Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorunu sorunu bende yaşıyordum.
Revanced xposed lsposed modulunu kurup YouTube music eklentisini seçerseniz reklamı engelliyor.
NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ekran görüntüsünde 6x9 simge düzeni var.
Onun için launcher ı yada romu paylaşabilir misiniz.
Ve çok özelleştirme önemli değilse Xpower kullanıyorum. Herşey hazır geliyor.
Recoveri dahil. initboot u patch ledim. Kernelsu_next ile kullanıyorum. Son derece memnunum. 2.0.210 son sürüm A15...
Şu çöp lafına illet oluyorum. Mediatek alanlar neden aldığını biliyor. Xiaomi alanlar neden aldığını biliyor. Şahin alıp Lamborghini şöyle güzel böyle hızlı demek sadece geyik.
Önce önceliğinizi belirleyip, sonra cebinize göre cihaz alabilirsiniz.
10 yıl iPhone kullanan biri olarak onda...
Denedim. Şu an kurulu. Ama değerini derseniz değmez bence. WhatsApp engelini aşamadım ikinci cihaz olarak kullanıyorum.
Yinede tercih sizin. Tekrar eskiye dönmeye de yüreğim yok. 12 tane banka Modül Sosyal Media vs çok uzun ve yorucu.
NX769J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mint Endonezya sürümü. Muhtemelen var. C.tesi kuracam. Pazar günü son durumu yazarım.
Şuan kullandığım Hyperos 1 de Endonezya.
Tr dil desteği de var. Ama Şeytan dürütyor 2.2 ye geç diye.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben Twrp li Kernelsu Next li sistem kullanıyorum.
Susfs Modulunu kurduğum zaman aktif olmuyor. Boot yadan init i nasıl Susfs için patch leyebilirim.
Twrp ile flaşslarım.
Teşekkürler...
Herşeyi hazır Hyperos 2.209 var. Modlu. PitcBalck Recovery ile default geliyor. Modlu Launcher var. Vs. Window mac Linux yükleme hazır scripti var.
Çok varda. A14 çoğu.
A15 olanlarda micamera da sorunlar dı sanki.Gcam kullanıyor bir çoğu.
Ben hala Hyperos 1 deyim. Memnunum.Herşey yerli yerinde.
Temalar uygulamasından yapsanız bile sıfırlıyordu en son. Rootlu olsa basit de diğer türlü uzun zamandır uğraşmadım.
Detach çalışmıyor öyleyse sizde. Bende hiç güncellemez ben manuel waenhancer desteğine göre manuel güncelliyorum.