ckarakaya 'in en son etkinliği

• ckarakaya
    ckarakaya , Sohbet Japonya'dan Selamlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aynı ben Poco X6 Pro var ama Poco X3 NFC den kopamıyorum. kernel ve bir sürü modlu port rom olmasındanmıdır nedir. Şu an Coloros 16 var...
  • ckarakaya
    ckarakaya , Yardım Note 12 pro şifre kırma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam Bende Poco X3 Nfc TWRP var. TWRP ile şifre sormadan tüm dosyalara erişebiliyorum. Twrp nin özelliğimi bilmiyorum. Araştırman lazım...
  • ckarakaya
    ckarakaya , Rom surya rom önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hyperos 3 kullandım 2 ay kadar Kamera ve Ram sıkıntı oluyor. Uzatılmış 6 GB ram le bi nebze iyi oluyor.Uyandırma biraz geçikmeli. 5...
  • ckarakaya
    ckarakaya , Çözüldü Klavye Altındaki Boşluk Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben yükledim paket çalışıyordu. Şu an ihiyaçım yok ama muhtemelen oyanandığı için içindir. İmza doğrulama yada sürüm kontrolunu devre...
  • ckarakaya
    https://mega.nz/file/6NQW2LST#Um3t6Mg0UiLp4on5x69kBfecUt-Y2wdYZ2Tla9uzkAo Sent from my PLK110 using Tapatalk
  • ckarakaya
    Var hocam. Buyur. İnmezse yada bulamazsan mail yaz göndereyim. geaturelineover.apk M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • ckarakaya
    ckarakaya , Soru Telegram önerisi var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Neden aktarmak istiyorsunuz. Zaten tüm mesajlar tüm telegramda aynı şekilde geliyor. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • ckarakaya
    ckarakaya , Soru Telegram önerisi var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Normalde var ama ben hep gruplar da olduğum için hiç dikkat etmedim. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt