cihanmpower kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Stock recovery

F2 pro stock recovery img dosyası lazım ama bulamıyorum, img olarak yedekleyip atabilecek olan var mı? Please🙃
  2. C

Yardım Poco f2 pro BL kilidi açmak

Kilit açma işlemlerini tam olarak yaptım ama bilgisayardan kilit uygulamasına giriş yapınca böyle ekran geliyor. Daha önce çok kilit açtım ama ilk defa böyle oldu. (Cihaza imei repair yapılmış ama bL açık mı göremiyorum)
  3. C

Satış Honor magic watch 2, 3 haftalık

3 haftalık saat, alacağımın yerine aldım. Garantisi 2 yıl devam ediyor resimdeki gibi. Telefondan konuşma, arama yapma, oksijen sensörü, gps, nabız ölçer vs bi akıllı saatte olabilecek tüm özellikler var. Saatte ezik çizik vs kesinlikle yok. Ekranına nano koruma camı taktım. Şarjı 14 gün...
  4. C

Yardım mi10t eu rom Magisk kuruyorum ama gelmiyor

magisk 20.4 flashlıyorum ama bi türlü cihazı açınca gelmiyor
  5. C

Satış Xiaomi 3A Hızlı Şarj

Mi note 10dan çıkma orjinal şarj aleti
  6. C

Yardım Orjinal rom kullanan varsa tv kumanda (mi remote) uygulamasını apk olarak atabilir misiniz?

Eu roma geçtikten sonra mi remote yoktu, play storedan indirdim ama romu atmadan önce kullandığım uygulama gibi değil, bana apk olarak atabilecek var mı rica etsem?
  7. C

Yardım Mi note 10 mi arama ve mesaj uygulaması?

Merhaba, google mesaj ve arama uygulaması var, buna mi arama ve mesaj uygulamasını nasıl yüklerim veya hangi romda var acaba, orjinali gerçekten güzrl, google hiç kaliteli durmuyor. Bu hangi romda var acaba. Bendeki şuan QFDEUXM 12.0.1 ROM var, yardım lütfen.
  8. C

Yardım Mi note 10 arayüzü redmi gibi?

Mi9t den mi note 10a geçmiş bulunmaktayım. Mi9t deki arayüz felan farklı, mi note 10daki farklı yani redmi gibi arayüzü var, özellikle arama ve mesaj kısmı beni sıkıntıya sokuyor beğenemedim bi türlü, bunu nasıl mi9tdeki gibi yaparım yardımcı olur musunuz
  9. C

Yardım Formattan sonra cihaz indirme yapmıyor

chrome girmiyor hata veriyor, hertürlü depolama izinleri açık, cihaz güncellemeyi bile indirmiyor lğtfen yardım
Üst Alt