çilekeş kullanıcısının son içeriği

1. çilekeş

Mod Mi Band 6 Menüsünü ve Saat Yüzünü Mi Band 5'e Koyma

Mi Band 6'in menüsünü ve saat yüzlerini bu konudaki dosya ile Mi Band 5 cihazda kullanabilirsiniz
  2. çilekeş

Mod Mi Band 6 Menüsünü ve Saat Yüzünü Mi Band 4'e Koyma

Mi Band 6'nın menüsünü ve saat yüzlerini bu konudaki dosya ile Mi Band 4 cihazda kullanabilirsiniz
  3. çilekeş

Sohbet Laptop Açılmıyor

Merhaba. Dün laptopuma termal macun yenileme fan temizliği yaptım birde ramı çıkarıp taktım. Bilgisayar açılıyor fan son hız çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor depolama ışığı yanmıyor
  4. çilekeş

Yardım Dokunmatik Sorunu

Merhaba. Cihazımın ekranın alt kısmında dokunmatik sorunu var. Bazen geri tuşuna kendi kendine basıyor bazen orta tuşu basılı tutup asistanı açıyor. Fakat ekranı kilitleyip sildikten sonra düzeliyor. Bu sorun bazen oluyor. Ekran koruyucuyla ilgili olabilir mi ? Ekran koruyucuyu cihazı alırken Mi...
  5. çilekeş

Sohbet Ben bu forumu çok seviyorum iyi ki varsınız

Bu forumun büyümesi için 1000 TL bağış yaptığımı belirtmek isterim. Exxen konuşanlar 4. Bölüm izleyenler anlar
  6. çilekeş

Mod Mi Band 4 ve 5 Bildirim Fontunu Büyütme

Arkadaşlar merhaba Mi Band 4'te bildirim fontu Türkçe olunca çok küçülüyor, Mi Band 5'te de dil Türkçe olduktan sonra fontta dengesizlikler oldu Bu sorunları çözmek için bir font hazırladım ve sorunların tamamı çözüldü Fonta aynı zamanda emoji desteği de ekledik fakat emojileri büyütemedik Mi...
  7. çilekeş

Anket Mi Band 4 ve 5 Bildirimlerdeki Harfleri Büyütme

Arkadaşlar merhaba Kendi yaptığım bir mod ile Mi Band 4 ve 5'de bildirimlerdeki harfleri büyütmenin, İngilizce dilindeki boyutuna kavuşturmanın bir yolunu buldum fakat bunun bazı eksileri var Eksileri : - Menüdeki tüm Türkçe karakterler gidecek örneğin Nabız --> Nabiz, Rahatsız Etmeyin -->...
  8. çilekeş

Rehber Mi Band 3 Orijinal Yazılımlar

Bu konuda sizlerle Mi Band 3 cihazının Orijinal Yazılım Dosyalarını paylaşıyorum Konu GeekDoing sitesindeki dosyalardan oluşturulmuştur
  9. çilekeş

İpucu Mi Band 5 NFC Hakkında

Mi Band 5 cihazların sadece Çin versiyonunda NFC bulunmaktadır Global versiyonda NFC özelliği bulunmamaktadır Bunun sebebi ise Mi Band 5 NFC özelliği Google Pay ve AliPay altyapısını kullanmaktadır AliPay sadece Çin'de kullanılmaktadır Google Pay'da ise Türkiye'de NFC ödemesi yapılamamaktadır Bu...
  10. çilekeş

Çözüldü Mi Band 5 Saat Yüzleri

Mi Band 5 kullanıcısı birisi mi fit uygulamasındaki mağaza nın ekran fotoğrafını atabilir mi ? Türkçe versiyonlarını ve mi band 4e uyarlanmış hallerini paylaşacağım
  11. çilekeş

Soru Mi Band 4 Oturma Uyarısı

Mi band 4 cihazlarda oturma uyarısı sizlerde çalışıyor mu ? Çalışmıyorsa ne zamandır çalışmıyor ?
  12. çilekeş

Ana Başlık Resmi Uygulama Kütüphanesi (Android)

Resmi uygulama kütüphanesi İhtiyacı olanlar için tüm sürümlerini apk olarak paylaşıyorum İhtiyacınız olan uygulamanın spoylerine girip uyumlu olduğu cihazlara bakarak kullanabilirsiniz
  13. çilekeş

Ana Başlık Resmi Uygulama Kütüphanesi (Android)

Mi Fit - Amazfit Resmi uygulama kütüphanesi İhtiyacı olanlar için tüm sürümlerini apk olarak paylaşıyorum İhtiyacınız olan uygulamanın spoylerine girip uyumlu olduğu cihazlara bakarak kullanabilirsiniz
  14. çilekeş

Mod Modlu Zepp (Android) - 5.6.2

Modlu Zepp 5.6.2 Not : Yen Zepp sürümleri çıktıkça konu güncellenecektir. Alıntı yapılan konu : GeekDoing
  15. çilekeş

Mod Mi Band 5 Menüsünü ve Saat Yüzünü Mi Band 4'te Kullanmak

Mi Band 5'in menüsünü ve saat yüzlerini bu konudaki dosya ile Mi Band 4 cihazda kullanabilirsiniz
Üst Alt