Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı ben Poco X6 Pro var ama Poco X3 NFC den kopamıyorum. kernel ve bir sürü modlu port rom olmasındanmıdır nedir. Şu an Coloros 16 var uzunca bir süre devam edecek sanırım.
Sent from my PLK110 using Tapatalk
Hocam Bende Poco X3 Nfc TWRP var. TWRP ile şifre sormadan tüm dosyalara erişebiliyorum. Twrp nin özelliğimi bilmiyorum.
Araştırman lazım bence. Modlanmış sistem yada rootlu olduğundan olabilirmi bilmiyorum.
Hyperos 3 kullandım 2 ay kadar Kamera ve Ram sıkıntı oluyor. Uzatılmış 6 GB ram le bi nebze iyi oluyor.Uyandırma biraz geçikmeli. 5 gündür Coloros 16.0.7 kullanıyorum. NFC çalışmıyor. Ekran uyandırma bundada geçikmeli 2-3 sn kadar. Full integrity 3 yeşil. WhatsApp ve 12 banka kullanıyorum...
Ben yükledim paket çalışıyordu. Şu an ihiyaçım yok ama muhtemelen oyanandığı için içindir. İmza doğrulama yada sürüm kontrolunu devre dışı bırakmak gerekiyor olabilir. :(
Sent from my PLK110 using Tapatalk
Bende NagramX ciyim. Ayugramda çeviri konusu bi ara çalışmadı vazgeçtim. Nagram ve NagramX daha güncel sanki.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aosp hiç kullanmdım. Reklam engelleme, font, gfotos ve tema dan dolayı hep modlu ve rootlu kullandım. Coloros kullandım. Temadan dolayı tekrar hyperos a geçtim. Memnunum. Oyun oynamadığım için sanırım ve iOS tsarımlı olduğu için sanırım değiştirmem.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Hangi romları denediniz. Ben o sürelerin daha fazlasını Poco X3 Nfc de alıyorum. X6 Pro var ama deneyemedim henüz. Yedek olarak duruyor.
Modlu interty basic gecen bir rom yükleyin açılacaktır. Engelli değilseniz. Ben hem hyperos hem coloros da WhatsApp yükledim açtım. Bir haftada 4 rom denedim. Root yapmadan.