cilingirkaan kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım twrp ekranında kalma sorunu

arkadaşlar selam telefonum mi9 se eu haftalık rom kullanıyorum az önce eu stabil rom yükledim fakat reboot yaptığımda tekrar twrp ekranına dönüyor haftalık romu tekrar yükledim tine twrp ye dönüyor ne yaptıysam açılmadı tel twrp de başlatıyor nasıl çıkarım twrp ekranından bir yardım?
  2. C

Yardım rehberde kayıtlı numaraların silimesi

üstadlar birkaç aydır dikkatimi çeken neden olduğunu anlamadığım bir konu var, benim rehberden bazı numaralar siliniyor buna benzer bir drum yaşayan varmı yada çözümü bilen ? mi 9se cihazım eu geliştirici rom kullanıyorum 20.6.18 numaralarımı mi cloud ta tutuyorum sürekli senkronizasyon açık
  3. C

Yardım Güncelleme sonrası simgelerinden gelmeme problemi

Telefonumu haftalık güncelleme eu rom 20.3.12 güncelledikten sonra bekleme durumuna geçen telefonumu uyandırdığın da ekran boş geliyor simgeler gözükmüyor bunun çözümünü bilen yardım edebilecek kimse var mı acaba
  4. C

Sohbet mi coin paypal

selam mi cloud tan premium almak istiyorum fakat ödeme yöntemi yok nasıl alabiliriz
  5. C

Yardım Kameradan galeriye ulaşma sorunu

her hafta güncellesinde kontrol ediyorum gelişme yok neden ?
  6. C

Yardım Poco phone güncelleme sonrası ekran

Pocophone telefonum miui 11.0.5.0 guncelleme geldi guncellemeyi yaptıktan sonra kilit ekranı açınca birkaç saniyeligine fotoğraf taki gibi bir daha açık renkli ekran geliyor sonra kayboluyor nasil kapanır bilen varmı ustalar?
  7. C

Yardım MIUI 11 güncellemesi kamera sorunu

telefon dilini ingilizce yaptığında düzeliyor fakat türkçeye döndüğünde yine eski haline dönüyor
  8. C

Yardım Mİ 9SE fastboot da kaldı

rica ederim işine yaramasına sevindim ;)
  9. C

tabi bu daha detaylı ve güzel bir anlatım :)))
  10. C

selam kardeşim başıma geldi aynısı tek çözüm en.miui sitesine gir oradan telefonunun global romunu indir http://c.mi.com/tr/miuidownload/detail?guide=2 buradan mi rom flashin tool ve telefonunun romunu indir kurulum yap yalnız kurulum yaparken tool un sağ altındaki seçeneklerden clean al seç...
  11. C

Yardım Unlock esnasinda resimler uçtu

Maalesef hiçbir yere yedek yapmadım bulut falan Telefonun içinde bir yerlerde olabilme ihtimali yok mu
  12. C

Yardım Unlock esnasinda resimler uçtu

Üstadlar yardım edin :( telefonumu anlık yaparken �çindeki bütün programlar veriler silindi doğal olarak fotoğraflarım da uçtu silinen fotoğrafları yedek almamıştım onları geri getirme şansım var mı? Daha önceden birkaç yerde görmüştüm geri getirmek için programlar falan kullanan deneyen oldu mu...
  13. C

Yardım Kameradan galeriye ulaşma sorunu

Arkadaşlar kamera ile fotoğraf çektiğimde sol alt köşedeki simgeye basınca galeriye geçiş yapamıyorum. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı? çözümünü bilen üstadlardan yardım talep ediyorum. Mi9 se ve Redmi k20 Pro 2 telefonda da aynı problem var.
  14. C

Yardım Galaxy watch uygulaması

teşekkür ederim üstad bizimkide oldu sayende
  15. C

Yardım Galaxy watch uygulaması

Aynı problem bende de var. Eşleştirme yapılırken telefon ekranında resmini eklediğim problemi görüyorum ve programdan atıyor. Telefonum K20 Pro yazılımı miui 11 /9.10.10 haftalık rom yüklü
Üst Alt