cKuppy kullanıcısının son içeriği

1. cKuppy

Yardım Mi fitness adım ve uyku zamanıni tutmuyor

MIUI 12.5 da sağlık uygulamasi hem uykuyu hemde adımları sayardi fakat miui 13 e geçince hiçbirisi çalışmıyor. Nasıl çözebilirim. mi band vs yok
  2. cKuppy

Yardım Orange Fox ve TWRP kilitleniyor

MIUI 13 kullanıyorum 3 kere denedim fakat her seferinde orange fox ve TWRP kilitleniyor. Ne yapmam lazım?
  3. cKuppy

Çözüldü Modül sonrası MIUI logosunda kalıyor

Sorunu çözdüm. OrangeFox şifreli olduğu için rasgele data/adb klasöründeki dosyaları sildim. Modül klasörü de onun içinde olduğu için sorunsuz açıldı.
  4. cKuppy

Çözüldü Modül sonrası MIUI logosunda kalıyor

Ses modülü yükledim fakat MIUI logosunda kaldı. Büyük ihtimalle bootloop oldu. Verilerimin silinmemesini istiyorum. Root'u kaldırmak işe yarar mı? OrangeFox şifreledi.
  5. cKuppy

Yardım Wi-fi sorunu

Teşekkürler hocam eu rom 11.8 kurum otadan mi güncelleme yapayım? Fastboot olarak tek o var.
  6. cKuppy

Yardım Wi-fi sorunu

Android 10 da sıkıntısız çalışan wifi, Android 11e güncelledikden sonra kopmalar wifi ağına baglanmamalar gibi problemler ortaya çıktı. Bunun bir çözümü var mı yoksa temiz kurulum mu yapayım? Edit: fastbootan eu yazıp son güncellemeyi OTA yoluyla mi yapıp twrp yazayım yoksa direkt twrp...
  7. cKuppy

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Merhabalar
  8. cKuppy

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Android 11 güncellemesi yaptım. Herşey sıkıntısız çalışıyor performansı yerinde ama günde 1 2 kez wifi bağlı ama hiç bir şey yapılmıyor.(wifiden atmıyor) Önceden bu tarz bir sıkıntı yoktu. Çözümü var mı acaba?
  9. cKuppy

Yardım Telefon MIUI yazısında kalıyor

Teşekkürler hocam yardımlarınız için. Cihaz açıldı.
  10. cKuppy

PitchBlack'i mi yükleyeyim?
  11. cKuppy

TWRP ile Xiaomi.eu yükledim. Fakat yükledikten sonra MIUI logosunda kalıyordu. 30dk civarı bekledim fakat açılmadı. Orjinal Rom'u attım fakat telefon hala MIUI yazısında kalıyor. Ne yapmam lazım?
  12. cKuppy

Soru Xiaomi.eu Rom'a geçmek istiyorum? Sizce değer mi?

Teşekkürler yardımınız için. İyi günler.
  13. cKuppy

Eski cihazımda sürekli custom romlar kullanıyordum fakat xiaomi'ye geçince bölge bölge ayırmışlar biraz kafa karışıyor. Xiaomi.eu'yu fastboot üzerinden flashlayacağım. Acaba Xiaomi.eu MIUI 12 için fastboot rom var mı?
  14. cKuppy

Cidden bu Xiaomi'nin Romlar konusun da çok sıkıntısı var. Greeshan nedir? Ne farkı var?
  15. cKuppy

Acaba siz şu anda ne kullanıyorsunuz?
Üst Alt