ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 29.06.2025

Detach çalışmıyor öyleyse sizde. Bende hiç güncellemez ben manuel waenhancer desteğine göre manuel güncelliyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Telegram ın yokmu bir sürü grupta var. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Ben açayım diyordum erken davranmışsınız. Şükür bir çözüm oldu. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ckarakaya

Yardım Favorilerdeki fotoğraflar farklı uygulamada gözükmüyor

Favori demek o uygulamada link oluşturmak yada işaretlemek gibi düşünün. Yeni foto oluşturmuyorki başka uygulama nasıl göstersin. Mantıken zaten ters olur. Mi Gallery nin linklerini okuması lazım. Bence gereksiz olur. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ckarakaya

Yardım Lütfen acil yardım!

Kullandığınız sürümü tekrar flaşlayın açılır. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ckarakaya

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Merhaba Hyperos2 se klasör sıkıştırması neden olmuyor 🥲 Yada nasıl yapabiliriz. Alttaki gibi olsun sitiyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ckarakaya

Yardım Hyperos 2 ile gelen berbat launcher

Rootlu benim launcher ama simge düzeni 3 adet var. 6x8 yapmak istiyorum. Nereden düzenleyebiliriz. Teşekkürler M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ckarakaya

Soru Poco F5 bu dönemde halen alınabilir mi?

Telegram gruplarına bir bakın. Ben yeni x6 pro aldım mtk işlemcili. Bl açtım. Modlu hyperos2 kurdum Ksu Twrp var. Gayet güzel. 14T pro içinde vardır bence. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ckarakaya

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Kernelsu yu kullanan daha magisk kullanamaz. :) M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ckarakaya

Yardım Foruma Wifi ile giremiyorum

Düzelmiş. Teşekkürler. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ckarakaya

Çözüldü Banka uygulamaları hata veriyor

Karma. kendim değiştirdim bir çok yerini. Tema uygulmasına import özelliği varsa paylaşayım. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ckarakaya

Birde bu var M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ckarakaya

Modlu birde benimki. Stock kullanıyorsanız her türlü geçer. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ckarakaya

Rootlu mu telefon. Öyleyse. Kernelsu ile rahatlıkla kullanabilirsiniz Ben hemen hepsini kullanıyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ckarakaya

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Aslında oxygenos u denemek istiyorum ama bi yerde batarya çok çabuk bitiyor demişlerdi. Vazgeçtim. Son durum nedir M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt