Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses modülü yükledim fakat MIUI logosunda kaldı. Büyük ihtimalle bootloop oldu. Verilerimin silinmemesini istiyorum. Root'u kaldırmak işe yarar mı? OrangeFox şifreledi.
Android 10 da sıkıntısız çalışan wifi, Android 11e güncelledikden sonra kopmalar wifi ağına baglanmamalar gibi problemler ortaya çıktı. Bunun bir çözümü var mı yoksa temiz kurulum mu yapayım?
Edit: fastbootan eu yazıp son güncellemeyi OTA yoluyla mi yapıp twrp yazayım yoksa direkt twrp...
Android 11 güncellemesi yaptım. Herşey sıkıntısız çalışıyor performansı yerinde ama günde 1 2 kez wifi bağlı ama hiç bir şey yapılmıyor.(wifiden atmıyor) Önceden bu tarz bir sıkıntı yoktu. Çözümü var mı acaba?
TWRP ile Xiaomi.eu yükledim. Fakat yükledikten sonra MIUI logosunda kalıyordu. 30dk civarı bekledim fakat açılmadı. Orjinal Rom'u attım fakat telefon hala MIUI yazısında kalıyor. Ne yapmam lazım?
Eski cihazımda sürekli custom romlar kullanıyordum fakat xiaomi'ye geçince bölge bölge ayırmışlar biraz kafa karışıyor. Xiaomi.eu'yu fastboot üzerinden flashlayacağım. Acaba Xiaomi.eu MIUI 12 için fastboot rom var mı?