cinlitelefoncu kullanıcısının son içeriği

1. cinlitelefoncu

Yardım mi flash veya miphone de crc hatası

öncelikle herkese iyi akşamlar telefonu dün açmak istediğimde açılmadı bende fastboot a alıp rom kurmayı denedim indirmedigim rom kalmadı ama bir türlü şu crc hatasını çözemedim tüm yöntemleri denemdim fakat olmadı crc dosyalarını silmeyi denedim fakat oda başarılı olmadı yardım edecek birileri...
  2. cinlitelefoncu

Yardım Orange Fox yedegindeki rehber

Merhaba orange foxdan yedekledigim iki adet yedegim var . Rehberimdeki bazı numaralar eksik hiçbir şekilde bulamadım bu yedekler den rehberi nasıl geri yükleyebilirim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. cinlitelefoncu

Rom Aosp romdan mıuı ye geri dönüş

Merhaba dotos 5.1 aops rom kullanıyorum fakat bazı hatalar ve sensör sıkıntısından dolayı mmx mıuımıx romuna geçmek istiyorum önerebilceniz başka bir rom var mı acaba birde mıuı geri dönerken izlemem gereken adımlar nelerdir vendor falan silmeye gerek var mı nasıl yapmam gerek ? Şimdiden...
  4. cinlitelefoncu

Soru Orange fox hatası

Merhaba cihazım mi 9t dotos Romundayım orange fox recovery yüklü fakat . Orange fox a girdigimde ekranda ( failed to mount system invalid argument hatası ) böyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. cinlitelefoncu

Soru Batarya hakkında

9 aylık cihazımın batarya degerleri bu şekilde bu aralar pek bataryadan pek memnun değilim sizce degerler nasıl . Cihaz mi 9t greeshan mıuı 12 rom Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. cinlitelefoncu

Yardım Global tema uygulaması

Merhaba oneos rom da global tema yükledigimde herhangi bir temayı indir butonuna basıyorum indiriliyor diyor ve indirdigi anda hiç inmemiş gibi hala dowland butonu çıkıyor tema değilde resim indirdigimde uyguluyor bunun sebebi nedir acaba Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. cinlitelefoncu

Soru Ekran kapatma kilit sesi değiştirme

Merhaba kilit sesini nasıl ios tarzı yapabilirim bilgisi olan var mı Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. cinlitelefoncu

Soru Global tema uygulaması

Merhaba eu beta rom kullanıyorum. Tema uygulamasını global yapmak istiyorum fakat resmi olmayan kaynaklardan sistem uygulaması yüklenemiyor hatası alıyorum . Telefonu rootlayamadım çünkü android 11 eu betaya yeni geldi ve magisk flashladıgımda telefon fastboot a düşüyor . Bu tema uygulamasını...
  9. cinlitelefoncu

Yardım orange fox ekranında saçma sapan dosya isimleri var

merhaba telefonda twrp vardı orange indiirp direk twrpden flashladım sonra rom yüklemek için 4 wipe yapıp reboot recowery dedim fakat orange fox ekranında saçma sapan dosya isimleri var ve telefonu pc görmesine ragmen dosya aktaramıyorum
  10. cinlitelefoncu

Yardım İme sonrası batarya problemi

Merhaba ime sonrası bataryanın bir tık daha hızlı bittigini farkettim ekran görüntülerini atıyorum band eksigi varsa bana yardımcı olabilecek var mı
  11. cinlitelefoncu

Soru Volte

Merhaba cihazım mi 9t malum yollarla ıme atılmış bir cihaz. Xiaomi için kullanılan kodu girip operatör telefon görünürlügünü kapattım ve ayarlardan volte seçenegini aktif ettim fakat volte simgesi gelmedi nasıl düzeltebilirim bunu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. cinlitelefoncu

Çözüldü Rom sonrası efs yediği nasıl yüklenir

Merhba arkadaşlar diyelim ki custom rom sonrası ıme repair li cihazda şebeke sorunu oldu fakat efs yedeği alınmış bir Back-Up dosyası var elinizde bu efs yedegini nasıl dosyadan sevip yükleme yapılacak twrp üzerinden ınstal kısmından mu Back-Up kısmından mı ? Mi 9T cihazımdan Tapatalk...
  13. cinlitelefoncu

Çözüldü Magisk yüklenmiyor

Merhaba telefonuma magisk yükleyemiyorum daha önce sorunsuz yüklemiştim bugün modül yüklemek için girdiğimde sorunla karşılaştım ekrann görüntüsünü yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. cinlitelefoncu

Soru Vendor nedir neden ve nasıl kurulur?

Merhaba custom romlarda gapps romun kendisi ve vendor adı altında linkler veriliyor . Samsung dan Xiaomi ye geçtigim için bu kurulumda vendor nedir ve nasıl seçilir bilmiyorum çohu linkdede bir çok dosya oluyor neye göre seçim yapmalıyız sayın Xiaomi sevenler Mi 9T cihazımdan Tapatalk...
  15. cinlitelefoncu

Soru Ekran süresi

Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum global rom da sizce ekran süresi nasıl . Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt