*cihan* kullanıcısının son içeriği

1. C

Rehber Twrp Yüklü Note 8 Pro'yu Güncelleme Rehberi

Çok teşekkür ederim. Close avb 2.0 adımını da temiz yüklemede yine yapmalı mıyım? Bir de konu dışı olacak ama sizin tecrübenizden yararlanmak adına sormak isterim. Durduk yerde bootloopa giren, recovery açılmayan, fastboota giren ama 20 saniye sonra kendini kapatan bir redmi note 4 var elimde...
  2. C

Rehber Twrp Yüklü Note 8 Pro'yu Güncelleme Rehberi

Rehber için çok teşekkürler. Paylaştığınız sayfayı okudum, videoyu seyrettim. Ben android 10'dan android 10'a temiz kurulum yapacağım. Sizin ilk mesajınızdaki adımlardan 6. adım ve sonrasını yine yapmalı mıyım? Close avb 2.0 ve boot from recovery.p dosyasını silmeli miyim?
  3. C

Yardım Redmi note 4 bootloop

Teşekkür ederim. Bana da donanım sorunu gibi geldi biraz çünkü partisyonu hiç okumuyor gibi, Android yazısı hiç çıkmıyor.
  4. C

Ben de benzer yazılar gördüm. Fastboota alınca 20 saniye sonra kapanıyor. Recovery ye ise hiç giremiyor, sanırım partisyonu okuyamıyor. Bir çözüm bulamadım henüz.
  5. C

Redmi note 4 telefonum durduk yerde bootloopa girdi ve açılmıyor. Telefonda android yazısı hiç görünmüyor, sadece Mi logosu görünüyor. Fastboot moda giriyor ancak 10-20 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Bilgisayara bağlı olsa da olmasa da fastboot modunda iken telefon kapanıyor. 10-20...
  6. C

Yardım TWRP yüklü iken OTA update sonrası problemler

Nedenki34, Stoya yardımınız için çok teşekkürler. Böylesine güzel bir ismi forumda yaşattığı için Stoya'ya ayrıca teşekkürler. Fastboot ile global rom yükleyince sorun çözüldü. Stok romdan sonraki romlarda data partisyonu şifrelendiğinden TWRP bu partisyonu okuyamıyor. K30 pro için olan TWRP'yi...
  7. C

Bende bozuk olan ya da olmayan vendor, product ve odm partisyonlarını bir şekilde tgz uzantılı ya da recovery image olan zip uzantılı rom dosyası içinden img dosyası olarak çıkarıp TWRP üzerinden flashlasam daha sağlıklı olur mu? Sizin anlattığınız yöntemde recovery partisyonu ve dolayısı ile...
  8. C

Mi flash ile rom yüklemek için usb debuggingin açık ya da kapalı olmasının bir önemi yok, değil mi? Bir de mi flash ile rom yüklerken bootloader kilidinin kapanma riski var mıdır?
  9. C

Telefonum Poco F2 Pro. TWRP 3.4.2b-0623 sürümü yüklü. Daha önceden IMEI repair yapmış ve bu esnada TWRP yüklemiştim. Dalgınlık ile sıfırdan yükleme yerine OTA update ile en son sürümü yükledim. Telefon açıldığında TWRP başladı. TWRP'den çıkıp yeniden başlatmak istediğimde fastboot açılıyor. Bir...
Üst Alt