cinlitelefoncu kullanıcısının son içeriği

1. cinlitelefoncu

Rom [Android 10] [AOSP] Redmi Note 8 (ginkgo) MoKee 100.0 OFFICIAL [NIGHTLY]

merhaba magisk ile root işlemi yapamıyorum klavye bşlukları için modül yüklücem fakat root olmuyor
  2. cinlitelefoncu

Rom [Android 11] [AOSP] Corvus OS v13.0 Exalted— OFFICIAL

smart kernel de pil kısmına nasıl geliniyor hocam biraz açar mısınız mesela ayarlardan nereye giricem
  3. cinlitelefoncu

Rom [Android 11] [AOSP] Corvus OS v13.0 Exalted— OFFICIAL

merhaba hızlı şarj oalyını nasıl yapıcam telefon çok yavaş şarj oluyor fırmvare yüklemedim
  4. cinlitelefoncu

Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

bide bu romda yavaş şarj olayı var hızlı şarjı asıl yapıcam kernel ile mi önerebilceniz kernel var mı
  5. cinlitelefoncu

Rom Evolution X OFFICIAL Redmi Note 8/Note 8T [Android 11]

merhaba tam ekran da alttaki siyahlığı nasıl kaldırabilirim acaba
  6. cinlitelefoncu

Yardım mi flash veya miphone de crc hatası

1629756132 hocam bakabildiniz mi
  7. cinlitelefoncu

şimdide sürekli anti roll back hatası alıyorum hocam
  8. cinlitelefoncu

öncelikle herkese iyi akşamlar telefonu dün açmak istediğimde açılmadı bende fastboot a alıp rom kurmayı denedim indirmedigim rom kalmadı ama bir türlü şu crc hatasını çözemedim tüm yöntemleri denemdim fakat olmadı crc dosyalarını silmeyi denedim fakat oda başarılı olmadı yardım edecek birileri...
  9. cinlitelefoncu

Yardım Orange Fox yedegindeki rehber

Arkadaşlar bilen yok mu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. cinlitelefoncu

Yardım Orange Fox yedegindeki rehber

Merhaba orange foxdan yedekledigim iki adet yedegim var . Rehberimdeki bazı numaralar eksik hiçbir şekilde bulamadım bu yedekler den rehberi nasıl geri yükleyebilirim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. cinlitelefoncu

Yardım OrangeFox açılmıyor. PC cihazı görmüyor?

Vb meta ile tekrar twrp kurmayı denediniz mi Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cinlitelefoncu

Yardım Merhaba Twrp Kısmında Dosyalar md5 seklinde Görunuyor

Vbmeta ile tekrar twrp yüklemeyi denediniz mi Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. cinlitelefoncu

Yardım xiaomi cihazım dişinda bi sm-j120h telefonum var ve rom silindi help

Ses kısma ve orta tuş ile aynı anda basılı tutarak usb kabloyu baglayın Odin görecektir Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cinlitelefoncu

Yardım Twrp şifreli

Twrp nin içinden format data yes yapın twrp şifrelemesi ortadan kalkar sonra tekrardan rom yüklersiniz Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. cinlitelefoncu

Rom Aosp romdan mıuı ye geri dönüş

Çok teşekkür ederim hocam biraz aosp nin arayüzünden sıkıldım açıkcası havoc da dotos gibidir diye düşünüyorum. Haftalık miuimix rom buldum siz ne düşüyosunuz mmx hakkında kullandınız mı hiç Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt