Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Dün laptopuma termal macun yenileme fan temizliği yaptım birde ramı çıkarıp taktım. Bilgisayar açılıyor fan son hız çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor depolama ışığı yanmıyor
Merhaba. Cihazımın ekranın alt kısmında dokunmatik sorunu var. Bazen geri tuşuna kendi kendine basıyor bazen orta tuşu basılı tutup asistanı açıyor. Fakat ekranı kilitleyip sildikten sonra düzeliyor. Bu sorun bazen oluyor. Ekran koruyucuyla ilgili olabilir mi ? Ekran koruyucuyu cihazı alırken Mi...
Arkadaşlar merhaba
Mi Band 4'te bildirim fontu Türkçe olunca çok küçülüyor, Mi Band 5'te de dil Türkçe olduktan sonra fontta dengesizlikler oldu
Bu sorunları çözmek için bir font hazırladım ve sorunların tamamı çözüldü
Fonta aynı zamanda emoji desteği de ekledik fakat emojileri büyütemedik
Mi...
Arkadaşlar merhaba
Kendi yaptığım bir mod ile Mi Band 4 ve 5'de bildirimlerdeki harfleri büyütmenin, İngilizce dilindeki boyutuna kavuşturmanın bir yolunu buldum fakat bunun bazı eksileri var
Eksileri :
- Menüdeki tüm Türkçe karakterler gidecek örneğin Nabız --> Nabiz, Rahatsız Etmeyin -->...
Mi Band 5 cihazların sadece Çin versiyonunda NFC bulunmaktadır
Global versiyonda NFC özelliği bulunmamaktadır
Bunun sebebi ise Mi Band 5 NFC özelliği Google Pay ve AliPay altyapısını kullanmaktadır
AliPay sadece Çin'de kullanılmaktadır
Google Pay'da ise Türkiye'de NFC ödemesi yapılamamaktadır
Bu...
Mi Band 5 kullanıcısı birisi mi fit uygulamasındaki mağaza nın ekran fotoğrafını atabilir mi ? Türkçe versiyonlarını ve mi band 4e uyarlanmış hallerini paylaşacağım
Resmi uygulama kütüphanesi
İhtiyacı olanlar için tüm sürümlerini apk olarak paylaşıyorum
İhtiyacınız olan uygulamanın spoylerine girip uyumlu olduğu cihazlara bakarak kullanabilirsiniz
Mi Fit - Amazfit
Resmi uygulama kütüphanesi
İhtiyacı olanlar için tüm sürümlerini apk olarak paylaşıyorum
İhtiyacınız olan uygulamanın spoylerine girip uyumlu olduğu cihazlara bakarak kullanabilirsiniz