cilgingitar kullanıcısının son içeriği

1. cilgingitar

Rom AncientOS 5.3 Society | OFFICIAL |11| Resmi Note 9S/Pro/Pro Max/ Poco M2 Pro (Miatoll)

AncientOS 5.3 Society | OFFICIAL Cihaz : Miatoll Android : 11 İndirme Link Kurulum Talimatı • Wipe / Dalvik-Cache-Data • Flaş Rom • Format Data - yes • Reboot System Değişiklikler: • Nisan Güvenliği • Sabit kabarcık • Dinamik için yedekleme araçları düzeltildi • Sabit başlık karoları •...
  2. cilgingitar

Rom Android 11 | MIUI 12 | Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll)

MIUI 12.0.4 Port | Miatoll Android : 11 Yapım Tarihi : 10.4.2021 İndirme Linki Değişiklik günlüğü: • İlk ve Son • Tüm MiAtoll cihazları için stok çekirdek desteği eklendi • RIL Düzeltildi • DSP Düzeltildi • Birleşik Vanilya Yapısı • VoLTE + VoWiFi Not ; Cihazınız için son firmware'de...
  3. cilgingitar

Rom OxygenOS 10.3.9 PORT | Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro

OxygenOS 10.3.9 Android sürümü : 10 Yapım tarihi : 4/4/21 İndirme Linki | Yedek Değişiklik Günlüğü ; • İlk ve Final sürüm • Android 10 üzerinde güncellenmiş OOS11 uygulamaları • Mart Güvenlik yaması • Hemen Hemen her şey çalışıyor Hatalar ; • Veri kartını değiştirme tuşu • Yüz tanıma...
  4. cilgingitar

MIUI 12 JoyUI 12 | BlackShark 2 Pro PORT | Redmi Note 9 Pro/S/Pro Max/Poco M2 Pro

JoyUI 12 BGST | PORT Cihaz : Miatoll Android Versiyonu : 10 Yapım Tarihi : 02/04/2021 Yapımcı : @daniadrov07 İndirme Linki JoyUI , oyuncular için tasarlanmış , performans odaklı mükemmel bir rom. Aynı işlemcide iki cihazın JoyUI'da %50 daha fazla performans verdiği söyleniyor. İçerisindeki...
  5. cilgingitar

MIUI 12.5 MIUITR 12.5 | 21.3.3 PORT Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro(Miatoll)

Rom yapımcısı linklerin farklı platformlarda paylaşılmasın istemediği için konu kaldırılmıştır
  6. cilgingitar

Rom CherishOS v2.4 OFFICIAL Android 11 (Miatoll)

CherishOS v2.4 | OFFICIAL Cihaz : Resmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll) Android sürümü : 11 Yapım Tarihi : 11/04/2021 Yapımcı : GismoBe İndirme Linki Kurulum Talimatları ; (OrangeFox Önerilir) Wipe/Temizle - Dalvik Art/Cache/Data Flaş Rom Format Data - Yes Reboot System - Kaynak...
  7. cilgingitar

Rom MIUI Eu 12.0.2 | Repack Final | Redmi Note 9 Pro (joyeuse)

Redmi Note 9 Pro Eu romun yeniden düzenlenip sorunlari giderilmiş , daha akıcı ve pürüzsüz hale getirilmiş halidir. Değişiklikler; Eu Değişiklikleri Agni Kernel varsayılan Hazır Rootlu Sistem R/W Hi Res Audio Her zaman açık ekran eklendi Turbo şarj düzeltildi SafefyNet geçer (Magisk Hide...
  8. cilgingitar

MIUI 12.5 MIUI 12.6 | 21.4.7 Port Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro (Miatoll) Repack

Miui°Bangsat 12.6 | 21.4.7 Cihaz : Miatoll Android Sürümü : 10 Yapım Tarihi : 15.04.2021 Ana Konu : Ana konu Miatoll cihazlar için portlanan MIUI 12.5 Port romunun hataları düzeltilmiş , arayüzü daha akıcı hale getirilmiş ve bir kaç eklemelerde bulunulmuş halidir Gerçekten stabil ve pürüzsüz...
  9. cilgingitar

Rom DotOS 5.0.1 Android 11 Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro

DotOS 5.0.1 OFFICIAL | Miatoll Android 11 Özellikle arayüzüyle dikkat çeken bir rom. MIUI'dan güzel esintiler var. MIUI Arayüzünü seven ama AOSP Akıcılığı isteyenler için. İndirme Linki Kurulum talimatı; Wipe/Temizle - Dalvik, Cache, Data İnstall/Yükle - Rom İnstall/Yükle -...
  10. cilgingitar

Yardım Fiziksel Tuşları Bozuk Telefona Rom Atmak

herkese merhabalar Eski bir telefonum var biraz da olsa canlansın istiyorum ama telefonun fiziksel tuşları bozuk. bu yüzden fastboot ve recovery menüye giremeyeceğim için kalkışamıyorum. adb den telefonu bağladıktan sonra fastboot, yeniden başlatma, recovery gibi komutlar verildiğini...
  11. cilgingitar

Rom MSM-Xtended 5.0 Android11 Redmi Note 9S/Pro/Pro Max/Poco M2 Pro Miatoll İndirme Linki ve Ekran Görüntüleri

Stabilite denince akla ilk gelen romlardan biri olan MSM-Xtended, kendim de bir süre deneyimleyip çok beğendikten sonra sizlerle paylaşmak istedim. şu ana kadar kullandığım en iyi rom diyebilirim. Kurulum: -Temizle/Wipe - Dalvik Art , Önbellek , Veri -Flaş Rom -Flaş Gapps (Gerekliyse) -Format...
  12. cilgingitar

Yardım Uyku(deep sleep) hakkında.

Farklı romlar kerneller denememe rağmen telefon uyku moduna geçmiyor. Herhangi bir uygulama telefonu uyandırıyor desem sıfırlayıp denedim yine aynı. Bu sorun donanımsal mi acaba ?
  13. cilgingitar

Rom Evolution X 5.6 [Redmi Note 9 Pro/S/Pro Max][11][OFFICIAL]

EvolutionX 5.6 | OFFICIAL Kurulum Talimatı: -Wipe/Temizle > Gelişmiş> Cache&Dalvik, Veri, Önbellek - Flaş Rom - Format Data - Reboot System İndirme Linki Değişiklikler 5.5.2 •Başlangıçtaki RIL gecikmesi düzeltildi. •Mart güvenlik yaması •Isınma Sorunları Giderildi. •Exfat sdcards...
  14. cilgingitar

Rom [ROM][10][UNOFFİCAL][MİATOLL] Ressurection Remix 8.6.4 Redmi Note 9S/Pro/POCO M2 Pro

AOSP dünyasının sevilen ve bol özelleştirmeli romlarından olan Ressurection Remix' Unoffical da olsa Miatoll sürüm olarak Sizlerle paylaşmak isterim. Kurulum Talimatları; -TWRP'den Wipe/Temizle Kısmından (Dalvik&Cache, Veri/Data , Önbellek) -Ardından ana ekrana gelip İnstall/Yükle kısmından...
  15. cilgingitar

Yardım Renk Kalibrasyonu Yapabileceğim Uygulama

Herkese iyi akşamlar. Telefonumda ghost screen olduğu için ekte de gösterdiğim gibi bazı romlarda bu özellik var bazılarında ise yok. Sevdiğim bir kaç romdan bu yüzden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü bu ayar ghost screenı gerçekten sıfıra indiriyor geçici bir yol da olsa. Bu ayarı yapabileceğim...
Üst Alt