cizgiler kullanıcısının son içeriği

1. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Gördüm, teşekkürler. En son Raine storm7.2.5.0 kararlı yükledim, ufak tefek şeyler dışında çok iyi. Hemen arkasından 7.3..de yayınlamış ama benim asıl niyetim çok kurcalamadan kararlı rom ile sabredip, miui 8 için redmi note 3 mtk'ya geliştiriciler bir şey yapacak mı acaba. Bunun olacağını ümid...
  2. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Cok teşekkürler. Burdaki hizli isleyise hayran kaldim. Guvenlik endisesinden bootloader unlock yapmak istemiyorum. Ama anlafigim kadariyla developer updateler ota ile ancak unlock olursa geliyor dogru mu? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Ben boyle bırakırsam guncellemeleri her zaman full rom indirip ft ile yapmak zorundayim degil mi Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Ama sizin romlarda aynisi degil mi nasil sizde sorun yok Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Twrp olsaydi wape cache vs yapardik. Ft ile boyle bir secenek varmiydi acaba Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Kamera aslinda vahim degil sadece oglumdaki bir onceki romda inanilmaz gecikmesiz basiyordu simdi o da benimki gibi oldu ama sorun degil aslinda Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Simdi oglumun cihazina yukledik birebir ayni sorun var. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Ne yapmam lazim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Sizin turkce ekran da bende ingilizce Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Ornek: Turkce ayarli iken ayarlar menusu tamamen ingilizce Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  12. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Cok guzel oldu tesekkur ederim. Epicrom simdi nefis gorunuyor sadece turkcelestirmede eksik cok ve kamera cekimdeki serilik kayboldu ciddi bekleme yapiyor ve deklansor basiyor Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  13. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Ok. Simdi epicrom ile rainstorm ayni mi farkli mi Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  14. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Arkadaşlar bu nasıl iştir. Epicrom, rainstorm ve suatsarinin verdigi resmi indirme sitesi? Hangisi nedir bi zahmet aydinlatin bizi[emoji55] Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  15. C

Redmi Note 3 Güncelleme

Yahu bu 12 mayis son rom demekmiş. [emoji5] ogreniyoz bakalim. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Üst Alt