cihatnuroglu kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom Redmi Note 7 MiuiPro 9.10.10 Beta Güncel Link

Teşekkür ederim emeğinize sağlık Son version varmı hocam updater delete ile? 1569706281 Şuan güncel sitelerinde 9.8.8 var
  2. C

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Ben test ettim rom u rom güzel pil konusunda çok iyi eksikleri ise ambient display çalışmıyor parmağınızı okuttugunuzda biraz geç açılıyor uyandirdiginizda ekranı arkadaki wallpaper biraz takılıyor çift saati kaldıramıyorum üst ekranı indirdiğim de biraz kasılıyor başkada bisey suanlik yok
  3. C

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Ambient display çalışmıyor nasıl aktif edeceğiz?
  4. C

Çözüldü MIUI search bar Hk!

Herkese merhabalar resimde görüldüğü gibi bu search bar MIUI için yapılmış ama nereden aktif ediliyor bulamadım yada APK olarak mı kuruluyor yardım edebilirmisiniz rica etsem. Teşekkürler.
  5. C

MIUI 11 MİUİ11 Çin Kapalı Beta Romları

Redmi note 7 için varmı acaba hocam?
  6. C

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

Note 7 için kullanabilirmiyiz? 1569220065 Birde note 7 için hangi yöntemleri kullanabiliriz?
  7. C

Rom Android Q'ya Hazırlanın! Pixel Experince Rom [9.0]

Tam ekran olayını yapamadılar gitti
  8. C

Soru Redmi note 7 miuipro rom hk

yukarıda yazdığım sorun çözülmeden romu kullanamıyorum çünkü telefon bir çok yere girmeyip hata veriyor. başta güvenlik sürekli durduruldu hatası veriyor.
  9. C

Temiz bir kurulumla: 1. Mi hesaptan, Google hesabından çıkış yapın. 2. SIM kartı çıkarın 3. recovery i açın. dalvik, sistem, önbellek, silin Firmware yükleyin 4. İlk kurulumu İnternet'e bağlanmadan gerçekleştirin 5. Updater.apk programını yükleyin. "Güncelle" uygulamasına İnternet erişimini...
  10. C

tabiki çözdüm olayı kurulumu yapınca buraya yazacağım hocam teşekkür ederim.
  11. C

çok teşkkür ederim hocam 1567794815 updater.apk yıda kuralımmı? 1567795041 romda sorun ve sıkıntı varmıdır acaba bilginiz varmı?
  12. C

merhaba arkadaşlar elinde miuipro nun son versiyonu olan varmı acaba paylaşırsanız çok sevinirim şuan 10.9.6.27 versiyonunu kullanıyorum bazı sorunları var bu yüzden istemiştim çok teşekkürler.
  13. C

Rom Miui pro yeni sürümü indirme

Yeni rom un linki varmı acaba paylaşabilirmisiniz teşekkürler.
Üst Alt