Cihan41 kullanıcısının son içeriği

1. C

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Yardımcı olan arkadasla teşekkür ederim sorunu hallettim dün 3 tane PC denedim sorun hepsinde aynıydı bugün başka bi PC denedim ve sorunsuz yükledim
  2. C

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

1571423722 hepsini yaptım sildim tekrar baslattım fakat sonuc yine aynı hocam malesef bu konlarda bilgim yoktu artık hiç bişey bilmiyo durumdayım :D
  3. C

yaptım hocambaska pc dede denedim durum aynı pc telefonu görüyor bilgisayarımdan girdigimde telefon mi9se olarak cıkıyo içine giriyorum içinde sadece TRWP dosyası cıkıyo ama onunda içi boş indirdigim zip dosyasını yeniden kopyalayapıstır yapıyorum ama tekrar hata veriyor
  4. C

evet bi desen sifresi gelmişti bende yaptım ve vipeleri yapıp room u kurmadan yanlıslıkla yeniden baslattım giden dosyalar falan öenmli degil şimdilik telefon calıssın yeter biliyosanız neler yapmam lazım
  5. C

konuyu inceledim fakat sonuc yine aynı orda yazan işlemleri sırasyla yaptım tlfn tekrar trwp de basladı instal tıkladıgım şimdi sadece trwp die bi dosya cıkıyor onunda içi bos indirdigim zip dosyasını hala tlfna atamıyorum kopyala yapstır yaptıgımda aygıt yanıt vermeyi durdurdu yada baglantısı...
  6. C

arkadaslar ben rom u tlfna indirdim trwp den vipeleri yaptım fakat sonra yanlıs tusa bastım sanırım tlfn kapanıp acıldı ama mı logosuna kendini tekrar tekrar baslattı bende bişeyler yaptım tekrar trwp de basladı ama instal a girdigimde indirdigim zip dosyasını bulamadım sanırım sildim...
  7. C

Veriler pek onemli degil zaten tlfn yeni uygulamalar var sadece,difirdan kurulum yapmak icon nasil bi yol izlemem lazim dedigim gibi ilk kez xiaomi kullanip ilk kez guncelleme yapiyorum kusura bakmayin
  8. C

Yanlis surume yanlis bisey yuklemeye calismiyorum sanirim dogru yoldayim dogrumudur :)
  9. C

Bi turlu indiremedim nasil olcak ilk kez guncelleme yapcam gerekli bilgiye sahip degilim yardim :)
Üst Alt