ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Aynı sorunu sorunu bende yaşıyordum. Revanced xposed lsposed modulunu kurup YouTube music eklentisini seçerseniz reklamı engelliyor. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ckarakaya

Yardım Elite Rom KernelSu veya SukiSu Ultra ile Nasıl Root Yapılır

Hocam ekran görüntüsünde 6x9 simge düzeni var. Onun için launcher ı yada romu paylaşabilir misiniz. Ve çok özelleştirme önemli değilse Xpower kullanıyorum. Herşey hazır geliyor. Recoveri dahil. initboot u patch ledim. Kernelsu_next ile kullanıyorum. Son derece memnunum. 2.0.210 son sürüm A15...
  3. ckarakaya

Yardım Poco X7 Pro Aldım Ama Çok Pişmanım

Şu çöp lafına illet oluyorum. Mediatek alanlar neden aldığını biliyor. Xiaomi alanlar neden aldığını biliyor. Şahin alıp Lamborghini şöyle güzel böyle hızlı demek sadece geyik. Önce önceliğinizi belirleyip, sonra cebinize göre cihaz alabilirsiniz. 10 yıl iPhone kullanan biri olarak onda...
  4. ckarakaya

Rom Poco X3 NFC için Hyperos 2.0 Port Rom

Ben bu bankaları hem Bireysel Hem ticari kullanıyorum. Tek sıkıntım whatsap NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ckarakaya

Denedim. Şu an kurulu. Ama değerini derseniz değmez bence. WhatsApp engelini aşamadım ikinci cihaz olarak kullanıyorum. Yinede tercih sizin. Tekrar eskiye dönmeye de yüreğim yok. 12 tane banka Modül Sosyal Media vs çok uzun ve yorucu. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ckarakaya

Mod HyperOS Launcher Mod Lite

Modlu Launcher da ana ekran düzeni 6x10 bs varmı? Yada ekkeyebiliyormusunuz. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ckarakaya

Mint Endonezya sürümü. Muhtemelen var. C.tesi kuracam. Pazar günü son durumu yazarım. Şuan kullandığım Hyperos 1 de Endonezya. Tr dil desteği de var. Ama Şeytan dürütyor 2.2 ye geç diye. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ckarakaya

Hafta sonu 2.2 ye geçecem. Son durumu yazarım. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ckarakaya

Rehber Xiaomi 13t pro HyperOs 2.0.203.0 KernelSU Next GKI2 kurulum rehberi

Hocam ben Twrp li Kernelsu Next li sistem kullanıyorum. Susfs Modulunu kurduğum zaman aktif olmuyor. Boot yadan init i nasıl Susfs için patch leyebilirim. Twrp ile flaşslarım. Teşekkürler...
  10. ckarakaya

Çözüldü Poco X6 Pro nasıl ROOT atılır?

Herşeyi hazır Hyperos 2.209 var. Modlu. PitcBalck Recovery ile default geliyor. Modlu Launcher var. Vs. Window mac Linux yükleme hazır scripti var. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ckarakaya

Çok varda. A14 çoğu. A15 olanlarda micamera da sorunlar dı sanki.Gcam kullanıyor bir çoğu. Ben hala Hyperos 1 deyim. Memnunum.Herşey yerli yerinde. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ckarakaya

Soru Nasıl Boot animasyonunu değiştiririm ?

Temalar uygulamasından yapsanız bile sıfırlıyordu en son. Rootlu olsa basit de diğer türlü uzun zamandır uğraşmadım. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ckarakaya

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) - 21.09.2025

Detach çalışmıyor öyleyse sizde. Bende hiç güncellemez ben manuel waenhancer desteğine göre manuel güncelliyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Telegram ın yokmu bir sürü grupta var. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Ben açayım diyordum erken davranmışsınız. Şükür bir çözüm oldu. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt