Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi hesabınin şifresini unutmuştuk mi hesabına bağlı telefon numarası kapandı kurtarma maili de ekli değildi bizde sıfırlansin düzelir diye hard reset attık fakat cihaz açılırken bu yazı geliyor nasıl cozebiliriz cihaz yurtiçi bootloader kapalı
Arkadaşlar cihazın şarjı bitmişti taktım bozulmuş ekran gibi görüntü verdi sonrasında düzeldi fakat açmaya çalışırken mıuı yazısında kalıyor 10dk dır böyle twrp root işlemi felan olmadı ama cihaz yurtdışı içindeki verilere bir şey olmadan nasıl kurtarabilirim yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar x3 telefonuma uzaktan IMEI atılacak USB hata ayıklamayi açıyorum pc bağlayınca izin istemiyor izin istemediği için de IMEI atamadı yapacak arkadaş, birde bağladıktan sonra bildirimde USB hata ayıklama modu çalışıyor ama izin istemiyor nasıl çözebilirim
Arkadaşlar eski telefonum note 6 pro da arama kaydını otomatik ve çok güzel bir şekilde kendi alıyordu ama x3 de Google arayüzü var ve ses kaydı alamıyorum eskisi gibi yapmanın yolu var mı yoksa bana program ne önerirsiniz
hocam ilk yaptığımda süreyi vermişti de şimdi süre doldu kilidi açmak için aynı işlemleri yapıyorum fakat pc de mi hesabı giriş ekranı gelmiyor something went wrong diyor
1624012313
Bu program cihazı gördü fakat video sonunda bu hatayı veriyor hocam
1624012623
O verdiği hata da düzeldi hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim çok uğraşmıştım ama sayenizde yaptım sağolun
Arkadaşlar yurtdışı poco x3 aldım bootloader kilidini açacağım da cihazın sifirlanacagini biliyorum fakat bulut hesabımda sıfırlanır mı yani bu sıfırlama işlemi hesabı mi hesabını mı sıfırliyor yoksa sadece telefonu mu bunu merak ediyorum