcı olabilecek olan var mı
  13. Clas

Yardım Minik bir soru

Merhaba bir kaç gün önce Mi band 4 aldım aynı ürün abimde de vardı abimin bilekliğini elime aldığımda sürekli bilekliğin arkasındaki yeşil sensörler yanıyor ama benim bilekliğimde bu ışıklar nedense yanmıyor bir sorunmu var?Bilekliği kullanırken her hangi bir soruna denk gelmedim ama bu olay...
Üst Alt