Cimbombommm kullanıcısının son içeriği

1. Cimbombommm

Soru Aşırı soğuk ortamda cihazın kasması

Arkadaşlar mi9t pro cihazimi çok soğuk ortamlarda bıraktığim oluyor ve cihazi elime aldığımda kasım kasım kasıyor ve yavaşlıyor uygulama açılışı vb vb bariz yavaşlıyor 2 3 dk sonra düzeliyor bunun nedeni soğuk ortammı yoksa cihazin anakarti arizalimi ve ayni sorunu yaşayan varmı?
  2. Cimbombommm

Soru Twrp güncelleme

Arkadaşlar mi8se eski sürüm kurulu twrp var miui 12 yüklemek icin guncellemem lazim twrp yi twrp üzerinden guncelleme yapabilirmiyim son sürüme
  3. Cimbombommm

Yardım Mi8se Eu stabil v11.0.3.0 sebeke sorunu

Arkadaşlar ara sıra şebekem gidip geliyor oyun oynarken sıkintı oluyor bunu cozmenin bir yolu varmidir ? Teşekkür ederim.
  4. Cimbombommm

Sohbet Mi globe neden tercih edilmiyor

Arkadaşlar eu ve miroom kullandım ama mi globe dikkatimi cekiyor merak ediyorum ama kimse kullanmiyor veya tercih etmiyor mi globe nin kötü yanları nelerdir ?
  5. Cimbombommm

Soru Miroom reklam engelleyici

Arkadaşlar miroom beta 20.5.21 miui 12 kurulu sanirim romun kendi ozelligı reklam engelleyici yüzünden bazı sitelere girmemi engelliyor o ozelliği nasıl kapatabilirim acaba ?
  6. Cimbombommm

Yardım Miroom beta miui 12 l3

Arkadaslar mi9t pro eu stabilden miroom betaya gecis yaptim eu stabilde L1 iken miroomda L3 nasıl cozerim bunu?
  7. Cimbombommm

Mod Samsung klavye mod

Arkadaşlar benim gibi samsung klavye sevenler için modlanmiş twrp uzerinden kuracagım samsung klavye varmi acaba veya modlayacak bir arkadaş
  8. Cimbombommm

Soru Eu miui 12 beta

Selamun aleykum arkadaslar miui 12 aticam suan eu 11 stabil var twrp uzerinden otg ye full backup alip istedigimde geri donus yapabilirmiyim aldigim yedek uzerinden sorunsuz bir sekilde veri kaybi olmadan. Tesekkurler simdiden.
  9. Cimbombommm

Soru Gboard

Arkadaşlar samsungtan gecis yaptim klavyede altta boşluk vardı gboard da bulamadim tam ekran kullaniminda zorluk cekiyorum bunun cozumu varmidir ?
  10. Cimbombommm

Yardım Mi9tpro yedeklemede sistem gozukmuyor

Arkadaslar eu stabil miui 11 yüklü ve twrp uzerinden full yedekleme yapmak istiyorum ancak sistem cikmiyor sistem imaji ve satıcı imaji var sorun ne olabilir acaba ?
  11. Cimbombommm

Yardım Eu stabil den eu betaya gecis

Arkadaşlar mi9t pro eu stabil miui 11 yüklü eu beta miui 12 ye gecmek istiyorum veri kaybi olmadan mümkünmüdür acaba?
  12. Cimbombommm

Soru Mi9tpro eu stabil v11.0.8.0 Saati Ortaya Nasıl Alabilirim

Arkadaşlar mi9t pro eu stabil kullaniyorum saati ortaya almak istiyorum bunu nasil yapabilirim?
  13. Cimbombommm

Yardım Mi8 se acilmiyor

Arkadaslar cihaz mi8se android 8 miui10 dan android 10 miui11 yuklemek icin twrp kurdum sonra twrpyi twrp uzerinden guncellemeye calistim olmadi sonra telefon acilmaz oldu hep mi ekraninda takili kaliyor mi falshtan rom attigim halde ayni twrp uzerinden rom atiyorum failed to mount persist...
Üst Alt