Cilgin123 kullanıcısının son içeriği

1. C

Mod Miui 9 global kararlı rom yüklü cihazlara yüz verisi(face ID) ekleme

Android 7.0 ve 7.1 de çalışıyor. Orea da çalışmaz. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

İnceleme Xiaomi mi note 3

Hızlı erişim bende aktif değil, tıklıyorum açılmıyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. C

Neyle indiriyorsunuz, başka tarayıcı ile indirmeyi deneyin. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. C

Miui pro çin tabanlı bir rom onun için çalışmaz. Global kararlı romlarda ve global üzerine inşa edilmiş romlarda çalışıyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. C

Nova launcher kullanın 12*12 bile oluyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. C

Miui 9.5.3 sürümünü fastboot ile yükleyin, büyük bir ihtimalle sorununuz çözülür. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. C

Konu başlığında da anlaşılacağı üzere, global kararlı miui 9 kullananlar yüz verisi(face ID) özelliği olmadığından şikayet etmişlerdir. Bu özelliğin Ne zaman geleceği çokca sorulan sorular arasındadır. Bu özelliğin güncelleme ile verilmesini beklememize gerek kalmadı, aşağıda vereceğim...
  8. C

Twrp ile flaşlanıyor, root gerekiyor. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. C

Recovery den flaşlayın, wipe işlemlerini yapmayın, flaşlamadan önce her ihtimale karşı yedek alın. Android 7.0 için Face Unlock Patch 7.0.zip Android 7.1 için Face Unlock Patch 7.1.zip Diğer modellerde de çalışır, miui 9 olması kaydıyla. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. C

Global kararlı ya face ID isteyenler kimler, Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. C

Sağ üst 3 çizgiye dokun gurup selfie sini seç. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. C

Güzel, kaliteli bir Bluetooth kulaklık sorununuzu çözer hocam, Dacom Zırh Bluetooth IPX5 V4.1 Stereo Kulaklıklar Su Geçirmez Kablosuz Açık Spor Kulaklık Ahizesiz Müzik Kulaklık Mic Ile Dacom Armor Bluetooth V4.1 Stereo Headphones IPX5 Waterproof Wireless Outdoor Sports Headset Handsfree Music...
  13. C

Yiğenimde 64 gb lık mi note 3 şharp ekran var, Bende de 128 gb lik var bendeki jdi ekran, kıyaslama imkanım oldu şharp ekran açık renklerde daha canlı ve net bir görüntü veriyor, koyu renklerde çok fark edilmiyor. Bu fark telefonlar yanyana gelince belli oluyor. Bence iade etmeyi gerektirecek...
  14. C

3 gün önce çin 9.5.8 staple rom denemiştim. Dün akşam da çin 8.4.12 developer rom denedim. Türkçe dil seçeneği yok, google play yok, rehberim gelmedi, yüz tanıma var staple de yoktu. hızlı yanıt sms de var, twrp recovery uçtu, staple de de uçmuştu. Twrp yi tekrar yükledim eu yedeğimi yükledim...
  15. C

Teşekkür ederim hocam, Birkaç kere başıma geldi. Los tabanlı ve aosp tabanlı romlar yüklemiştim ozamanda başıma gelmişti. Çok uğraştırıyor. Hemen yapacağım sağolun. Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt