Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptım hocambaska pc dede denedim durum aynı pc telefonu görüyor bilgisayarımdan girdigimde telefon mi9se olarak cıkıyo içine giriyorum içinde sadece TRWP dosyası cıkıyo ama onunda içi boş indirdigim zip dosyasını yeniden kopyalayapıstır yapıyorum ama tekrar hata veriyor
evet bi desen sifresi gelmişti bende yaptım ve vipeleri yapıp room u kurmadan yanlıslıkla yeniden baslattım giden dosyalar falan öenmli degil şimdilik telefon calıssın yeter biliyosanız neler yapmam lazım
konuyu inceledim fakat sonuc yine aynı orda yazan işlemleri sırasyla yaptım tlfn tekrar trwp de basladı instal tıkladıgım şimdi sadece trwp die bi dosya cıkıyor onunda içi bos indirdigim zip dosyasını hala tlfna atamıyorum kopyala yapstır yaptıgımda aygıt yanıt vermeyi durdurdu yada baglantısı...
arkadaslar ben rom u tlfna indirdim trwp den vipeleri yaptım fakat sonra yanlıs tusa bastım sanırım tlfn kapanıp acıldı ama mı logosuna kendini tekrar tekrar baslattı bende bişeyler yaptım tekrar trwp de basladı ama instal a girdigimde indirdigim zip dosyasını bulamadım sanırım sildim...
Veriler pek onemli degil zaten tlfn yeni uygulamalar var sadece,difirdan kurulum yapmak icon nasil bi yol izlemem lazim dedigim gibi ilk kez xiaomi kullanip ilk kez guncelleme yapiyorum kusura bakmayin