Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar eşimde Redmi Note 10 pro cihazı var cihaz kayıtsız aldığımızdan beri 1 kere kapandı yıl başı sonrası açıldı. !. sorum bu cihazı imei atabiliyormuyuz ? Bazı yerlerde cihaz açılarak rsa kilit kırılıyor vs gibi şeyler okudum. Bu şekilde sorun yaşar mıyız cihazda. 2. sorum kendim...
Selam arkadaşlar mi8se için miroom ve mi Globe kullandım şuan 9.6.20 miroom yüklü pro rooma gecsemmi diye dusunuyorum, artıları eksileri nelerdir. Geçerken bilgilerim silinir mi yoksa diğer roomlar gibi twrp den yuklemem yeterli olurmu ? Birde 9.6.13 en son olarak sitesinde gözüküyor 9.6.20...
Program olarak miflash gerisi yukarıda yazan room kar ve twrp ler internetten bir kaç video izle twrp nasıl yüklenir room nasıl atılır sonra bu işlemleri sırasıyla uygula ordan izleyeceklerin nasıl yapıldığı hakkında ön bilgi verir
Şimdi fastboot ekranında kalıyor olarak varsayıyorum. Ve tabiki kilitli olmaması gerekiyor.
1. adım mi flash programını ve çin room unu indiriyoruz forum içinde bulabiliriz bunları.
2. adım pcye telefonu baglayıp miflash üzerinden cihaza room kurulumunu yapıyoruz. (Dikkat miflash uygulamasında...
Arkadaşlar saolsun Skylonely61 iletişime geçip neler yapmam gerektiğini anlattı telefonu önce çin room sonra eu rom ve daha sonra 10.3.1 and. 9 sürümüne yükselterek yükleme işlemlerini bıkmadan anlatarak yaptırdı. konuyu kilitleyebilir veya bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlara anlatmak üzere...
Merhabalar herkese telefon içinden fabrika verilerine sıfırla dedim sonra çince bir ekran çıktı. bende güç dügmesine basarak telefonu kapattım geri açmak için güç dügmesine bastım fakat telefon mi yazısı ve altta unlock gibi bir yazıda kalıyor çok bekledim ama açılmıyor ne yapmam gerekiyor...