cimbomlu52 kullanıcısının son içeriği

1. cimbomlu52

Yardım mi band 5 ekran kilidi

en ufak bir temasta ekran kilidi açılıyor.kolumdayken montuma sürtünse titriyor kilit açılıyor.gece yatarken yorgana sürtünse bir bakıyorum ekran kilidi açılmış menüye falan girmiş. bu herkestemi bu şekilde yoksa benimkindemi sorun var. yada bunun bir çözümü varmı? daha önce mi band 4...
  2. cimbomlu52

Çözüldü Mi band5 ip atlama modu

Kullanan arkadaslar yardimci olabilirmi? Mi band5 de Ip atlama modu süre olarak mi gosteriyor yoksa bir sayac mi var? Yani atladikca sayac sayiyormu bu konuda bilgi verebilirmisiniz? Ip atlama modunu ekran fotosunu koyarsaniz dahada memnun olurum.
  3. cimbomlu52

Soru Mİ Band4 davranış etiketleme

Mİ Band4 davranış etiketleme ne işe yarıyor ? nasıl yapılıyor? bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. cimbomlu52

Yardım Mi Band 4 SMS sorunu

mi band alalı 5 gün oldu.ilk kullanmaya başladığımda mesajları okuyabiliyordum.2 gündür mesaj bildirimi geliyor fakat içeriğini göremiyorum.okumak için ekranı kaydırdığımda temizleme seceneği geliyor. bilekliği fabrika ayarlarına döndürdüm telefondaki mifit uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum...
  5. cimbomlu52

Yardım Mi Airdots Pro

earbuds basic almıştım. şarkı değiştirme ve ses ayarı kulaklık üzerinden yapılmadığı için hiç beğenmedim. ben genellikle müzik dinlemek için kullanmayı düşünüyorum. Airdots Pro da ses açma kapama şarkı değiştirmeyi kulaklık üzerinden yapabiliyormuyuz?telefon sürekli elimde olacaksa hiç bir...
  6. cimbomlu52

Yardım Mi TWS Earbuds Basic

başka bir siteden baktım (Macrodroid) diye bir uygulamayla çözmüş :( peki porgramı kurup ayarını yapıp silsek olurmu acaba?
  7. cimbomlu52

Yardım Mi TWS Earbuds Basic

ürünü yeni aldım. sorunum şarkı değiştiremiyorum .iki kere basınca telefon s8 bixy e bağlanıyor. nasıl yapabilirim? birde ses kısıp açma varmı?
Üst Alt