ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Soru Poco X6 Pro için Eu rom

Xpower kullanıyorum. Oldukça memnunum. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ckarakaya

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Zaten whatsapp bl kilit durumunu ve playstore basic doğrulamasını kontrol ediyor. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ckarakaya

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Cubic-adblock kullanıyorum. Ksu ile mükemmel. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ckarakaya

Mod HyperOS deBloater

Saf android olmuş. :) launcher ı da eklerseniz tamamdır. Teşekkürler NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ckarakaya

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Çok bi değişiklik yok. A16 olması dışında. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ckarakaya

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Global apk lar yayınlanmaya başladı. Ay sonuna kadar beta çin romu çıkanlara gelir diye düşünüyorum. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. ckarakaya

Çözüldü Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

Offical kısmına dikkat etmemişim. Pardon. Ben daha özelleştirilen modlu romlar tercih ediyorum. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ckarakaya

Çözüldü Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

Hocam 10 un üzerinde rom var. Ve bir çoğu fastboot aldıktan sonra herşey otomatik kuruluyor. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ckarakaya

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Yeni fix çıktı Güncelle düzelecek. 12 dk önce. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ckarakaya

Detach çalışmıyor öyleyse sizde. Bende hiç güncellemez ben manuel waenhancer desteğine göre manuel güncelliyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Telegram ın yokmu bir sürü grupta var. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ckarakaya

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Ben açayım diyordum erken davranmışsınız. Şükür bir çözüm oldu. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ckarakaya

Lsposed 1.9.2 yada 1.9.3 Veya 1.10 serisi le denediniz mi? Bende magisk le 1.9.2 de çalışıyor Kernelsu da çalımadı. 1.10 ile çalıştı. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ckarakaya

Rootluysa lsposed modulu ile aşılıyor. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ckarakaya

Hayır bırakmıyor. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt