ckarakaya kullanıcısının son içeriği

1. ckarakaya

Mod HyperOS deBloater

Saf android olmuş. :) launcher ı da eklerseniz tamamdır. Teşekkürler NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ckarakaya

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Çok bi değişiklik yok. A16 olması dışında. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ckarakaya

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Global apk lar yayınlanmaya başladı. Ay sonuna kadar beta çin romu çıkanlara gelir diye düşünüyorum. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ckarakaya

Çözüldü Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

Offical kısmına dikkat etmemişim. Pardon. Ben daha özelleştirilen modlu romlar tercih ediyorum. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ckarakaya

Çözüldü Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?

Hocam 10 un üzerinde rom var. Ve bir çoğu fastboot aldıktan sonra herşey otomatik kuruluyor. NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ckarakaya

Yardım Miui 13 push bildirim ekranı

Merhabalar Miui 13 port çin romu kurdum Herşey süper ancak Akbank push bildirim mesajı gelmiyor. Nasıl açabilirim Teşekkürler Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
  7. ckarakaya

Diğer Kontrol Merkezi

Merhabalar.. Jailbreaklı iPhone XR kullanırken Poco X3 NFC kullanmaya karar verdim. Androidle yeni tanışmamdan merak ettiğim hususlar var. Orangefox ve Mgagisk 23 kurulu. 1-Kontrol Merkezine ses kısma ve Açma kapama kısayolları ekleyebilirmiyiz. 2-Daha uzun şarj süresi için tweak yada modüller...
  8. ckarakaya

Soru Turkcell mi Vodafone mi Turk Telekom mu ?

Egm 12 kullanıyorum. 12GB int 1000 dk 1000sms 39 TL Evde ve işte full çekiyor daha ne olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. ckarakaya

Alış Mi4 4G/LTE tercihen Ankara

Evde lumia 920 var win10 yüklü kimse yüzüne bakmıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. ckarakaya

Soru Mi cloud hesabım premium sürüm oldu

1 aylık deneme veriyor. Banada 100 GB vermişti Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. ckarakaya

Tema V8 iOS Alakadarnya 11

Vay arkadaş benim iPhone dan daha şık geldi. Tel imi değiştirsem iOS 11 beta mı yüklesem acaba :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. ckarakaya

Tema Golden Tema

Arkaplan resmini alabilirmiyim Tşkler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üst Alt