cınarım kullanıcısının son içeriği

1. cınarım

Rom Redmi Note 8 miui12 çin beta

https://hugeota.d.miui.com/20.6.17/miui_GINKGO_20.6.17_50f25d9985_10.0.zip Ni hayet bizede ışık gorundu
  2. cınarım

Sohbet Ulu Önder Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla ve Sevgiyle Anıyoruz

Her 10 Kasım da boğazım düğüm düğüm saygı duruşunda bulunurum iki evladım var ikisininde Ulu önder Atatürk'ün izinden onu değerleriyle yetiştiriyorum ışıklar içinde uyusun sevgili Ataturkumuz ve bu vatan için şehit düşmüş gazi olmuş tüm vatan severlerimiz...#izisilinmez #sensizolmaz
  3. cınarım

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Yaşasın CUMHURİYET... Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
  4. cınarım

Yardım MI8 TWRP ve DOSYALAR gitti ACILMIYOR

hocam twrp yi tekar açın pc ye bağlayın pc telefonu görecektir twrp klasörünün içine indirdiğiniz recovery romu kopyalayın twrp den install deyin bitince reboot system telefon açılacaktır telaş etmeyin kolay gelsin
  5. cınarım

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

evet Türkçe var MIUI 11 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom
  6. cınarım

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Revolution Os MIUI v11 V9.10.17 Custom Rom

Hocam yüklemeden rom'un icinden root dosyasini nasıl sileriz
  7. cınarım

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v11 V9.9.26 Custom Rom

MIUI Pro - Google Drive yeni sürümü sanırım
  8. cınarım

fix dosyasını indiren vara başka biryere upload edebilirmi
  9. cınarım

Elinize sağlık teşekkür ederiz öncelikle hocam fix dosyası kota aşımı olmuş indiremiyoruz
  10. cınarım

MIUI 11 Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v11 V9.9.24 [9.0 Pie] Beta Rom [Port Rom]

sırf meraktan yükledim kullanılabilir sıkıntı yok gibi sorun arka kamera tam ekran yaptığında olmuyor mesaj geldiğinde çentikte kalıyor bir kısmı şarj konusunda çok kurcaladım emin değilim ama pil tasarrufda ultra pil tasarrufu var :) güzelmiş beğendim eu rom olmasından kaynalı zaten her dil...
  11. cınarım

Yardım Ankara'da rom atacak birisi aranıyor parasiyla

Yazı başlığını görünce çok şaşırdım açıkcası nasıl bir rom isteğiniz varki parasınıda vermeyi göze aldınız
  12. cınarım

Aslında bölüm sorumlusu konuyu düzenleyebilir serhat.yldz 1569870382 StackPath
  13. cınarım

Arkadaşın. Verdiği rom 9.9.26 eu rom 24 olan. İlk çıkan beta rom
  14. cınarım

Soru Miui 11

beta yok redmi note5 pro romu 6 ya potlanmış
Üst Alt