ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Sohbet Japonya'dan Selamlar

Aynı ben Poco X6 Pro var ama Poco X3 NFC den kopamıyorum. kernel ve bir sürü modlu port rom olmasındanmıdır nedir. Şu an Coloros 16 var uzunca bir süre devam edecek sanırım. Sent from my PLK110 using Tapatalk
  2. ckarakaya

Yardım Note 12 pro şifre kırma

Hocam Bende Poco X3 Nfc TWRP var. TWRP ile şifre sormadan tüm dosyalara erişebiliyorum. Twrp nin özelliğimi bilmiyorum. Araştırman lazım bence. Modlanmış sistem yada rootlu olduğundan olabilirmi bilmiyorum.
  3. ckarakaya

Rom surya rom önerisi

Hyperos 3 kullandım 2 ay kadar Kamera ve Ram sıkıntı oluyor. Uzatılmış 6 GB ram le bi nebze iyi oluyor.Uyandırma biraz geçikmeli. 5 gündür Coloros 16.0.7 kullanıyorum. NFC çalışmıyor. Ekran uyandırma bundada geçikmeli 2-3 sn kadar. Full integrity 3 yeşil. WhatsApp ve 12 banka kullanıyorum...
  4. ckarakaya

Çözüldü Klavye Altındaki Boşluk Sorunu

Ben yükledim paket çalışıyordu. Şu an ihiyaçım yok ama muhtemelen oyanandığı için içindir. İmza doğrulama yada sürüm kontrolunu devre dışı bırakmak gerekiyor olabilir. :( Sent from my PLK110 using Tapatalk
  5. ckarakaya

https://mega.nz/file/6NQW2LST#Um3t6Mg0UiLp4on5x69kBfecUt-Y2wdYZ2Tla9uzkAo Sent from my PLK110 using Tapatalk
  6. ckarakaya

Var hocam. Buyur. İnmezse yada bulamazsan mail yaz göndereyim. geaturelineover.apk M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ckarakaya

Soru Telegram önerisi var mı?

Neden aktarmak istiyorsunuz. Zaten tüm mesajlar tüm telegramda aynı şekilde geliyor. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ckarakaya

Normalde var ama ben hep gruplar da olduğum için hiç dikkat etmedim. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ckarakaya

Bende NagramX ciyim. Ayugramda çeviri konusu bi ara çalışmadı vazgeçtim. Nagram ve NagramX daha güncel sanki. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ckarakaya

Soru Poco F8

Root lazım evet. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ckarakaya

Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

Aosp hiç kullanmdım. Reklam engelleme, font, gfotos ve tema dan dolayı hep modlu ve rootlu kullandım. Coloros kullandım. Temadan dolayı tekrar hyperos a geçtim. Memnunum. Oyun oynamadığım için sanırım ve iOS tsarımlı olduğu için sanırım değiştirmem. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  12. ckarakaya

Soru Poco F8

Cubic-ADBLOCK kullanıyorum. Ksu ilegüzel. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ckarakaya

Soru Poco X6 Pro için custom rom önerisi

Hangi romları denediniz. Ben o sürelerin daha fazlasını Poco X3 Nfc de alıyorum. X6 Pro var ama deneyemedim henüz. Yedek olarak duruyor. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ckarakaya

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Modlu interty basic gecen bir rom yükleyin açılacaktır. Engelli değilseniz. Ben hem hyperos hem coloros da WhatsApp yükledim açtım. Bir haftada 4 rom denedim. Root yapmadan. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ckarakaya

Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Bl kilidi açık mı? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt