ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Modlu interty basic gecen bir rom yükleyin açılacaktır. Engelli değilseniz. Ben hem hyperos hem coloros da WhatsApp yükledim açtım. Bir haftada 4 rom denedim. Root yapmadan. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ckarakaya

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Bl kilidi açık mı? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ckarakaya

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Root olmasına gerek yok. Modlu romlarda Korios gibi toolla yada toolsuz olay intagrity basic geçen bir rom olursa WhatsApp doğrulaması geçersiniz. Net Banka tarafı için birşey diyemem. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ckarakaya

Çözüldü KernelSU modülleri çalışmıyor

iOS emoji modulu WhatsAppdamı çalışmıyor. Genel mi? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ckarakaya

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Neden Magisk kullanmak istiyorsunuz. Kernelsu versiyonları daha pratik. Rom değiştirirseniz mutlaka Ksu ile devam etmenizi öneririm. 12 Banka kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ckarakaya

Yardım Hyperceiler ve Pengeek

https://drive.google.com/drive/folders/1ytr-OvASbCkXGmQWiIT7kNh-yBUteL5S?usp=sharing Buyurun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. ckarakaya

Yardım Resmi olmayan WhatsApp hakkinda

Coloros dahil hep modlu rom kullanıyorum. 1 hafta içerisinde 4 defa aktif ettim. Basic integrity i geçiyorsa giriyor. Kara listede olabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. ckarakaya

Yardım Hyperceiler ve Pengeek

Pengeek i Hyperos 3 ye kullanıyorum. Hyperos 3 sen. lsposed 2 de çalışmıyor. 1.11 jinkmatrix le 25.12.09 test versiyonu aktif çalışıyor. Telegram kendi grubunda mevcut. Bu arda Poco X3 Nfc ve X6 Pro H3 cihazlarımda aktif olarak kullanıyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ckarakaya

Rom Poco X3 NFC için Hyperos 2.0 Port Rom

Ben 3.0.10 dayım ve Kernelsu Next ile rootlu kullanıyorum. Memnunum ama oyun oynamıyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ckarakaya

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Ksu olsaydı. Zgysk Next gizliyor. Neden Ksu kullanmıyorsunuz. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ckarakaya

Soru Türkçe Dil Yapma

Nasıl yaptınız acaba. Bende hyperos 3 Çin romunda yapmak istiyorum. Modul varsa paylaşır mısınız. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ckarakaya

Yardım Poco X6 pro bootloader kilidi açamıyorum!!

18.59 da dene. Ben Nisan ayında 2 denememde açmıştım. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ckarakaya

Soru Poco X6 Pro için Eu rom

Evet çağrı kaydetme var. Ama 2 telefon olarak kullanıyorum. Yarın işyerinden atarım. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ckarakaya

Soru Temudan aldığım kılıflar

İyi etmişsin. Bizim telefonlardan 5.000 den aşağı alamazdın zaten. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ckarakaya

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

Reditte öyle yazmış biri. Deneyin bakalım. İtalya ya da gelmiş. 6.3 gb NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt